"לוח מחפשים"

הדרדסים !!!!!

רציתי לדעת האם ניתן להשיג את הסדרה המציירת הדרדסים בDVD או לפחות בקלטת וידאו ??

ala40

New member
יש למישהו את הפתיחה למיאמי וייס

של שתי העונות הראשונות עם הפרארי הפתוחה ואת הפתיחה השניה עם הפרארי טסטה רוסה לבנה

batbar1

New member
מחפסת סדרות טלויזיה ופסטיבלים

אני מחפסת סדרות טלויזיה ופסטיבלי ילדים מכל הזמנים . דלת הקסמים דני דין רגע עם דודלי ריץ רץ שחונת חיים מסיבה למסיבה עם ריבקה מיכעלי ושלומו ניצן קרובים קרובים ופסטיבלי ילדים מכל הזמנים שבהם מופיעות מיכל ינאי ולילך גליקסמו וסרט הקולנוע אבא גנוב 1 2 השמח עם תיצרו איתי קשר 9160087 03 3141486 052 ענת .

N i T z A n1

New member
FAME

אני מחפשת את המשפט שיש בפתיחה של הסדרה. שהמורה אומרת (אתם תצטרכו להזיע וכו'...) רצוי באנגלית. תודה מראש

kair

New member
חיפוש שחקנית מהסדרה איצ'ה

שלום לכולם, הייתי שמחה אם תוכלו לעזור לי למצוא את שם השחקנית שגילמה את ביתו של איצ'ה בסדרה "איצ'ה". תודה מראש!!

izik79

New member
../images/Emo4.gif לא יצא טוב

http://www.youtube.com/results?search_query=miami+vice+ferrari

M i k e s F a n

New member
../images/Emo114.gif"לוח מחפשים"../images/Emo146.gif

שרשרו לכאן בבקשה את הסדרות שאתם מחפשים וכך נשמור על סדר הפורום
שבוע טווב לכולם
סיגל.

batbar1

New member
מעונינת בתוכניות ובסדרות נוסתלגיות

שמי ענת ואני מעונינת בתוכניות ובסדרות ובפסטיבלי ילדים נוסתלגים כמו פסטיבלי הילדים שבהם מופיע מיכל ינאי ולילך גליקסמן . קרובים קרובים דלת הקסמים ריץ רץ רגע עם דודלי דני דין שכונת חיים וסיבה לימסיבה עם ריבקה מיכעלי ושלומו ניצן [email protected] המסנגר שלי

ala40

New member
כראי לך להמתין עוד שנה לערך

כיוון שכל התוכניות של הערוץ הראשון הישן והטוב? עולות על פורמט DVD לצפיה ברשת לא להורדה ,מיותר לציין שדבר זה כבר נעשה בהרבה מקומות ואנו האחרונים לעשות דבר זה ,אף על פי שאנו ישראל הוגי הרעיון . מה שלא יהיה אני לא מאמין לשום מילה אך שמעתי דבר זה

למעלה