20 דברים עליי!

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo113.gif20 דברים עליי!../images/Emo187.gif

טוב, אתם יודעים מה לעשות P: (ומי שלא: כל אחד מוזמן לכתוב 20 דברים על עצמו שלא ידענו\שבא לו לספר\להשוויץ\להתבייש וכו' XP) הידעת? - כרישים הם בעל החיים היחידים הידועים לאדם שאינם לוקים לעולם בסרטן. - יתושים נמשכים לצבע כחול פי שניים מלכל צבע אחר. - כ-5 שנים בממוצע מחיי האדם האמריקני הוא מבלה בעמידה בתורים. - האדם חולם בבמוצע כ-7 חלומות ללילה, ואורך כל אחד מהם הוא 2-3 שניות בבמוצע. - לאונרדו דה וינצ'י היה מסוגל לכתוב ביד אחת ולצייר ביד השנייה בו זמנית. - עד המאה ה-17, הכסף ברוסיה היה עשוי מעור. - בבאטלינג, הפינים צריכים להיות בזווית של 7.5 מעלות לפחות כדי ליפול. -קונרד מידלטון בן ה-26 נהרג ע"י אחיו התאום בריאן לאחר שניטש ויכוח ביניהם על מי יירש את הבית לאחר שההורים ילכו אל עולמם. מאחר שקונרד היה תתרן (AKA ללא חוש ריח), פתח בריאן בהיחבא את שלושת ברזי הגז בבית, יצא והשאיר אחריו קופסת סיגרים, מצית ופתק בו כתב לאחיו: "סליחה על הריב - קח סיגר על חשבוני, בריאן". הסוף ידוע מראש. - אילו היינו מותחים את כל כלי הדם, היה אורכם מסוגל להקיף את העולם פעמיים. [הכל לקוח מספר "600 עובדות מדהימות שלא ידעת"]

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifיו יו.

1. קוראים לי עטר. [אני בטוחה שלא ידעתן את זה, נכון?! הא, הא!
] 2. עוד 4 ימים אני אהיה בת 18. ייאי. 3. נולדתי בתל אביב וגרתי פה כמעט כל החיים שלי, חוץ משנה שגרתי בבוסטון כשהייתי בת שנתיים[ואני כמובן לא זוכרת את זה] ושנה שגרתי בניו יורק בכיתה ח'. 4. בגלל זה אני שונאת את ניו יורק שנאת מוות. הסיבה היחידה שאני רוצה לטוס אליה בפסח[וזה ככל הנראה לא יקרהXD] זה בשביל לראות את התערוכה של טים ברטון
וברודוויי. 5. אני מכורה לטים ברטון/ג'וני דפ/הלנה בונהם קארטר/אלן ריקמן. ואני חושבת שהם השילוב הכי טוב בעולם, AKA סוויני טוד
6. אני מכורה לברודוויי ובכלל למחזות זמר/סרטים מוזיקליים. המחזמר האהוב עלי זה וויקד, והסרט המוזיקלי האהוב עלי זה סוויני טוד. 7. אני צמחונית כבר משהו כמו 7 שנים, מכיתה ו'.
8. אני שונאת בני אדם. ובגלל זה אני כלכך אוהבת את סוויני טוד- We all deserve to die.
9. אני אוהבת אסייתים. אני חושבת שהם יפים באופן כללי[אבל כמובן שלא כולם, כן?XD ובכל זאת גם אם אני רואה את האסייתי הכי מכוער בעולם אני אתלהבXD], אני מתה על התרבות של חלק מהארצות האסייתיות[בעיקר יפן, סין וקוריאה], אני מתה לדעת את השפות שלהם[יפנית(שאני מתחילה בחמישי@$%^&%$), סינית וקוריאנית בעיקר. בהמשך נחשוב על השארXD] ואני שומעת בעיקר רוק ופופ יפני, ופופ קוריאני.
10. אבל אני יותר אוהבת בריטים. ואני רוצה ללמוד באוקספורד, להכיר שם את בעלי לעתיד שיהיה עשיר משהו פחד[אחד המרצים שלי אולי?
*חולה על בריטים זקנים* או אחד מהאנשים שילמדו איתי, כי גיקים בריטים זה מושלם
] ואז לעבור לגור איתו בלונדון.
חחחחח סתם אבל אני באמת רוצה ללמוד באוקספורד ולגור בלונדון, כי אני חולה על מזג האוויר שם. באמת. 3> 11. אני שונאת חום.
ורק בגלל זה אני לא מסוגלת לחשוב על עצמי נשארת בישראל... 12. אני מתה על שפות ורוצה לדעת כמה שיותר שפות3> כרגע אני יודעת: עברית, אנגלית, צרפתית, ספרדית, כמה משפטים בגרמנית, כמה מילים ביפנית, כמה מילים בקוריאנית["שלום, אנחנו סופר ג'וניורD:" / אידיוט/ אני אוהב/ת אותך / דג/ קוף/ ווטאבר] ומשפט אחד בסיניתXD [אני אוהב/ת אותך] 13. אני.שונאת.ספורט. ומתמטיקה. והיסטוריה. למזלי את השניים האחרים סיימתי כבר. ^^ 14. מצד אחד אני ממש רוצה להתגייס לצבא כי אני חושבת שזה מאוד חשוב ומשמעותי, אבל מצד שני אני מפחדת קצת, בעיקר אני מפחדת לאבד קשרים עם אנשים מחוץ לצבא... וגם את כל הדברים המובנים מאליהם. חוץ מזה שכרגע אני אמורה להתגייס ביולי, משמע טירונות בקיץ, משמע סבל בלתי אפשרי.
אבל אני עדיין מקווה להתקבל למודיעין גלוי[למרות שיש לי הרגשה שלא] ואז בטח יהיה לי תאריך אחר>< 15. אני אוהבת[!!!] פנטזיה ומד"ב וכל מה שקשור בזה- ספרים, סרטים, סדרות... כל כך מושלם3> 16. הROLE MODEL שלי היא ג'יי קיי רולינג [הסופרת של הארי פוטר נוXD]. פשוט אישה מדהימה
17. אני אוהבת אנימה ומנגה, אבל לא רואה/קוראת מספיק.
18. אני ביסקסואלית
בד"כ זה אחד הדברים הראשונים שאני כותבת אבל איכשהוא זה ירד הפעם.
19. הסדרה האהובה עלי היא הכי גאים שיש3: 20. אני לא יוצאת מהבית בלי האייפוד שלי[רגולוס ארקטורוס ג'ייקוב בלאק], הפלאפון[Princess Heechul Oppa], חבילת מסטיקים של AIRWAVES, הארנק ומפתחות.

