שרשור מקוון

פיגרו1

New member
שאלה לגבי משהו מהפוסט שלך

הפוסט מקסים ומעניין ביותר. יש לי שאלה קטנה ויכול להיות שהתשובה רשומה בפוסט ופספסתי. מהיכן רכשת את קופסאות התה המדליקות (הלבנות עם הציורים השחורים) ואם את זוכרת מה מחירן. תודה רבה.

Ultra marine

New member
דבר ראשון תודה רבה ../images/Emo13.gif

כתבתי על הקופסאות האלה גם איפשהו בהודעות מטה. 3 הקופסאות (האמצעית חסרה :)) עלו יחד 19 ש"ח. אני רכשתי באיקאה נתניה -> נמצאות בקומה התחתונה באזור של הציוד למטבח (לא המטבחים עצמם). יש פינה כזאת שיש בה סירים וכאלה, זה נמצא צמוד לשם.

אהבתי את ההסבה המקצועית של המתקן לייבוש כלים!

ממש עושה חשק לדפט הכל ולעבור לפלטות! הפוסט שלך בא לי בול! אני אובדת עצות בכל מה שקשור לארגון מוצרים קטנים והנה קיבלתי כמה רעיונות שווים ביותר - תודה!!

Ultra marine

New member
כיף לשמוע!

אני לא מסוגלת להתמודד עם כל העיגולים הקטנים האלה.. .דיפוט היא השיטה עבורי. הרבה יותר נוח לי בפלטות, ואגב, הפלטה הכי קדמית היא לא מדופטת אבל נכנסה לי יפה מאוד בקופסה וגם זה די נוח.

Ultra marine

New member
המלצה לפני שאני קוראת ../images/Emo13.gif

תוסיפי את הבלוג שלך לחתימה. חיפשתי קודם את הבלוג שלך ולקח לי שעה למצוא אותו!

רוני325

New member
מאד עוזר רק רציתי להוסיף שכשהייתי

בנייל סטודיו אמרה לי אחת המוכרות שכדאי לנקות את המשטח עם 100 אציטון...

lulilol2

New member
מדריך מצויין! ../images/Emo13.gif

אהבתי את הפלטה הזאת, מאיפה היא?

iefrat

New member
של קונאד

אין לי מושג מה זה אך נתקלתי פה בהודעות רבות על החותמות של קונאד ויש גם פוסטים בנושא. היות ולא נראה לי שאשתמש אני קניתי בביוטיקייר ב 4 שקלים, יש מספר פלטות שונות - נחמדות - לא יותר.

poynter

New member
../images/Emo45.gifוחייבת לציין ששל הביוטיקר

לא פחות טוב מהקונאד המקורי, ניסיתי את המקורי ובבית יש לי את של הביוטיקר והם באותה איכות.. ככה שמי שרוצה סתם בשביל הכיף - של הביוטי יעשה את העבודה מעולה.

lulilol2

New member
כן גם לי יש את הלא מקורי

של WOW, פשוט המבחר של הפלטות לא היה משהו...

למעלה