אם משעמם לכם

Hand Of Blood

New member
../images/Emo115.gifאם משעמם לכם ../images/Emo103.gif

שאלון...=] (בלשון נקבה
) השם של...
בית-ספר התיכון שלך:
בית-ספר היסודי שלך:
שתייה מועדפת:
להקה מועדפת:
חיה מועדפת:
פרי מועדף:
מזג-אויר מועדף: האם
יש לך חבר
את חושבת שאחרים מוצאים אותך מושכת
רוצה עוד פירסינגים
אוהבת לנקות
לול האחרון
שדיברת איתו:
שחשבת עליו:
פעם אחרונה שהתקלחת
בעד או נגד
יחסים רחוקים:
להרוג אנשים:
צעירים מעשנים: האם אי פעם
בכית על מישהו/מישהי
נעצרת
מת חבר/ה קרוב שלך
השתמשת באקדח
סיימת פאזל
נכנסת לניתוח
שנאת מישהו/י
עשית טעות ענקית
ניסית סמים
מספר
מספר מועדף:
הפעמים שליבך נשבר:
סמים שלקחת
: האדם האחרון ש...
ישן במיטה שלך:
גרם לך לבכות:
צעק עלייך: בחרי אחד
אדום או כחול
אביב או סתיו
דברים אקראיים
מדברת עוד שפות
פירסינג..ואיפה
עלייך
בת כמה את נראית
בת כמה את מתנהגת
גשר
יש לך חיות מחמד

bitter end

New member
../images/Emo165.gifאני../images/Emo9.gif

השם של...
בית-ספר התיכון שלך: אורט
בית-ספר היסודי שלך: מצפור הסביונים חחח
שתייה מועדפת: קולה
להקה מועדפת: לד זפלין
חיה מועדפת: לביאה
פרי מועדף: אמממ נקטרינה
מזג-אויר מועדף: אממממ קיץ? האם
יש לך חבר
לע
את חושבת שאחרים מוצאים אותך מושכת
חח מאיפה לי מה אחרים חושבים
רוצה עוד פירסינגים
לא חחח
אוהבת לנקות
תלוי, יחד עם מישו כן האחרון
שדיברת איתו: אבא
שחשבת עליו: גאד
פעם אחרונה שהתקלחת: חחחחח עכשיו בעד או נגד
יחסים רחוקים: שיהיה
להרוג אנשים: נגד
צעירים מעשנים: ממש ממש ממש נגד האם אי פעם
בכית על מישהו/מישהי
לא
נעצרת
לא
מת חבר/ה קרוב שלך
לא, למזלי
השתמשת באקדח
WTF??
סיימת פאזל
חחח כן
נכנסת לניתוח
כה
שנאת מישהו/י
כן
עשית טעות ענקית
לא
ניסית סמים
ממש לא מספר
מספר מועדף: 6
הפעמים שליבך נשבר: 0
סמים שלקחת : 0 האדם האחרון ש...
ישן במיטה שלך: אני חח
גרם לך לבכות: אמממממ זה יותר סיטואציה מאדם
צעק עלייך: המורה ללשון חח בחרי אחד
אדום או כחול- בורדו
אביב או סתיו- אביב דברים אקראיים
מדברת עוד שפות
אנגלית וקצת ערבית
פירסינג..ואיפה
לע עלייך
בת כמה את נראית
16?
בת כמה את מתנהגת
30
גשר
לע
יש לך חיות מחמד
אהא, כלבה ו13 חתולים חח (את הדגים רצחתי)

