שפ"ש~פרוייקט מסלול 3

YaEl 15

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo121.gifשפ"ש~פרוייקט מסלול 3 ../images/Emo113.gif../images/Emo121.gif

שם הפרק: אופנה מקיר לקיר 3.01
|רוחתקציר: כל המתמודדים מגיעים לניו יורק ומתוודעים זה לזה. משימתם הראשונה דורשת יצירתיות, ובמסגרתה עליהם ליצור בגד מהחומרים המצויים בדירותיהם

always be me mc

New member
אחלה! ../images/Emo45.gif

תודה רבה רבה נשמה
אני כאמור אראה את הפרק ואנעץ את השירשור

YaEl 15

New member
הוו.. עונה גדושה לפנינו -

אני חושבת שהבגד של מי שזכה, היה מאוד יפה, אבל הוא לא היה מיוחד כמו הבגד של מי שכמעט זכה (אני פשוט לא יודעת שמות עדיין... אממ.. רוברט אולי? הוא עשה שמלה מאוד מיוחדת, זוכרים? שלא צריך ללבוש בשבילה תכשיטים...) ומה מה-שמו חשב לעצמו שהוא שם את הכובע על זה על הראש של הדוגמנית, הא??? זאת אומרת, הוא גם שיקר אחר כך - הוא בפירוש לא היסס ! טוב, בכל אופן, היה פרק מהנה.זו בהחלט לא משימה קלה, לנסות להכין משהו לביש ויפה ומיוחד, אבל לא ביזארי, מהדברים בדירה שלהם... ואיזה מסכנים שלא סידרו להם את המיטות.. חיחי. טוב. היה נחמד. עכשיו רק נשאר בוסטון...

always be me mc

New member
גם אני נתקפת בבעיית זיכרון "קלה" של שמות

זו בעיה ולכן חלק מהשמות(כאלו שממש רציתי לזכור כמו מאלאן {המוזר הזה שנאמר שהוא דחה את התוכנית וירד על מגזינים וגם שם פול ג'ל ויש לו צחוק כמו דרקולה}), כתבתי תוך כדי הפרק כדי לא לשכוח והייתי מציעה לך לעשות אותו הדבר
(אם זה לא מפריע לך לצפייה כמובן) ולמרות שלא הבנתי הרבה ממה שאמרת(בגלל בעיית הזיכרון וגם היה קשה לקלוט את כל השמות ולכתוב מספיק מהר מה דעתי על הבגדים שהם עיצבו), אני בהחלט מסכימה איתך לגבי וינסנט
(וינסנט=המטורף עם הכובע שדוגרי התעלל בדוגמנית שלו ואני כתבתי את השם שלו בזמן הפרק כדי שאני אזכור אותו במיוחד
) ולגבי המשימה אשר לא הייתה קלה אך עם זאת מהנה במיוחד לראות איך הם הורסים את הדירות שלהם
וכעת עלי לשאול: יעל זו רק אני או שגם את חושבת שג'פרי(זה עם הקעקועים, בטחון עצמי מופרז ושהיה בבוטום 2) הוא כל כך סנטינו? כי לדעתי הוא ממש כן ולא רק בדרך שבו הוא בוחר לעצב תתלבושות שלו(over the top
) אלא גם בגישה המציקה
בכל מקרה לרוב המתמודדים(חוץ מאלו שאני לא סובלת חיחי) אני מאחלת שיהיה הרבה בהצלחה
ושהטוב מביניהם ינצח(או במקרה זה יעצב ויגיע לשבוע האופנה באולימפוס
)

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifהממ.. לשתיכן

בקשר לקית' (זה שזכה)-לא אהבתי אותו. הוא די שחצן וחושב שהוא מעל הכל, גם אם הוא מעצב טוב. ג'פרי-אחד מהאנשים שהכי אהבתי בעונה הזאת (אין על קיין
) והוא דווקא לא הזכיר לי את סנטינו. הוא רוקר. וינסנט (ובאותה הזדמנות גם אנג'לה)-שנאתי אותם. מאוד. כל-כך. בתור אנשים ובתור מעצבים. ולא, אין פה ספוילרים..

always be me mc

New member
אוקי אני חייבת לשאול: מה כל כך מוצלח בהיידי?

ברצינות אני מתה לדעת. טיירה עוד מגוונת ותוקעת פרצופים, קטעי ריקוד, חיבוקים והפתעות מדי פעם אבל היידי? אותה היידי כמעט בכל פרק,. אני באמת לא מבינה על מה כל ההתלהבות. אולי היא יפה אבל בתור מנחה היא פושרת מאוד. תמיד אותם משפטים.. איך אפשר?? וסורי אם הביקורת נראית קצת(או הרבה) רעה זה פשוט שאני משחררת קיטור שהיה צבור בתוכי כבר הרבה זמן וזה יותר בא ממקום של ביטוי מאשר העלבה.

למעלה