Because Of May

New member
עוד נגור בבריטניה ביחד D:. ../images/Emo109.gif

ונמצא בריטים חנוניים חמדמדים שידברו אליינו במבטא סקסי ביותר וינגנו על חשמליות
. אני מתה ללמוד גרמנית, וצרפתית. טובנו, אולי אחרי צבא
.

Because Of May

New member
20 עובדות עליי ../images/Emo13.gif. ../images/Emo109.gif

1. עובדות כלליות שאדחוס בשורה אחת: קוראים לי מאי, אני גרה בר"ג, לומדת בבליך, עוד 3 חודשים בת 18. 2. אני מנגנת על גיטרה (קלאסית) אדומה ומדהימולית ביופיה בשם ג'יני (ע"ש ג'יני וויזלי מהארי פוטר, שגם הייתה אדמונית. וגם כי היא שדה
) כבר שנתיים וחצי. על הבאס הנטולת שם שלי- עוד 3 חודשים שנה (כן, קיבלתי אותה ביומולדת של שנה שעברה
). 3. אני אוהבת מתמטיקה. כן, תתחילו לצחוק
. אבל אחרי אנגלית, זה המקצוע האהוב עליי. אחרי שניהם- ספרות. 4. מתעבת היסטוריה, ושמחה שסיימתי עם זה כבר, ועוד עם ציון מעולה D:. 5. כשהייתי קטנה יותר, שברתי את שן ימין הקדמית שלי פעמיים, שברתי את יד שמאל, והיה לי פנס בעין כשהייתי בת 4
. ובצו הראשון, גיליתי על העקמת המקסימה שלי. 6. נולדתי וגדלתי בר"ג, אבל את כיתה א' עשיתי בחיפה D:. 7. אני אובססיבית כלפי אנגליה, ובייחוד לונדון. אני מתה על המבטא הבריטי (
), שחקנים בריטיים, סדרות, סרטים, ספרים וכמובן המוזיקה!... בחופש האחרון הייתי בלונדון והגשמתי לעצמי חלום. כ"כ התאהבתי במקום שהבבטחתי לחזור שוב לפני צבא :). 8. יש לי אובססיה ענקית ללהקת הרוק האלטרנטיבי הבריטית מיוז
. כריס וולסטנהולם, הבאסיסט, הוא המודל לחיקוי שלי. מת'יו בלאמי הוא גאון מוזיקלי מבחינתי. יש לי את כל הדיסקוגרפיה, ואני מקווה שבחודשים הקרובים אזכה סופסוף לראות אותם בלייב. 9. פעם שנאתי מוזיקה ישראלית. אמרתי שאין כזה דבר רוק ישראלי, שהוא לא קיים. ואז הכרתי את היהודים. ומרסדס בנד, שאני בכל מאוהבת בהם
. ואספי
. 10. יש לי חולשה לדיסקים, ויש לי משהו כמו 25 דיסקיםץ והאוסף ממשיך לגדול... 11. סדרת הספרים המועדפת עליי היא "דמדומים" ו"הארי פוטר". ובכלל, הז'אנר המועדף עליי הוא מתח, אימה ופנטזיה. 12. אני, בניגוד לאחרים בשכבה שלי, אוהבת ספרות, עד כדי כך שאני חושבת לקחת קורס באוניברסיטה. ואני גם חוטאת בכתיבה לפעמים ;). 13. פוטושופ ואני זו התאהבות של 6 שנים, מערכת היחסים הגדולה ביותר שלי
. 14. אני לא מסוגלת לשבת שישי אחד לבד בבית. אני חייבת להיות מוקפת באנשים סביבי, ולצאת וליהנות ולבלות, אפילו אם זה סתם לשבת על ספסל עם האהובים שלי. ורצוי ששתייה, בייחוד טובורג רד, יהיו מעורבים בעניים
. 15. בחופש הגדול הקודם הייתי פעם ראשונה בחו"ל, עם האקס המיתולוגי והמשפחה שלו. היינו ברומא, פריז ולונדון והיה הכי כיף בעולם. משם קיבלתי את האהבה לH&M
. 16. יש לי פטיש ענקי ללקים
.האוסף עומד על 24 לקים, וכולל את כל צבעי הקשת (כמעט
). 17. אני מתה על קיץ. פעם שנאתי, אבל זה היה כשעוד היה לי לחלוק את החורך עם מישהו... לא חשוב. בכל אופן, אני מאושרת ממזג האוויר בשבוע האחרון
. 18. אני מפחדת פחד מוות מהטירונות, בייחוד מהמקלחות המשותפות. אני מקווה להגיע לתפקיד חשוב בצבא, לא פקידה ולא קרבית, שארגיש שאני מנצלת כראוי את היכולות שלי. 19. יש לי בחדר, על הקיר, לוח שעם ועליו כל מיני זכרונות: כרטיסים מחו"ל, כרטיסים של הופעות, מפיות של מוזס ואגדיר מאחלה של בילויים, פרוספקטים ופליירים של הופעות וכו'. ובנוסף, על הקיר תלויים לי גם סטליסטים של מרסדס בנד ואסף אבידן
. כל זה לצד פוסטר ענקי של דמדומים, ועוד כמה קטנים של אוונג'ד סבנפולד, מיוז, פארמור ואוונסנס. 20. לא מזמן קיבלתי טלפון חדש, כמו שראיתם, סוני אריקסון סטיו עם 12.1 מגה פיקסל, ואני מטורפת עליו, בגלל שהאיכות מצלמה שלו מדהימה. וזה עוזר לי עם הפוטושופ :).