MyMystery

New member
אניאניאני:]../images/Emo203.gif

השם של...
בית-ספר התיכון שלך: אורט
בית-ספר היסודי שלך:גורדון
שתייה מועדפת: קולה .נדמה לי.
להקה מועדפת: Smile empty soul\ Dream theater אי אפשר להשוות אותם.
חיה מועדפת: חתול, אלא מה
פרי מועדף: תות נדמה לי.
מזג-אויר מועדף:גשם אבל לא ממש קר. האם
יש לך חבר? לא
את חושבת שאחרים מוצאים אותך מושכת? לא דעת אבל לדעתי אין להם סיבה לעשות זאת.
רוצה עוד פירסינגים? בטח.
אוהבת לנקותלול? הייתם רוצים ><" האחרון
שדיברת איתו: חברה שלי.
שחשבת עליו: חברה אחרת שלי XD
פעם אחרונה שהתקלחת? היום בצהריים. בעד או נגד
יחסים רחוקים: לא ניסיתי.
להרוג אנשים:
צעירים מעשנים:
אני נגד מעשנים בכללי
האם אי פעם
בכית על מישהו/מישהי? יאפ =\
נעצרת? לא
מת חבר/ה קרוב שלך? לא. וטוב שכך.
השתמשת באקדח? לא.
סיימת פאזל בטח
נכנסת לניתוח? לא.
שנאת מישהו/י.? מלא!
עשית טעות ענקית? אהא.
ניסית סמים? לא. מספר
מספר מועדף: אין..
הפעמים שליבך נשבר: לא דעת
סמים שלקחת : לא קרה. האדם האחרון ש...
ישן במיטה שלך:
גרם לך לבכות:
צעק עלייך: בחרי אחד
אדום או כחול
אביב או סתיו
דברים אקראיים
מדברת עוד שפות
פירסינג..ואיפה עלייך
בת כמה את נראית
בת כמה את מתנהגת
גשר
יש לך חיות מחמד

MyMystery

New member
אוי אממ שכחתי את ההמשך. ../images/Emo203.gif

לא נורא בטח אפחד לא שם לב :] האדם האחרון ש...
ישן במיטה שלך: חתולה שלי.
גרם לך לבכות: עזבו.
צעק עלייך: אבא שלי -.- בחרי אחד
אדום או כחול? תלוי מתי..
אביב או סתיו? סתיו.
דברים אקראיים
מדברת עוד שפות? רוסית ואנגלית בערך ><
פירסינג..ואיפה? ;[ אין עלייך
בת כמה את נראית? נדמה לי 14, כמו שאני.
בת כמה את מתנהגת? תלוי מתי.
גשר? צריך אבל לא רוצה.
יש לך חיות מחמד? בטח :] חתולים ואוגר

Rose131

New member
נמ../images/Emo29.gif

השם של... בית-ספר התיכון שלך: הראל בית-ספר היסודי שלך: מולדת, אלון, פולה שתייה מועדפת: קולה להקה מועדפת: דה יוזד, MCR, HIM, בלינק, ג"ש, סימפל פלאן ונירוונה
חיה מועדפת: אממ.. תוכי?
פרי מועדף: אממ... תות מזג-אויר מועדף: בחורף קיץ ובקיץ חורף האם יש לך חבר? נופ את חושבת שאחרים מוצאים אותך מושכת? נופ רוצה עוד פירסינגים? יאפ אוהבת לנקותלול? נופ האחרון שדיברת איתו: אמא שחשבת עליו: ... פעם אחרונה שהתקלחת: היום אחרי בצפר בעד או נגד יחסים רחוקים: בעד להרוג אנשים: נגד
צעירים מעשנים: איכ סיגריות>< האם אי פעם בכית על מישהו/מישהי? יאפ נעצרת? נופ
מת חבר/ה קרוב שלך? נופ השתמשת באקדח? נופ סיימת פאזל? יאפ נכנסת לניתוח? יאפ שנאת מישהו/י? יאפ עשית טעות ענקית?יאפ ניסית סמים? קולה? מספר מספר מועדף: 9\6\3 הפעמים שליבך נשבר: ... סמים שלקחת :
האדם האחרון ש... ישן במיטה שלך: הבובת פרווה שלי
גרם לך לבכות: ... צעק עלייך: אמא בחרי אחד אדום או כחול? אע...לאדעת:X אביב או סתיו? אביב דברים אקראיים מדברת עוד שפות? יאפ.. אנגלית.. פירסינג..ואיפה? 4 לובים רגילים והליקס אחד עלייך בת כמה את נראית? לאדעת בת כמה את מתנהגת? תלוי גשר? פלטה יש לך חיות מחמד? אח שלי

משעמם.

