שאלון פלייליסט

Robin Sparkles

New member
../images/Emo114.gifשאלון פלייליסט../images/Emo8.gif../images/Emo114.gif

כללי: איך אני רואה את עצמי? איך אני רואה את החברים שלי? האם יהיו לי חיים מאושרים? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אנשים מבינים אותי? איך העולם רואה אותי? מה אנשים באמת חושבים עליי? איך אני עם בני\בנות המין השני? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? ובברית של הבן שלי? איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? איך תהיה השנה הזו? מה שאני הכי מצטער\ת עליו? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? מתי אני אשמח? איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? לאיזו תקופה אני הכי מחכה? מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? על מה אני חושב\ת עכשיו? איך החיים נכון לעכשיו? מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? מה יהיה כתוב על המצבה שלי? מה עשיתי אתמול? מה אני אעשה מחר? מה מרגיז אותי? מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? מה אני הכי שונא\ת? היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי... מישהו ששונא אותי חשב עלי... הרגשתי... הייתי במקום שמזכיר לי... שיר הנושא שלי היום לדעתי... שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים... מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש... עצה טובה למחר... איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? ההורים שלי ירגישו כלפיי... השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע... עצה טובה לשבוע הבא... איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? איך קוראים לי? חברים שלי חושבים עליי שאני... יזכרו אותי בתור... הודגש באמצעות מדגישומטיק

Robin Sparkles

New member
חלק יצאו ממש גרועים..

כללי: איך אני רואה את עצמי?troublemaker
איך אני רואה את החברים שלי?elevator הא? האם יהיו לי חיים מאושרים?when the stars go blue של הקורס ובונו.השיר הכי יפה בעולם! האם אנשים חושקים בי בסתר?viva ka vida איך אנשים מבינים אותי?מהמרחקים איך העולם רואה אותי?shame on you מה אנשים באמת חושבים עליי?so young איך אני עם בני\בנות המין השני?dreams איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי?circus עצה טובה בשבילי:right now מהו שיר הנושא שלי, לדעתי?would you be happier מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?don't say you love me איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?hate that i love you של ריהאנה ודיויד ביסבל יאווווו כבר שנה לא שמעתי אותו ואני עדיין זוכרת את המילים בע"פ
ובהלוויה שלי?Brid Og Ni Mhaille שיר באירית חח
ובברית של הבן שלי?i'm a cuckoo איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי?humdrum איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת?leave out all the rest איך יהיה לי מחר?beutiful day
איי הופ סו.. למה אני כאן?runaway בתור מה אנשים יזכרו אותי?forgiven no forgotten איזה שיר יתקע לי בראש מחר?long night.הוא תמיד תקוע... איך תהיה השנה הזו?womanizer מה שאני הכי מצטער\ת עליו?insomnia האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?closer מתי אני אשמח?caribean blue איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי?i know my love מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי?odio y placer מזכיר תקופה טובה לאיזו תקופה אני הכי מחכה?Borrowed heaven מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי?angel על מה אני חושב\ת עכשיו?no good for me איך החיים נכון לעכשיו?hot n cold מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים?queen of hollywood ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים?wild world מה יהיה כתוב על המצבה שלי?all i have to do is dream של הקורס מה עשיתי אתמול?don't stop me now מה אני אעשה מחר?summer sunshine מה מרגיז אותי?one מה אני עושה כשאני מרוגז\ת?superhuman מה אני הכי שונא\ת?old town היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי...ruby tuesday מישהו ששונא אותי חשב עלי...חלומות של אחרים הרגשתי...only when i sleep הייתי במקום שמזכיר לי...radio חחח שיר הנושא שלי היום לדעתי...המנגינה של רקוויאם לחלום שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים...breakout מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש...livin' my life עצה טובה למחר...funny littlw frog איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר?miss independent ההורים שלי ירגישו כלפיי...the right time לייב השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע...lost עצה טובה לשבוע הבא...the right time איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר?Paddy McCarth איך קוראים לי?goodbye חברים שלי חושבים עליי שאני...toss the feathers יזכרו אותי בתור...Baby Te quiero הודגש באמצעות מדגישומטיק

הוראות

את משמיעה את כל השירים שלך על ערבב-shuffle כל פעם את מעבירה שיר והשיר שיוצא הוא תשובה לשאלה..

