ביכום שבועי

../images/Emo113.gif../images/Emo213.gifביכום שבועי../images/Emo213.gif

אשמח לפתוח פינה זו כל סופשבוע
קרדיט לפורום נינט
מה שיר השבוע שלכם? תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- בילוי השבוע שלכם? סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מסר לאומה- ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..
שבת שלום

../images/Emo113.gifאני../images/Emo3.gif

מה שיר השבוע שלכם ?היא יודעת" של נינה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>כפרעלייה עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-"יחפה" בילוי השבוע שלכם?אין כזה חח.. סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם?עדי אשכנזי היא יכולה להרוג אותי מצחוק סקופ השבוע שלכם?לנינה ולהילה יש מומולדת דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-איןהיה לי שבוע מ=ו=ש=ל=ם= משהו שהרס לכם את השבוע-אין משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-נמנמ.. מסר לאומה-נינה מ=ו=ש=ל=מ=ת=
פרח לעידן

Koala Girl

New member
עונה גם על זה../images/Emo3.gif

תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> שמתי למעלה^^ וזה לא מהרשת אני צילמתי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- דיסק-אם אלה החיים של קרן פלס (טוב חרשתי עליה כבר
) בילוי השבוע שלכם? אממ מה עשיתי השבוע?
רק דברים מעצבנים האמת סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם? חברים סקופ השבוע שלכם? אין אחד כזה דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- יש כמה משהו שהרס לכם את השבוע- חחח די מזה השאלות האלה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- לעבור דירה כבר........ מסר לאומה- תהיו בריאים
ואתם מוזמנים לתת למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..לא מכירה מפה אף אחד
רגע אור פה? כע *מדברת עם עצמי* אז לאור

עונההההההההה../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם? כל השירים של אוונסנס
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אני עושה את זה כל יום חח אין לי כוח .. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אמממ סרט שראיתי לאחרונה הכי דומה לאהבה
סרט יפה
ו ............ אני מתההה לראות הטינה 2
ו ........ הדיסק של אוונסנס
בילוי השבוע שלכם? אממממממממ אתמול עבדתי במשו אז היה שם כיף
והרווחתי שקל וחצי יאייי
חח סתם סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם? אמממממממממממממ עדיי אשכנזי = מה זה השטויות האלה .. אתמול ראיתי ונקרעתיייייייייי
וגם חבריםםםם השידורים החוזרים חח נקרעתייי
סקופ השבוע שלכם? אמממממממממממממממממממממממממממממממממממ אין
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- להתכונן על המבחן בהיסטוריה
משהו שהרס לכם את השבוע- להתכונן למבחן בהיסטוריה
XDDDDDDD משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שלא יהיו מבחניםםםםםםם אמן הלוואייי
מסר לאומה- תאכלו בפה סגור
XDDDDDD ואני נותנת
לעידנושש כמובן
ולעדיייי חח לא חשבתי שמישו יתן לי פרח ופתאום אני רואה כתוב אור

LEEkm

New member
אני../images/Emo151.gif

עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- 'יונה ונער', ספר מדהים. בילוי השבוע שלכם? מסיבה לחברה הכי טובה :) סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם?המ...'מספרים'-אחלה תוכנית
סקופ השבוע שלכם?לחברה שלי סופסוף יש מישהו
אני שמחה בשבילה כלכך. דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-ביצפר? חחחח. משהו שהרס לכם את השבוע-אני, בעיקר
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-הופעה של קרן
מסר לאומה-להיות עייף ושיכור זה לא טוב. ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום-לעידן, כפרעליו

idanias

New member
עונה../images/Emo3.gif

מה שיר השבוע שלכם?-SIMPLE PLAN-ID DO ANYTHING תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>-אין תמונה מיוחדת
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-אוונסנס
בילוי השבוע שלכם?-אממ בית ספר?
סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם?-אין סקופ השבוע שלכם?-היום יום הולדת לנינטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו--מבחנים
משהו שהרס לכם את השבוע-מבחנים משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-יום הולדת למיוששששששששששששששששששש
מסר לאומה-אוונסנס
מיה
|נינט
ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..-לכל מי שנתן לי
מקבל 9 בחזרה
שבת שלום

spukipuki

New member
עונה P: ../images/Emo203.gif

מה שיר השבוע שלכם? stop crying your heart out-Oasis תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- שעתיים היסטוריה XD סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- סרט- "שמש נצחית בראש צלול"
בילוי השבוע שלכם? אתמול היה מפגשון אצל חברה שלי והייתה גיטרה אז ניגנו ושרנו כולם והיה כיף P: סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם? פרייז'ר XD סקופ השבוע שלכם? נינט עשתה אצבע שלישית XDDD דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- יום שישי (מערכת דפוקה!!) משהו שהרס לכם את השבוע- כאבי בטן :( משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שיעור גיטרה XD מסר לאומה- על תתיישבו על קקטוס
התגובה שלך

עונה../images/Emo182.gif

מה שיר השבוע שלכם? היא יודעת. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אין עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-אין בילוי השבוע שלכם? אין סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם? סוד של אהבה סקופ השבוע שלכם? אין דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-משמרות זה"ב-שבוע הבא. משהו שהרס לכם את השבוע-העובדה שאני שבוע הבא במשמרות זה"ב. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-שיקנו לי סימס חיות. מסר לאומה-משמרות זה"ב זה חרא. פרח לעידן

../images/Emo220.gif

מה שיר השבוע שלכם?welcome to my life תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>מבלוגי עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-מישהו לרוץ איתו עשה לי את השנה בילוי השבוע שלכם?ללכת לשבת אצל מישו סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם?זומזום סקופ השבוע שלכם?לא יודעת דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-החברים(לא כולם...כל מי שלא היה איתי שבאמת הייתי צריכה אותו) משהו שהרס לכם את השבוע-שהבנתי מי אלו החברות שלי...וכל הקטע עם סבתא=[ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-רק שיבוא כבר מחר...לא יותר מזה...=/שיבוא...יהיה לי למי לספר הכל מסר לאומה-אל תסמכו על כמה אנשים...תסמכו רק על אחד...שאתם יודעים עליו הכל...הוא זה שתמיד יהיה איתכם ברגעים קשים... כמו לי... ואתם מוזמנים לתת למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום.. אה? שבת שלום

למעלה