NoAmItA ChAn

New member
אני D:

1. קוראים לי נעם, אני בת 17 וגרה בת"א P: 2. אני בפורום הזה מלפני כמה שנים טובות XDDDDD זה היה הפורום השלישי אאל"ט שהצטרפתי אליו, ואני זוכרת שממש שמחתי שהוא קיים XP 3. אני ממש אוהבת בעלי חיים ולא מסוגלת להרוג אף אחד, אפילו לא ג'וקים או נמלים. בעלי החיים האהובים עליי הם טיגריס, דולפין, חתול, דוב פנדה וליוויתן, ומבחינת בעלי חיים דימיוניים, האהובים עליי הם דרקון, עוף חול, היפוגריף וגריפין 3: 4. עטר היא אחותי התאומה, ויש לנו הרבה במשותף <: 5. הסרט האהוב עליי הוא "שודדי הקאריביים". אני חושבת שג'ק ספארו הוא אחת הדמויות הכי גאוניות עליי האדמות, אם לא הכי DDD: 6. הייתי בחו"ל הרבה פעמים אבל לא בהרבה ארצות: פעם אחת בצרפת (טיול בת מצווה בכיתה ז'), פעם אחת בקפריסין (חור!), פעם אחת בפולין (המסע כאילו), 12+- פעמים ביוון ואטוס לגרמניה חודש הבא לכבוד בר המצווה של אחי XP המקומות שהייתי בהם ביוון הם אתונה, הנמל פיראוס (כן, כמו הגבינה. נמל מגניב!) ובאיים: אנטיפרוס (האי שאנחנו נוסעים אליו כמעט כל שנה, למרות שכנראה הפעם הבאה שאטוס לשם תהיה כשאהיה גדולה\לפני הצבא, כי לאמא שלי נמאס >: אבל זה אי מדהים ואני מתה עליו), פרוס, פורוס (לא אותו אחד בכלל), אגינה, סנטוריני (האי הכי מדהים שראיתי בחיים שלי, אחרי אנטיפרוס. אם אנטיפרוס הוא אי שקט, משפחתי, קטן ונעים, סנטוריני הוא אי גדול יחסית, נמצא על צוקים שנוצרו מהתפרצות הר געש תת ימי ובאמת אחד המקומות המקסימים שיש), איוס, לסבוס, קוס, נקסוס.. ואני מקווה שלא שכחתי עוד משהו O: בנוסף, ממש ממש אהבתי לטוס, אבל כיום זה כבר פחות, כי בפעמיים האחרונות שטסתי (טיסה הלוך וטיסה חזור) האוזניים שלי ממש, ממששששש כאבו X____X אבל כשאני על מטוס, עייפה ככל שאהיה, אני לא ארדם ואכריח את עצמי להישאר ערה, כי "אומגאד! אני על מטוס!!! אני חייבת לנצל כל דקה ושנייה מהרגע הזה!" 7. אני ממש אוהבת מוזיקה. אני אוהבת כל מיני להקות, ואני פתוחה תמיד לשמוע שירים חדשים D: 8. אני אוהבת לנגן 3: אני מנגנת על הגיטרה שלי משהו כמו שנתיים+-, ואני לומדת לנגן יצירות קלאסיות. התחלתי ללמוד גיטרה קלאסית בתקווה להמשיך אחר כך לגיטרה חשמלית, אבל גיליתי שאני ממש אוהבת את זה, ושאני מעדיפה יצירות קלאסיות מלאות רגש על פני נגינה "שטחית" של אקורדים XP אה, ולגיטרה המקסימה שלי קוראים "ארטמיס" 3> (שהיא, מי שלא יודע, אלת הציד, הצניעות ואחת מאלות הירח במיתולוגיה היוונית) החלטתי שלגיטרה הבאה שלי אני אקרא "לטו" (גם היא מהמיתולוגיה היוונית וגם מספר שאני אוהבת), ולגיטרה החשמלית שתהיה לי (אם תהיה) אני אקרא "ג'סיקה", כי אני חושבת שזה שם כל כך חושני ויפה, והוא מתאים לחשמלית שקסית כזאת *-* 9. אני אוהבת את המיתולוגיה היוונית 3: 10. אני ממש אוהבת לקרוא. כשהייתי קטנה קראתי מלאמלאמלא! עכשיו קצת פחות, אבל אני מנסה לחזור לזה >< אבל בכללי, להיות בספרייה ולראות הרבה ספרים ולקרוא ספרים עושה לי ממש טוב :) 11. כשהייתי קטנה הייתי מכורת "הארי פוטר": הכרתי את הארבעה הראשונים בעל פה, גלשתי באתרי הארי פוטר ואפילו הייתי משתתפת קבועה בצ'אט עם חידונים על הארי פוטר והייתי בד"כ מקום שני - כל זה כשהייתי עוד בביה"ס היסודי! 