יום רביעי-איזה קוווווור

Little McMickey

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo182.gifיום רביעי-איזה קוווווור../images/Emo188.gif../images/Emo186.gif

נכון קר?? XD לפחות לי
טוב, חדשות רעות אמרו לי היום בעבודה, עזבו את זה שהיה לי יום חרא חח אמרו לי לא לבוא יותר, במילים אחרות "את מפוטרת!!!!" XDDD אפילו לא נתנו לי סיבה בזמן שראיתי שלאחרות כן נתנו סיבה.. כאילו מה? סתם ככה? דפוקים... על כמה דברים הם כועסים עליי שבכלל לא עשיתי.. הם לא יודעים חצי ממה שאני עושה ואני עושה הכל טוב מאוד, יאללה שילכו לה**יין............ וואלה יופי.. לפחות יצאתי היום עם 160 שקל וזה מה שחשוב
והיה מישהו ארגניטנאי כל כך כוסוןןןןןן עם עיניים חלומיות ושהם הלכו הוא כזה הסתכל עליי ועל חברה שלי, אני כזה "צ'או" ורציתי להגיד לו "קה סוחוס טנס" שזה איזה עיניים ישלך..
אבל לא אמרתי
XDDD ואני עדיין לא מצליחה להוציא את הסרט הזה [4 אחים] ממוחי!! אפילו שהוא לא הצליח, הוא נכנס לי ללב.. מה קורה איתי! XD ואתמול חלמתי על גארט האדלנד
הוא כזה.... כזה.... כזה.. אעאעאעאעעא
גבר מחוספס וקשוח, אוהבת פאנק רוק גררררר חחחחח עם הקול הגס והעמוק הזה שלו... גבר אמיתי XD אחח.... די אני לא יכולה... אח שלי כזה "אם את כל כך חושבת שהוא חמוד ושחקן טוב תשלחי לו מכתב, הוא קורא מכתבים" XD הוא בירר עליו כמה דברים בשבילי
מסתבר שהוא קורא כל מכתב מעריצים אבל לא עונה.. והוא אפילו הביא לי כתובת
וזה עולה רק 7 שקל ככה לשלוח לחול מכתב! אעאע בכל מקרההההה, שאני אפסיק לחפוור
בטח נמאס לכן
ספרו אתן על היום שלכן... ומה תעשו בשאר השבוע.. שאלה יומית מתי נדלקתן על מישהו בפעם הראשונה, באיזה גיל...? אני חושבת שאצלי זה היה בסביבות כיתה ח'... היה מישהו כזה חמוווד.. עם שיער כמו שאני אוהבת, ארוך כזה.. חום כהה, עיניים כחולות והוא היה צרפתי! XDD כזה חמוווווווד......

סאמוואן

New member
לא הבנתי....

למה פיטרו אותך..?... בככל מקרה אני עדיין בשוק מיזה שהקדימו לך את הגיוס... אצלי היה יום די רגיל שאני ישנה ולא עושה כלום...אוף כבר עדין שיגיע כבר ה-9.12 ושאני אתגייס כבר...כל כך משעמם לי!!!! ולשאלה- הפעם הראשונה שנדלקתי על מישהו הייתה בגיל 12 וזה באמת הייתה הידלקות חזקה...אפילו שהיייתי רק ביסודי והכל..

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifזהו, הם לא אמרו לי סיבה

את קולטת, פשוט פיטרו ללא סיבה.. והיה היום לקוח שממש שיקר בפנים מולי ומול המנהל שהוא אמר לי לקרוא לו וכנראה בגלל זה... למה בשוק? חח אני הרי ידעתי וזה בכלל ידוע שמתי שמקבלים תפקיד זה משנה לך באופן אוטמטי ת'תאריך גיוס בכמה ימים ככה..

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח דווקא אתמול היה יום מרתק ../images/Emo6.gif

בבוקר הלכתי לרופאה
לקבל הפניה לרופא שיבדוק את הבוהן שלי ברגל עם השטף דם שנמשך כבר חודשיים ואז היא ביאסה אותי ואמרה שאין מה לעשות והיא תיפול מעצמה
ואני פשוט צריכה לגזור אותה עד שזה יקרה
נתקעתי בקופ"ח שעתיים(!) רק בגלל הגשם שלא הפסיק לרדת ולא הייתה לי מטריה ><"
שבתי לביתי והתקשרו אלי ממכלת שנקר (איפה שאני אמורה ללמוד אלקטרוניקה מטעם הצבא) ושאלו אותי למה לא הגעתי לשיעור פתיחה שהיה היום! וכולי הייתי בשוק
שלחו לי מכתב לפני חודש ושכחתי ממנו והלימודים שלי מתחילים ביום ראשון! אני עדיין מתקשה להאמין
בערב הלכנו לאופטיקנה לעשות עדשות לשנה וחצי (סופסוףD:) ומתברר שאני לא צריכה צילינדר בעדשות
שאלה יומית
אמ, נראלי נדלקתי על מישהו לראשונה בכיתה ה' חח היום הוא גר כמה בניינים לידי ואנחנו ידידים טובים. הו, האירוניה ^^" חפרתי

just orr

New member
לגזור אותה? ../images/Emo12.gif

אלא אם כן התכוונת לציפורן...
בהצלחה בלימודים :)

