שרשור פרק 126- בדקה ה- 90

ny22

New member
מנהל
אךךךך איזה פרק טוב!

ידעתי שמתישהו יגיע שלב ובו יהיה חיבור בין וורטיגו לקתרינה!!! זה היה ברור כשמש שזה יקרה מתישהו! אהבתי מאוד את הפרק! אגב, לפרק היה סוף לא מותח - אבל מעולה! מדהים איך גיורא חושב על הדברים הללו!

Mrs EG

New member
אחלה פרק !!!!

סוף סוף פרק טוב של קתרינה . אהבתי את הקטע שזואי כל הזמן מעודדת את הוגו ואחר כך כל הזמן אומרת " איזה מקסים .. " זה הייה קורע לפי דעתי .. כל כך נמאס לי מסופי , בא לי פשוט לשבור את הטלוויזיה על הראש שלה לפעמים . הגעתי למסקנה שחסרים לי הרבה מאוד שחקנים מהעונות הראשונות ושהרבה די מיותרים בעונה הזאת : מיותרים : סופי !!!! , איזבלה , קוזמו וג'פרי (אוהבת אותם אבל הם לא עושים כלום ) חסרים : ליבי,קרמיט , דוד , סול , ריק , אמה (ככה ככה ) , נורה ונלי .. (ככה ככה )

porky169

New member
אתם הבנתם את הסוף, ברוך?../images/Emo134.gif

כי אני לא כל כך.

ny22

New member
מנהל
אני אנסה להסביר - ממה שהצלחתי להבין...

יש עובדה אחת ברורה (מצפייה בפרק): הוגו תיקשר עם רון באמצעות הקיפוד. מה זה אומר? את זה ככל הנראה נדע בפרקים הבאים. יכול להיות שהוא גם טיימר שנשלח לשמה כדי להגן על דילן (סביר להניח שהוא לא הכיר את שאר החבורה).

שירטע

New member
פרק מעולה

אהבתי את הקרב של זואי והוגו, ואהבתי את הקטע לפניכן שזואי עודדה אותו ואת יהלי לא
לא הבנתי כל כך את הסוף: הוגו הוא גם כן טיימר? או שהוא רק סוכן של רון? ורון - בצד של אסתר, נכון? אחרי הפרק הקודם לא הייתי בטוחה, גם עכשיו אני לא בטוחה, אבל אני מניחה שאם הוגו הוא סוכן שלו שהיה אמור להרוג את דילן ולא הרג - אז... שניהם כנראה מהטובים. או שלא, והם לא הרגו את דילן כי קאיראן צריך אותו בשביל התוכנית שלו?

shay keran21

New member
עדיין לא הבנתי בשביל מי עובד רון...הסוף היה

הפתעה! מעולם לא הייתי מנחש שהוגו הוא בעצם עובד של רון....הוא יודע פשוט הכל!! פרק מדהים...

פרק טו-אוב ../images/Emo8.gif

אז לבסוף נודע לנו שהוגו באמת לא הרג את דילן רק זייף את מותו בשביל לרצות את השליט (שכבר שכחתי את השם) המגעיל. מסכנה סופי - לא יודעת את האמת. מחכה לפרק של מחר

ny22

New member
מנהל
ארנולד...

אל תדאגי היא עוד תדע שהוא חי...

אחד מהפרקים הטובים ביותר ../images/Emo13.gif

אהבתי את הסוף. יש לי הרגשה שהוגו הוא צעצע של טיימרים והוא יודע הרבה יותר דברים על החבורה ממה שאנחנו חושבים, ולכן הוא גם לא רצה להרוג את מייקי
אבל יכול להיות שהוא מהעתיד ובגלל זה הוא מתנגד לצייד מכשפות
בכל אופן הוגו עובד של רון ואת אף אחד לא ציפה, למרות שכשראיתי את אותו אחד מחזיק את הקי-פוד מבלי לראותו הייתה לי הרגשה שמדובר בהוגו
בכל אופן העונה הזאת מפתיעה בצורה קשה

למעלה