12. אני חושבת שאני בן אדם דיי שמח D: ואני מקווה שהשמחה שלי תדביק אחרים XP 13. יש לי מלא תחביבים: לעזור (תמיד היה, מאז שהייתי קטנה), להקשיב, לדבר, לכתוב (בכל הצורות - שירים, סיפורים, כתיבה במחברת, העתקה מהלוח, כתיבה לחברים, כתיבה בפורום), לשמוע מוזיקה, להיות עם חברים, להיות עם המשפחה שלי, לשחק עם אחי, לקרוא, לבשל, ללמוד, לחלום ועוד XP 14. יש לי נטייה ממש מוזרה לחלום על אנשים שאני מעריצה\אוהבת X___X שזה טוב! בינתיים חלמתי על: מיאבי (זמר יפני, עטר מעריצה אותו במיוחד - חלמתי עליו פעמיים), ג'וני דפ (קרה מתישהו, לא זוכרת מה בדיוק), דיוויד קוק, הלהקה מיי כמיקל רומאנס, הלהקה אוונג'ד סבנפולד, כל מיני שחקנים ודמויות מהסדרה המושלמת "האוס", סאם ודין מהסדרה "על טבעי" ועוד D: 15. הייתה לי ילדות נהדרת :) לא היו לי שום טראומות בעבר שהשפיעו ו-"הרסו" לי חלק מהילדות. 16. בזמן האחרון אני ממש מאושרת, ולא בטוחה למה XP אני חושבת שזה כי אני מתחילה להפנים עד כמה החיים שלי טובים. כלומר, יש לי באמת חיים נהדרים: אני בריאה, יש לי משפחה מדהימה ומאוחדת, אנחנו נוסעים לטייל בארץ ובחו"ל לא מעט, יש לי מלא חברים טובים, יש לי ציונים טובים בלימודים, יש לי בית מקסים וחדר שאני ממש אוהבת, אני עושה דברים שאני אוהבת לעשות. אז כן, טוב לי DDD: 17. אני ממש אוהבת אסטרונומיה. זה אחד התחומים שהכי מעניינים אותי, ואם זה לא היה כרוך בלדעת פיזיקה (בלע), הייתי בכיף הולכת ללמוד D: בינתיים, יש לאח שלי ולי ספרים על החלל שאני אוהבת לקרוא בהם, ובחדר שלי תלויים פוסטר של כדור הארץ ממבט מהחלל (שעטר קנתה לי ליום ההולדת 3>) ופוסטר של מערכת השמש DDD: אחד הדברים שהכי עושים לי טוב (ולצערי, זה לא קרה הרבה בכלל), זה פשוט לשכב ולבהות בשמיים בלילה במקום מבודד (כמו בסנטוריני) ולבהות במליון הכוכבים שמעליי עד שגוררים אותי משם XP 18. הפוסטרים שיש לי בחדר הם: קטנים - מיי כמיקל רומאנס (2), פאניק! אט דה דיסקו (2), פול אאוט בוי, 30 סקנדס טו מארס (2), אוונג'ד סבנפולד ומיוז; בינוניים - סאקורה, אנימה בשם "פרוטס באסקט", אנימה בשם "לאקי סטאר" (2 - אחד מהם של הדמות שהתחפשתי אליה בקאסט עם חברות שלי); גדולים - אנימה בשם "קלאנאד", מערכת השמש, כדור הארץ וטיגריס שמזנק מתוך נהר או משהו DDD: ואני שוקלת לתלות גם פוסטר של "על טבעי" XP וגם אני לא מבינה איך יש לי כל כך הרבה מקום לפוסטרים X_X 19. יש לי הרבה בובות על המיטה שלי XP אלה בובות שאספתי במרוצת השנים, ואני ממש אוהבת אותן. עוד מאז שהייתי קטנה אני ממש קשורה אליהן ותמיד דואגת שלא ימחצו ויהרסו אותן, כי הן ממש חשובות לי. והן תופסות לי חצי מהמיטה XDDDDDDD (יש לי מיטה וחצי) כולם לא מבינים איך אני יכולה לישון עם כל כך הרבה בובות על המיטה, וחלק אף שואלים אותי למה אני לא זורקת\אורזת ומכניסה אותן כבר לארון, אבל כמו שאבא שלי אמר, וצדק - אני אעשה מה שאני רוצה, ואני אשן איתן עד מתי שיתחשק לי, גם אם זה יהיה עד גיל 40 :) 20. אני משתדלת להיות חברותית מאוד ומנסה תמיד להכיר חברים וחברות חדשים ^____^

