תכנון שבועי

../images/Emo113.gif../images/Emo188.gif../images/Emo183.gif תכנון שבועי

אני ממש צריכה את התכנון הזה, זה מסדר לי את השבוע בצורה מטורפת! |מטרייה|יום ראשון: |מטרייה|יום שני: |מטרייה|יום שלישי: |מטרייה|יום רביעי: |מטרייה|יום חמישי: |מטרייה|יום שישי: |מטרייה|יום שבת:

תכנון... שבוע עמוס =\

אומאג, יש גשם וברד במדבר O.O" יום ראשון: בצפר, מבחן גרוע בכימיה, חוג ציור ~התלהבות מהפרח שציירתי~ יום שני: בצפר, -יום ללא מבחן-, תרגום, לחרוש למ"ת יום שלישי: "יום חופש בבית", השלמת מבחן במ"ת, לחרוש בצורה מטורפת לביולוגיה יום רביעי: ממוחשבת בביולוגיה!!!, בצפר, ללמוד לבגרות יום חמישי: בגרות בע"פ בביוטופ =\ בצפר, אולי לעבוד על העבודה באזרחות יום שישי: תגבור ספרות T.T לנקות, ללכת לישון אצל חברה יום שבת: -לא ידוע-

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifלפני שבוע היה ברד בטבעון בזמן שהופעתי

שם, וכולם הסתכלו על הברד במקום על התזמורת שהופיעה... מסכנים
מה זה לעזאזל בגרות בעל פה בביוטופ?

גם בערבה היה ברד!!! ~כ"כ מתרגשת ממזג האוויר~

וביוטופ זה חרא
זה עבודת חקר ל5 י"חל ביולוגיה שאת כותבת אותה ואז נבחנת על מה שחקרתם...

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifמתכננת!

יום ראשון: בצפר, הופעה (התפרק לי החליל באמצע ההופעה
) יום שני: בצפר, חזרתי הביתה מוקדם כי הייתי אמורה לנסוע לטבריה אבל בסוף לא... יום שלישי:אין טיול שנתי
במקום זאת בצפר + מגמת מוזיקה (כלומר אני חוזרת הביתה בשבע וחצי...) יום רביעי:ועוד יום לימודים ארוך בגלל שהטיול נדחה
יום חמישי:בצפר... אולי לנסוע אל קרן בערב אם היא יכולה... (את יכולה בלונד?) יום שישי:שיעור חליל בבוקר... יום שבת:לברר מה לומדים ביום ראשון (אמור להיות יום מרוכז בהיסטוריה אבל אני לא בטוחה...)

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifהרי ירושלים...

טיול נודד של שלושה ימים. הוא נדחה בגלל הגשם והשטפונות בדרום...

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifהעיקר יום חמישי את באה לקרן ../images/Emo69.gif

תפסיקייייי לבטטל לייייי, רעה

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאבל זאת לא אשמתי!

ההורים שלי אמרו שאפשר, ואז הם החליטו להודיע לי שזה בכלל לא בכיוון שלהם ושזה בערך עוד שעה נסיעה להביא אותי ולהחזיר אותי

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifכןכן ../images/Emo7.gif

טוב, אז מתי את כן באה אלי?

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifבחופש...

באיזה שהוא תאריך.... דרך אגב - את מוזמנת גם לבוא לכאן... אם את רוצה אפשר אפילו כמה ימים..ואז נוכל ללכת לכל מיני מקומות וגם להיפגש עם ניצן...

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifישלי בעיה קטנה,

אני הולכת לעבוד הרבה, יש לי איזה 3 ימים שאני חייבת להיות בבית.XD ודבר מביך מאודמאודמאודמאוד, אמא שלי רוצה שאני אסע לירושלים כמה ימים להתנחל אצל המעונות של אח שלי כמה ימים ללמוד מתמטיקה. -_____-" אני מאוד מקווה שזה לא יקרה בסוף.XD וגם יש את הקטע הזה שאין מצב שניסע עכשיו כי זה ממש רחוק, ואין לנו מה לחפש שם \: אבל מה שכן, אני יכולה לנסות לשכנע את ההורים שלי שניסע לכנרת ונקים שם אוהל. :) עשינו את זה לפני שנה~ אבל אני לא בטוחה כמה זה ילך \:

../images/Emo109.gif../images/Emo109.gif../images/Emo109.gif../images/Emo109.gif../images/Emo109.gif

יום ראשון: בית
למה לקום לשעה אזרחות כשאפשר לישון?
יום שני: בצפר, יום מיותר.
יום שלישי: לישון לישון לישון ואז בצהריים ללכת לערבית חח אה וחוג תפירה בערב. ואולי בייביסיטר.
יום רביעי: בצפר? איכס. טוב נראלי זה השבוע האחרון שלנו חח
יום חמישי: תחקיר ביטחוני לחיל האוויר בת"א <:
יום שישי: יום אחרון לפני החופש....לסבול קצת בערבית ואז הביתה ליום שישי משעמם. ומי יודע מה בערב...
יום שבת: ללמוד לבגרות בע"פ בערבית
הבגרות הכי מטורפת שהייתה לי בחייםםםםם קיצר ערבית זה מקצוע מטמטם אל תבחרו אותו.

למעלה