אפרופו מזג האוויר

ענתי44

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo188.gif אפרופו מזג האוויר

כמה מרטיט את הלב לראות את השלג מקשט את ירושלים ככלה ביום חתונתה. אצלנו אמש היתה סופת ברקים ורעמים מפחידה ממש. גם בליבי היתה סופה של רגשות. נגשתי לאמא, כי מאז חלתה היא פחדה מאוד מסופות. היא חייכה אליי, ערה ונינוחה בשעת לילה, שאלתי אותה אם זה מפחיד אותה והיא חייכה ומבטה כקשת בענן " לא אני לא מפחדת אני יודעת שזה ברקים ורעמים" ענתה. כל כך רציתי לשוב ולהיות הילדה הקטנה של אמא שמגיעה לחדרה עם הדובי ביד קפואה ומפוחדת, אומרת להם שהדובי מפחד, ואז היו מכניסים אותי פנימה אל חיקה החם של אמא המנחמת. גם כילדת תיכון הייתי מוצאת אצלה ניחומים. הטבתי את השמיכה שעטפה אותה ומיהרתי למיטתי.

../images/Emo63.gifענתי- ממש מרגש כמו בסיפורים

עם כל "החוויות" שאת- אנו, מספרות אפשר לכתוב ספר את מתארת כל כך יפה ומרגש.רפואה שלימה לכם ובשורות טובות

ענתי תכתבי במחברת את מה שאת כותבת ל

לנו , יש לך כישרון ואת מתארת מאוד יפה את היחס שלך לאמך, עלי והצליחי

zs1957

New member
ענתי מאחלת לך שחלומך יתגשם

את מרגשת אותנו כל פעם מחדש. מה שלומכן בקור הזה ? הנה החורף הגיע וירושלים, הרמה,החרמון והגליל לבשו לבן. כולנו סברנו שהשנה היא שנת בצורת. תולי החתולה שלי נעדרת מזה שבוע. חפשנו אותה בפחי אשפה ,בחניונים, בחצרות והיא טרם נמצאה. היא מעוקרת אני יודעת שכעת זו תקופת הייחום. מישהו יודע לאן היא יכולה להעלם? אנחנו מאד מודאגים לשלומה. כל טוב, זהבה שחם

שריוש2

New member
כ"כ מרגש...

כמו שאריאלה אמרה, את באמת צריכה לכתוב ספר.. הכתיבה שלך ממש יפה ומרגשת...!! גמאני רוצה לשוב לימים עברו של חורף קר... בהם סבתא היתה מבשלת לי את מרק העגבניות שלה, והמרק התימני שכ"כ אהבתי... אצלנו, סבתא לא ממש התרגשה מהגשם וממזג האוויר הסוער.. היא ישבה לה על הכורסא בסלון המחומם מתעסקת בשמיכה כל היום, אך נינוחה, רגועה שמחה וחייכנית...

למעלה