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהעתקת מפורום ג'וני הא? XD

רמאית.
LOL נו אבל זה פחות מעניין ככה, עכשיו אני לא אלמד עלייך דברים חדשיםT_T [לא שמה שכתבת שם היה חדש לי במיוחד, ידעתי את הרובXD]

NoAmItA ChAn

New member
כי למי יש כוח להתחיל לכתוב מחדש!

חוץ מזה, שם סיכמתי את החיים שלי בצורה מעניינת XP

Hadar way

New member
יוהו :p

1.קוראים לי הדר אני כמעט בת 14 2.זה הפורום היחיד שאני פעילה בו בתפוז 3.קשה לי להתחבר ללהקות אני תקועה כבר איזה שנה עם אותן 3 להקות שאני שומעת ושירים בודדים של כל מיני אנשים 4.אני תמיד רוצה לקנות בגדים- שופוהוליק DDDD: 5.כל יום אני משנה את השיר האהוב עלי, יותר נכון הוא משתנה לבד 6.אני צמחונית חודשיים >< 7.אני פייסבוקהוליק 8.תמיד חושבים שאני יותר גדולה ממה שאני 9.אני רוצה להקים להקה/להיות מעצבת אופנה/סתם לגור בארה"ב 10.אני יכולה להיות עייפה ב8 בערב גם אם ישנתי 14 שעות בלילה הקודם 11.המאכל האהוב עלי הוא בייגל אבל טעים כזה XD 12.יש לי סוסה 13.אני מכורה לאמסיאר ככה שאני יכולה לראות שעות סרטונים שלהם בלי להבין מילה ממה שהם אומרים 14.חגורות זה האקססורי האהוב עלי 15.אני פינוקי אבל אני תמיד יוצאת לטיולים של בני המושבים וטיולים שנתיים 16אני אוהבת את שיעור אנגלית OO 17.איטלקים הם סקסיים 18.אני שונאת את עצמי 19. אני חושבת יותר מדי 20. אני מדברת יותר מדי ולפעמים זה לא כ"כ טוב................ זהו לא היה קשה XD

