4 הקליפים החדשים
|

RIP CURL1

New member
../images/Emo113.gif4 הקליפים החדשים../images/Emo113.gif|

4 הקליפים החדשים לשבוע:
Atomic Kitten -be with you
Common f/Mary J. Blige come close
Kelly Osbourne -shot up
whitney houston - one of those days
דיסק השבוע הוא של blue הדיסק החדש שלהם שיצא השבוע ונכנס ישר למקום 1
blue-one love
ועוד משהו בקשר לדיסק של כריסטינה,אני לא מבין משהו הדיסק שלה הוא אחד הטובים ששמעתי והוא כישלון באנגליה הוא נכנס למקום 19 וירד למקום 29

RIP CURL1

New member
אם מישהו מוצא את השיר

של קלי אוסבורן אני חייב אותו,אני מחפש אותו בנרות אז מי שמוצא את השיר או הקליפ שיגיד לי

Sababush

New member
כרסטינה...

חבל על הדיסק אבל DIRRTY יהיה מקום ראשון בעוד יומיים במצעד הבריטי לפי המכירות בינתיים והדיסק של בלו פ33ה!!

RIP CURL1

New member
דווקא דירטי השיר הכי לא יפה בדיסק

היא הוציאה השיר הבא של יפה בהרבה

Shahafo

New member
איך קוראים לשיר הבא שלה?

דירטי שולט בעצבים, ואני חייב להגיד משהו: לא שמתם לב? שבריטני משעממת
, כל השירים שלה היא עשתה לבד (תמחקו לשניה את בויז), כל השירים שלה הם פופ מרוח, כל השירים שלה באותו סגנון אם מילים שונות אבלללל: קבלו את כרסטינה התחילה אם אלבום פופ רצחני, עשתה דואט עם ריקי, היתה מרמלדה עם פינק, מיה, קים ומיסי, עכשיו הוציאה שיר שלא דומה לשירים קודמים שלה וגם מארחת את רדמן (רדמן, רידמן או ריידמן?!?!? או משהו אחר?). בקיצור, כרסיטנה שולטת
בריטני חביבה, עכשיו היא בדאווןןןןןן מעפאן. בטח היא תעשה קאמבק רצחני... או שלא.

מישהי

New member
טוב...

אני לא אוהבת את בריטני (אבל יש לה כמה שירים יפים..) ו..את כריסטינה אהבתי יותר כמו שהיא הייתה "פעם" אהבתי את הדיסק הישן שלה.. והקליפ שלה ממש מזעזע (תסלחו לי , אבל זה נכון..) וגם הקליפ של ליידי מרמלד לא משהו..(השיר בסדר..דווקא אותו אהבתי..) אבל המראה שלה וכל זה..ממש מ-ג-ע-י-ל-!

Shahafo

New member
הפה הפה!!

be with you? אטומיק?? WTF? אני עדיין לא הספקתי להוריד את last goodbye! מאיפה את מביא שירים חדשים כל כך?!

RIP CURL1

New member
מידע ראשוני,סתם

למי שיש MTV HITS רואה את כל הקליפים החדשים ואני נכנס גם לפורום אחד של קליפים שרושמים שם את כל הקליפים החדשים שיצאו

Shahafo

New member
לי יש

הבעיה שהם התחילו לשדר פרסומות בקצב רע.. וכל פרסומת חצי שעה! להתקשר לפה להתקשר לשם, חיות במצוקה חיות מאומצות.. בלה בלה בלה!

RIP CURL1

New member
נכון,כל 4 -3 שירים יש פרסומות

מחר נראה יש את כל החדשים ברצף לא זוכר באיזה שעה תבדוק שעה של חדשים

RIP CURL1

New member
אני יודע שיש הרבה חדשים שהצטרפו

ואולי לא ראו את כל הפעמים שרשמתי את הקליפים החדשים אז אני ירשום לכם את השבועיים האחרונים שרשמתי VANESSA CARLTON-Pretty boy ELICIA KEYS-Girlfriend JAY Z FT.BEYONCE- Bonnie & Clyde TLC-Talk Girl 3LW - Neva Get Enuf Feat. Lil Wayne Atomic Kitten - The Last Goodbye Sophie Elles Bextor - Music Gets The Best Of Me Kelly Rowland- stole

Shahafo

New member
שאלה והשיר של סופי

לא חדש... השאלה: איזה שיר יותר חדש של אטומיק קיטן? be with tou או last goodbye?

RIP CURL1

New member
השיר Be with you יותר חדש ואני יודע

שהקליפ של סופי לא חדש רשמתי את זה לפני הרבה זמן

s.p.y

New member
נראה לי שאת צודקת

לא הכניסו אותו. ומגיע לו להכנס. שיר מקסים

למעלה