השם של... בית-ספר התיכון שלך: עירוני ה' בית-ספר היסודי שלך: נופים שתייה מועדפת: קולה גרר להקה מועדפת: דה יוזד ואוונסנס חיה מועדפת: כלב ^^ פרי מועדף: איכסע פירות מזג-אויר מועדף: גשם
האם יש לך חבר - לא את חושבת שאחרים מוצאים אותך מושכת - לא
רוצה עוד פירסינגים - כע
אוהבת לנקות - לע... האחרון שדיברת איתו: אור שחשבת עליו: אור פעם אחרונה שהתקלחת - היום? בעד או נגד יחסים רחוקים: לא יודעת XD להרוג אנשים: תלוי מי צעירים מעשנים: לא בעד ולא נגד...שיעשו מה שהם רוצים. האם אי פעם בכית על מישהו/מישהי - כן. נעצרת - לא מת חבר/ה קרוב שלך - לא השתמשת באקדח - לא XD סיימת פאזל - כן!! נכנסת לניתוח - אפילו פעמיים שנאת מישהו/י - כן עשית טעות ענקית - הו בטח שכן... ניסית סמים - לא
מספר מספר מועדף: 47 XD הפעמים שליבך נשבר: 3 סמים שלקחת : נו לא לקחתי סמים >< האדם האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני? גרם לך לבכות: אור XD צעק עלייך: אמא בחרי אחד אדום או כחול - אדום גרר אביב או סתיו - סתיו דברים אקראיים מדברת עוד שפות - אנגלית נחשב? XD פירסינג..ואיפה - הליקס והרחבה 4 מ"מ באוזן ימין ואינדאסטריאל באוזן שמאל עלייך בת כמה את נראית - המ אנשים אומרים לי שאני נראית בת 16-17
. אף פעם לא הבנתי למה XD בת כמה את מתנהגת - לא יודעת. בהתאם לגילי? XD גשר - לע יש לך חיות מחמד - כע יש לי כלב וכלבה חמודים ^^

Hand Of Blood

New member
../images/Emo115.gif אני

השם של...
בית-ספר התיכון שלך:אורט
בית-ספר היסודי שלך:ראשונים
שתייה מועדפת:קוקה קולה
להקה מועדפת:יותר מידי חח
חיה מועדפת:כלבים
פרי מועדף:אממ אפרסקים
מזג-אויר מועדף:שמששששששש האם
יש לך חבר לא
את חושבת שאחרים מוצאים אותך מושכת אני מקווה
רוצה עוד פירסינגים לא
אוהבת לנקות לול לא האחרון
שדיברת איתו:אחותי
שחשבת עליו:מממ
פעם אחרונה שהתקלחתהיום בעד או נגד
יחסים רחוקים:נגד
להרוג אנשים:נגד
צעירים מעשנים:לא איכפת לי האם אי פעם
בכית על מישהו/מישהי לא
נעצרת לא
מת חבר/ה קרוב שלך לא
השתמשת באקדח בגדנ"ע חחח
סיימת פאזל כן
נכנסת לניתוח כן
שנאת מישהו/י כן
עשית טעות ענקית כן ניסית סמים לא מספר
מספר מועדף: 14
הפעמים שליבך נשבר: 0
סמים שלקחת : 0 האדם האחרון ש...
ישן במיטה שלך: אני
גרם לך לבכות: לא זוכרת
צעק עלייך: אחותי הקטנה
חחחחח
בחרי אחד
אדום או כחול אדום
אביב או סתיו אביב דברים אקראיים
מדברת עוד שפות אנגלית...
פירסינג..ואיפה יש לי עגיל בבטן ואממ 2 באוזן אחת ועוד אחד באוזן השנייה עלייך
בת כמה את נראית 17
בת כמה את מתנהגת 17
גשר לא
יש לך חיות מחמד כלבה בשם טיפטיפ