halloo

New member
חלק משעשע, חלק ממש אידיוטי ../images/Emo3.gif

כללי: איך אני רואה את עצמי? Signal Fire איך אני רואה את החברים שלי? Closer האם יהיו לי חיים מאושרים? Wait For Sleep האם אנשים חושקים בי בסתר? Meds איך אנשים מבינים אותי? Ravenheart איך העולם רואה אותי? Crawling מה אנשים באמת חושבים עליי? Jaded איך אני עם בני\בנות המין השני? To Be Loved איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Chasing Cars מה אני צריך לעשות עם חיי? Californication עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? It Ends Tonight מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Smile Like You Mean It איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Bones ובהלוויה שלי? Come As You Are ובברית של הבן שלי? Summer Wine איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? Where Would You Rather Be איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? Seize The Day איך יהיה לי מחר? Hang Me Up To Dry למה אני כאן? Rooftops בתור מה אנשים יזכרו אותי? Call Me When You're Sober איזה שיר יתקע לי בראש מחר? In Love With The Darkness איך תהיה השנה הזו? Paper Wings מה שאני הכי מצטער\ת עליו? Lithium האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Violet Hill מתי אני אשמח? Read My Mind איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? Here (In Your Arms) מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? Snow לאיזו תקופה אני הכי מחכה? 2 Hearts מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? When I'm Gone על מה אני חושב\ת עכשיו? Enjoy The Silence איך החיים נכון לעכשיו? Hold On מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? What Have You Done ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? Desecration Smile מה יהיה כתוב על המצבה שלי? All Black מה עשיתי אתמול? Wake Up Call מה אני אעשה מחר? When You Where Young מה מרגיז אותי? She Moves In Her Own Way מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? Come On, Come On מה אני הכי שונא\ת? This Love היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי... Wake Me Up When September Ends מישהו ששונא אותי חשב עלי... Won't Go Home Without You הרגשתי... Evolution הייתי במקום שמזכיר לי... Special Needs שיר הנושא שלי היום לדעתי... Here, There and Everywhere שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים... Feeling Good מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש... 9 Crimes עצה טובה למחר... Tell Me Baby איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? Smells Like Teen Spirit ההורים שלי ירגישו כלפיי... The Pretender השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע... Sail Away עצה טובה לשבוע הבא... Supermassive Black Hole איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? Every You and Every Me איך קוראים לי? Eversleeping חברים שלי חושבים עליי שאני... Ruby יזכרו אותי בתור... Imagine

זה כיף:)

כללי: איך אני רואה את עצמי?you -radiohead איך אני רואה את החברים שלי?Janie's got a Gun האם יהיו לי חיים מאושרים?תמיד כשאתה בא - אפרת גוש[יופי, יופי...] האם אנשים חושקים בי בסתר?Goodbye Cruel World איך אנשים מבינים אותי?נכון להיום - לוס כפרוס - עבודה עברית[
] איך העולם רואה אותי?להיות לבד - שחר ואייל אבן צור. מה אנשים באמת חושבים עליי?Don't Get Lost In Heaven איך אני עם בני\בנות המין השני?נפלת חזק[נו, מה יהיה?] איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? tori amos - Little Earthquakes מה אני צריך לעשות עם חיי?הפעם האחרונה - רונה קינן. עצה טובה בשבילי:אסף אבידן - Over You Blues מהו שיר הנושא שלי, לדעתי?אין סוף - התבלינים. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?מחשבות עכשיו - אריק ברמן. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?On The Run ובהלוויה שלי?אביב גפן - משהו בין שנינו. [חייבת למחוק את התיקייה הזו
אם כי, זה יצא די משעשע.] ובברית של הבן שלי?אביב גפן - השיר שלנו. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי?do what you want - ok go איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת?סורו מני - תומר יוסף. איך יהיה לי מחר?בינונימי למה אני כאן?The The - The Beat(en) Generation בתור מה אנשים יזכרו אותי?The Truth Beneath The Rose איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Heroine איך תהיה השנה הזו?מסיבת התה של עליזה - איפה הילד. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? רומאו ויוליה - אביב גפן האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?להתעורר בבוקר ולשנוא את עצמך - המכשפות מתי אני אשמח?dare איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי?Dream Brother מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי?Breakin' Up לאיזו תקופה אני הכי מחכה?Strangers מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי?You Learn על מה אני חושב\ת עכשיו?שדות זרים - מטרופולין. איך החיים נכון לעכשיו?In The Flesh מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים?Enjoy The Silence ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים?mercy in you מה יהיה כתוב על המצבה שלי?איה כורם - חצי מה עשיתי אתמול?שלך - יעל נעים. מה אני אעשה מחר?יותר מדי - אביב גפן[ברור
] מה מרגיז אותי?אין לך מקום מה אני עושה כשאני מרוגז\ת?one night - travis מה אני הכי שונא\ת?You Oughta Know היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי...Pearl Jam.world wide suicide מישהו ששונא אותי חשב עלי...Pearl Jam.world wide suicide הרגשתי...אביב גפן - אילנה [איכס, די איתו!] הייתי במקום שמזכיר לי...I Don't Want To Miss A Thing שיר הנושא שלי היום לדעתי...יום חדש נפלא שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים...God's First Name מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש... דוקטור רוברט - הביטלס עצה טובה למחר...יושב בכורסא - איפה הילד איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר?paper airplanes ההורים שלי ירגישו כלפיי...בתי קפה - עברי לידר השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע...Basement Band Song עצה טובה לשבוע הבא...Her Lies איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר?No Sign Of Life איך קוראים לי?Lights in the Sky חברים שלי חושבים עליי שאני...Father's Son יזכרו אותי בתור...Labyrinth

למעלה