Wrath Within

New member
-מנסה-../images/Emo11.gif

להלן 20 עובדות מטופשות, אקראיות וחסרות כל טעם עליי. 1.השם האמיתי שלי הוא בעצם גליה. אכן. הלם. 2.אני לא רוצה להתגייס. 3.אני צמחונית כבר כמעט 8 שנים. 4.טלוויזיה ומחשב תופסים חלק ניכר מחיי. 5.הסדרה "האוס" נחשבת בעיניי ראי מושלם של המציאות ועל כך אני מעריצה את הכותב שלה ואת גאונותו. 6.אני שונאת קלישאות, אבל רק ברגעים שבהם אני ממש כותבת\אומרת אותן אני מבינה כמה הן נכונות, ובהיעדר משהו טוב יותר לומר-- אני משתמשת בהן. 7.אני מכורה לעוד כל מיני סדרות מטופשות כגון "נשות הטייסים, אחת שיודעת, 90210" ועוד כל מיני guilty pleasures 8.אני אוהבת אנגלית. השיעור שהכי אהבתי בביה"ס היה אנגלית ותמיד אוהב את השפה הזו. 9.אני חייבת לבקר בפינלנד מתישהו בחיי. חייבת. 10.לפעמים המוח שלי עובד מהר מידי ויש פחד כזה שאם לא אגיד\אעשה הכל עכשיו אשכח. 11.ברגע זה המוח שלי בקושי עובד -.- 12.אני חושבת שג'וני דפ הוא הגבר הסקסי עלי אדמות 13.אני אוהבת פוטושופ. מאד. 14.אני אוהבת לכתוב באנגלית אבל אני חושבת שאף פעם לא השלמתי סיפור או פאנפיק. כאילו אני מאבדת מוזה\חשק באמצע. 15.יש לי פחד גבהים, שונאת לעבור את המדרגות מעל הכביש הראשי בין התחנת רכבת לעזריאלי. 16.בלונדינים עם עיניים כחולות=קריפטונייט, once again i give up to superficiality 17.כרגע אני ממש ממש ממש ממש רוצה חתלתול שחור עם עיניים צהובות\שחורות 18.אמאשלי בחיים לא תסכים לאף חיית מחמד למעט דג זהב. 19.זו עובדה הלפני אחרונה o_O 20.ונסיים בקלישאה אחרונה (ראה סעיף 6): מוזיקה היא החיים.

אני, למרות שאתן מכירות אותי כבר~ ../images/Emo223.gif

חח חלק מהדברים העתקתי מהפעם הקודמת שעשינו את זה. 1- עדי, 19, נתניה. 2- בגלגול הקודם הייתי חתול. בדוק. 3- אני מאוד ילדותית, אבל לא באופי אלא בקטע של התעניינות במשחקים של ילדים, לגו, פאזלים, חוברות צביעה, טושים!! תוכניות מצוירות. ואני אוהבת את זה. 4- אני אלקולהיסטית. 5- אני נורא אוהבת שפות.
בביצפר למדתי 3 שנים ערבית, אבל הפסיקו אותי באמצע, וכבר הספקתי לשכוח הכל... לצערי. אבל אני מאוד אוהבת אנגלית וספרדית, ואני רוצה ללמוד גרמנית ועוד ועוד שפות, אולי לא חלק אבל משפטים בסיסיים לפחות.
6- אני שונאת ים. 7- אני אוהבת חורף כ''כ
גשם, מזג אויר סגרירי ואפרורי, קור, רעמים וברקים, הכל...
8- אף פעם לא הייתי בחו''ל, אבל תמיד רציתי לבקר באוסטרליה [הכה רחוקה], בגלל שעשיתי עבודה באנגלית על סידני וראיתי שיש שם המון מקומות ממש יפים ומעניינים
ואני מאוד רוצה לבקר גם בפינלנד, כי יש שם המון אגמים וימות, ובכלל נופים מדהימים
וגם כי אני שומעת המון להקות משם ואני בסרטים שאני אראה שם סלבס. XD 9- אני אוהבת סרטים/תוכניות קומיים. לפעמים גם קומדיות רומנטיות, אבל בעיקר קומדיות כמו 'אחי איפה האוטו שלי', 'בואו נלך לכלא' , 'סטארסקי והאץ' [ואם אכפת לכם שאני אציין- כל סרט פה ראיתי לפחות 5 פעמים]ו, איך לא, 'לבנבנות'. 10- ואם כבר 'לבנבנות', למי שלא יודע, ראיתי את הסרט הזה 12 פעמים בערך, וממש בא לי לראות אותו שוב!
11- אני מתה על חטיפים וממתקים, אני לא דופקת חשבון ואוכלת כמה שבא לי מתי שבא לי. :) 12- והכי נחמד פה זה שאני מרזה
טוב, כי אני לא ממש אוכלת אוכל, אבל גם אם כן, זה כי אני עושה ספורט וזה פשוט מתקזז. 13- אני נורא אוהבת ספורט. הליכה ברגל, הליכה על המכשיר, קצת אירובי, כל הזמן אני עושה. אין מצב שאני לא זזה! [טוב, אלא אם כן אני ממש עייפה.XD] ושתדעו, שאין כמו ספורט כדי להעלות את מצב הרוח.
14- הלהקות שבחתימתי אלא הלהקות הכי אהובות עליי בעולם, המוזיקה שלהם ההשראה שלי, הליריקס שלהם הרגשות והמחשבות שלי, והחלום שלי זה לראות אותם בלייב. [נו, כאילו שלא ידעתם את זה כבר.] אבל הנה משהו שאולי ידעתם- אם לא הייתי מכירה את מכ''ר ומגיעה לפורום הזה- לא הייתי מכירה גם את שאר הלהקות. 15- בא לי להתחיל לעשות יוגה. הנפש שלי לא רגועה בכלל. למישהו יש מחצלת? 16- אני שונאת את פסח, ולא בא לי שהחג הזה יגיע.
17- אני לא אוהבת איפור/תכשיטים/בגדים. מאוד לא נשי מצידי.
18- אני מאמינה בחייזרים ורוחות. 19- הזיכרון שלי בלתי מוגבל. [בלי עין הרע טפו טפו טפו 5 5 5 חמסה שום בצל] 20- אין לי ידע כללי בשיט על מה שקרה בעבר או קורה היום.