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחח כמובן שאת הציפורן../images/Emo6.gif

תנקס, איי הופ סו

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif דווקא בכלל לא קר היום!

יש פה ממש שמש וזה...
לעומת שלשום שהיה קור אימים, אני רעדתי כל היום, השיניים שלי נקשו (XD) והשפתיים שלי נעשו כחולות ועוד הדליקו מזגן על קור בכיתה!!! ואז חזרתי הביתה עם חום ולא הלכתי אתמול לבצפר
ממ פעם ראשונה ב..כיתה ח' על ילד בכיתה ז' XD וזה המשיך גם לשנה שאחר כך, היה די משפיל אבל זה היה קראש רציני

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif דאמט אני רגילה לקיצורים של המסן. *../images/Emo12.gif

sweet shir

New member
לגמרי קר, אני כולי רועדת פה ><

וההורים הקמצנים שלי לא מרשים לי לפתוח מזגן!! >< סחתיך! O: אמ היום היה סתם כזה. מבחן בביולוגיה שהלך בסדר... ולא הייתי בשיעור מתמטיקה כי זה היה חזרה ומי שמבין ת'חומר יכול ללכת. ומחר אני אולי נוסעת לאורטלייייייי לקיבוצה המסוקסD: הקראש הראשון שלי... אמ, נראה לי שהוא היה בכיתה ט'. חח איזה קראש עלובבבב ג'יזס. הוא כזה מכוער, מה מצאתי בו?! אגב, יכול להיות נחמד לפתוח כל יום שבת שרשור של תכנון שבועי. אם יש בנות שבעד לא אכפת לי להיות אחראית... ^__^

JuSt My LuCk

New member
עונה במהרה ../images/Emo3.gif

אז היום..... קמתי בבוקר XD חחח ולמעשה הכול התחיל מאתמול כשהכנסתי לעצמי סבון לעין כשהוצאתי את העדשה=אני גאון. ואז היום בבוקר לא הצלחתי לפתוח את העין :( בסוף עם כוח הרצון הצלחתי!
ואמממ הגעתי לבי"ס שעתיים מתמטיקה =[ והיה לי בוחן XD וקיבלתי 100 XD (כמו כל הכיתה...) ואז חפירות בשיעורים.... מבחן באנגלית ואז בגלל שסיימתי שעה וחצי לפני כולם הלכתי לבית של חברה שלי (היא גרה קרוב לבי"ס) והייתי אצלה עד השעתיים האחרונות בהן רק כתבנו וכתבנו אבל היה מצחיק XD אמממ הגעתי הביתה ראיתי האנטומיה של גריי ועכשיו אני הולכת להכין עוגיות!!! :D ואז לספינינג!!! ואז לבית של חברה שלי שיש לה בית לבד!!! יאיייי XD ובקשר לשאלה היומית- כיתה ח' ל"ג בעומר.... במישהו שאחר כך מישהי שנדלקה עליו ביקשה ממני לעזור לה שידלק עליה ואז הסיפור נמשך ונמשך XD

just orr

New member
יום חמישי, אבל בכל זאת XD

כל היום נלחצתי מהמבחן בכימיה, אח"כ עשיתי אותו במשך 3 שעות [XD] ואחרי זה עוד הלכתי לידיד שלי אחרי בצפר עם עוד 2 ילדים כדי לעשות עבודה בכימיה. הבית שלו זה בית משוגעים. כל הזמן ה-2 האחרים לא הפסיקו לצחוק XDDDDDDDDDD "אז החלק ההידרופובי... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" "מה יש לך?" "אחותו! חחחחחחחחחחחחחחח" "אה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" לקחו לנו שעתיים לעשות את העבודה הזאת במקום איזה שלושתרבע שעה. אבל טוב נו, זה היה די משעשע
אה והשאלה היומית... אולי בכיתה ה. על מישהו שעכשיו לומד איתי כימיה ומתמטיקה וכ"כ מוזר לי שהיה לי קראש עליו, זה פשוט לא מסתדר

למעלה