NoAmItA ChAn

New member
למה את שונאת את פסח? OOO:

כי גם אני XP ובואי! נעשה יוגה יחד! ואת חמודה וזהו 33333333333333333333333> D:

את יותר חמודה../images/Emo99.gif ../images/Emo223.gif

ואני שונאת אותו כי כל החג אני גוססת מרעב... [כן, אני מתכוונת לזה, ברמה שאני בוכה לאמא שלי שאין לי מה לאכול והבטן נדבקת לי לגב.] אם היית מכירה אותי ממש טוב היית יודעת שאני כמעט ולא אוכלת אוכל, ואני לא אוהבת מצות [גג מצה עם שוקולד, וגם זה בקושי], וכל מה שאני אוכלת- לחם [!!!], קוסקוס... אוקי, זהו
אז אין בפסח, ונותר לי רק לאכול אורז או צ'יפס. ככה היה פסח שעבר. ודאמ, כל פסח מחדש אני מעריכה יותר את הלחם. TRUE STORY.

NoAmItA ChAn

New member
אצלי זה בערך ככה, חוץ מהעניין של כל שאר האוכל

XP אני ירשתי את החולשה ללחם מאבא שלי 3: אנחנו ממשששש אוהבים לחם. אני יכולה לאכול לחם בלי כלום יום שלם ולא יימאס לי (או לפחות בתיאוריה XP). אבל מה, אפשר להכין כזה.. נו.. לא זוכרת איך קוראים לזה, שזה כמו לחם מטוגן רק עם מצה? XD ואז שמים על זה קינמון + סוכר\סירופים וזה יוצא ממש טעים *-* זה הדבר הכי טוב שאפשר להכין ממצה להערכתי O:

איכ מצה מטוגנת. ../images/Emo223.gif

וגם לחם מטוגן אני לא אוהבת. שוב, אני לא אוכלת כמעט כלום. בכללי אני אוכלת רק חביתה[עם לחם]/צ'יפס/פיצה/אורז/קוסקוס. זהו. מהרשימה פה נשאר רק אורז וצ'יפס, ואלה הדברים היחידים שאני אוכלת בפסח. אה כן, ובמבה. כי אפילו הביסלי מגעיל.

../images/Emo216.gifמנסה להביא לכם 20..../images/Emo3.gif

1.שמי מיכל. ברור עד עכשיו נכון?חח. אבל השם המקורי שההורים שלי חשבו עליו היה סברינה.(ועכשיו כולכם תחשבו על סברינה המכשפה נכון?!..). שמחה ומודה לאלוהים כל יום על שבחרו מיכל. 2.פעם היה לי חדר ורוד, עם נגיעות כאלה כמו של נסיכות. 3.פעם לא סבלתי מוזיקה רועשת כמו רוק.כאילו..איכס. 4.עיצבתי את החדר שלי לבד..וצבעתי לבד.(הכסף?ההורים
). והחדר עכשיו צהוב פסטל מעורב עם ירוק בהיר מרגיע..תקליטים ישנים על הקיר..גיטרה בצד ושלט חמוד של "ניוק יורק". 5.אני לא אוהבת כ"כ את הצבע שחור, למרות שהיה מאוד מתאים לי לאהוב את הצבעים שחור ואדום.אני מעדיפה צבעים רגועים הרבה יותר. 6.יש לי אוסף שירים וסיפורים (שכתבתי)לא מבוטלים על המחשב, לפני שנתיים ויותר עוד הייתי מפרסמת פה אבל קצת לא כתבתי מאז. ממש עכשיו עברתי על רוב מה שכתבתי, הייתי בחורה מאוד מדוכאת פעם. מאוד. 7.אני בצבא.(מישהו לא ידע?) 8.נשארו לי עוד 5 חודשים.(מישהו לא ידע?) 9.כל חיי כססתי ציפורניים עד שלפני שנה וחצי בטירונות שלי החלטתי פתאום להפסיק. בחיים שלי לא היו לי ציפורניים יפות. אבל פתאום יש..ואני אוהבת
..לקים בהירים יתקבלו בברכה.(לא,לא שחור.) 10.אני אוהבת את המוזיקה,לא הלבוש(ציטוט של פייטון ממגרש ביתי). רוק זה בנשמה,כתיבת מוזיקה אצלי-זה בנשמה. אבל אני לא יכולה לסבול לבוש מוזר. ניטים/ואנס מוגזם/אימואים/מטאליסטים-לא מתחברת לזה. יש לי חיבה לקעקועים,כל עוד לא עליי. אני מאמינה שאנשים שמתלבשים ככה(באופן מוגזם הכוונה)..מחפשים המון תשומת לב ואותי אישית זה מעצבן. ושבחיים לא יכלילו אותי איתם בגלל שאנחנו שומעים אותה מוזיקה.תודה.
. 11.יש לי רק 17 דיסקים/דיוידי שקניתי מסכפי. אבל מעל 25 ג'יגה במחשב של שירים
12.יש לי אייפוד של 120 ג'יגה שבחיים לא יהיה מלא. 13.יש לי 4 דובים בחדר. ואני אוהבת אותם. 14.פעם היה לי פטיש מטורף לאסוף נרות ולבבות בכל הצורות. לא זרקתי כלום אבל רובם נאגרים בארונית סודית בחדר שלי
15.מוזיקה זה דרך חיים. אני יודעת שקל להגיד על שיר או להקה שאתה אוהב אותם. אבל אני באמת קיצונית..כשאני אוהבת זה באמת אוהבת..אני לגמרי התלהב אם מישהו יגיד שהוא שומע להקה שאני שומעת...גם אם זה אומר שהוא שומע שיר אחד. זה באמת מלהיב אותי
16.יש לי חולשה לבשים/קרמים וכיוצא בזה. 17.איפור->קונה בכמויות. גם אם זה לקנות מייק אפ במחיר של בושם יקר
18.יש לי אוסף של 6 בקבוקי קנזו(הם לא שלי..אמא שלי שמה את הסירחון הזה..) 19.אובססיבית לגבי השיער שלי, אני יכולה מאוד לאהוב אותו ומייד אח"כ להגיד שהוא דוחה. קטע של בנות. 20.בחיים שלי לא התאהבתי באף אחד, קראשים וכאלה היו יותר מידי. אבל בחיים שלי לא הייתי מאוהב. נו, אני רק בת 20.

A Kiss To Kill

New member
באללללי גםםםםםם!!! ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo230.gif

1. אני אמילי, כולם קוראים לי אמי. אני מחדרה בת 16. 2. אני בצופים- מדריכה כיתה ח'. 3.היו לי הפרעות אכילה בעבר. 4. גילו לי מניה דיפרסיה לפני חודשיים או חודש. 5. החברים שלי זה הנכס הכי יקר שלי. 6. אני מעשנת מתחילת כיתה ח' כתוצאה של דיכאון כל החופש הגדול. 7. אני מאוד מאוד אוהבת מסיבות ולרקוד. 8.יש לי חולשה מטורפת לשמלות! זה משהו שאני ממש אוהבת לקנות! 9. לקים, איפור, תכשיטים, הכל הכל בא אליי, אני מתה על זה. 10. אני אוהבת רוק ישראלי, בטירוף! 11. אני שומעת את כל הסגנונות של המוזיקה, אם אני אוהבת שיר אז אני שומעת אותו גם אם הוא מזרחית. 12. אני שונאת, מתעבת פריקים אימואים ווירדוז כאלה, אני שונאת את הצומי הזה ואת ההתנהגות הזאת.. אוהבת מוזיקה שהם שומעים אבל אותם לא סובלת. 13. אני נורא חסרת רגשות. אני לא בוכה כמעט אף פעם חוץ מדברים שהם ממש ממש קיצוניים. אני אף פעם לא מביעה אהבה כלפי חברות שלי. 14. אני ביצ'ית, וזה לא שאני מתכוונת לזה. 15. אני לא אוהבת שדורכים לי על הכבוד, וכשמדברים אליי לא יפה אני בחיים לא אשתוק, גם אם זה מורה/הורה או מנהל ביתספר. אף פעם אני לא אתן שידברו אליי לא יפה. 16.יש היגידו שאני פלרטטנית.. אבל אני ממש לא! אני פשוט מתחברת מאוד לבנים וקל לי לדבר איתם וכיף לי, אף פעם לא מעבר. 17.אני אוהבת לקרוא. מאוד. ספרים טובים גורמים לי אושר
18. הייתי בפינלנד בכיתה ח'
19. יש לי בן אדם אחד שהוא החולשה שלי, לא משנה כמה זמן יעבור. 20. אני מתה חולה גוססת על חיילים! אין, פשוט..

בקשר ל-2 ../images/Emo223.gif

איך גילו לך? כאילו, איפה ומי? פשוט הסתכלתי כבר מזמן על התופעות/הסברים, כל מה שכתוב שם, ואני גם חושבת שיש לי את זה. אני צריכה עוד לנתח כמה דברים. בקשר ל-18- כלבה.

למעלה