אני[:: ../images/Emo163.gif

השם של... בית-ספר התיכון שלך: שיעורי בית זה טוב, למי אכפת מהתלמידים. בית-ספר היסודי שלך: אנחנו פדופילים סוטים. שתייה מועדפת: שוקו
להקה מועדפת: יש המון. חיה מועדפת: נחשים
פרי מועדף: תפוז! מזג-אויר מועדף: אממ.. כשחם ואני בבריכה
האם יש לך חבר
אמ.. לא. את חושבת שאחרים מוצאים אותך מושכת
לפעמים.. רוצה עוד פירסינגים
בוודאי. אוהבת לנקות
ברור שלא
האחרון שדיברת איתו: סחוגי שחשבת עליו: שרגא פעם אחרונה שהתקלחת
אתמול
בעד או נגד יחסים רחוקים: בעד להרוג אנשים: נגד צעירים מעשנים: בעד האם אי פעם בכית על מישהו/מישהי
כן נעצרת
לא
מת חבר/ה קרוב שלך
לא למזלי.. השתמשת באקדח
לא.. סיימת פאזל
כן.. חחח נכנסת לניתוח
כן.. איזה ניתוח שקדים. שנאת מישהו/י
כן. עשית טעות ענקית
כן :\ ניסית סמים
לא..
מספר מספר מועדף:4 הפעמים שליבך נשבר:5 סמים שלקחת
:
0.
האדם האחרון ש... ישן במיטה שלך: אממ.. נטאית. גרם לך לבכות: שרגא. צעק עלייך: אמא שלי(?) בחרי אחד אדום או כחול
כחול טורקיזי. אביב או סתיו
אביב דברים אקראיים מדברת עוד שפות
כן.. אנגלית, ערבית, ושברים של יידיש ורוסית. פירסינג..ואיפה
נזם, שני חורים כאלה באוזן. עלייך בת כמה את נראית
16. |: בת כמה את מתנהגת
תלוי מתי. גשר
יש
לא נורא. יורד בסוף השנה. יש לך חיות מחמד
כלבה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

חצילע

New member
^^

השם של... בית-ספר התיכון שלך:אני בחטיבה. D: מממ. מור. בית-ספר היסודי שלך:יפה נוף. ^^ שתייה מועדפת:דיאט קולה\שוקו. להקה מועדפת:מממ יש הרבה. חיה מועדפת:כלב. פרי מועדף:אין כזה.אני די שונאת. אבל בעצם אולי תפוח. מזג-אויר מועדף:גשםםםם. חורףףףף.
האם יש לך חבר? נופ. את חושבת שאחרים מוצאים אותך מושכת? נופ. חחח רוצה עוד פירסינגים? עכעכעכעכע.
אוהבת לנקות? לא D: האחרון שדיברת איתו:מממממ. שיר. ^^ שחשבת עליו:רוי. פעם אחרונה שהתקלחתאתמול בצהריים. בעד או נגד יחסים רחוקים:|נגד| D: להרוג אנשים:כןכןכן. בעצם תלוי מי. צעירים מעשנים:|נגד| האם אי פעם בכית על מישהו/מישהי?כן. נעצרת?תמיד. מת חבר/ה קרוב שלך? למזלי לא. השתמשת באקדח? הווו מים אבל. סיימת פאזל? לא נראלי. אני בחיים לא מצליחה לסיים. נכנסת לניתוח?לא. שנאת מישהו/י?כן. עשית טעות ענקית?כן. ניסית סמים?לא. מספר מספר מועדף:3 הפעמים שליבך נשבר:1,כרגע. :/ סמים שלקחת : לא סופרת. D::::::::::::: האדם האחרון ש... ישן במיטה שלך:מממ. אני? גרם לך לבכות:לא משנה. צעק עלייך:מממ. אמא. בחרי אחד אדום או כחול-כחול. אביב או סתיו-סתיו. דברים אקראיים מדברת עוד שפות? בערך. ^^ D:::: פירסינג..ואיפה? -טראגוס. -הליקס. -נזם. -7 לובים. ^^ עלייך בת כמה את נראית?מממ 16. בת כמה את מתנהגת? 3 גשר?
יש לך חיות מחמד?כן.
חיחיחחי~!!1

Pink Pig

New member
../images/Emo41.gif

השם של... בית-ספר התיכון שלך: אנקורי בית-ספר היסודי שלך: רש"י שתייה מועדפת: נסטי אפרסק להקה מועדפת: alexisonfire חיה מועדפת: נחש פרי מועדף: מנגו מזג-אויר מועדף: נעימי האם יש לך חבר: כה את חושבת שאחרים מוצאים אותך מושכת: כה רוצה עוד פירסינגים: כה אוהבת לנקותלול: הא? האחרון שדיברת איתו: החבר שחשבת עליו: החבר פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בצהרים בעד או נגד יחסים רחוקים: לא להרוג אנשים: לא צעירים מעשנים: לא האם אי פעם בכית על מישהו/מישהי: כה נעצרת: לא מת חבר/ה קרוב שלך: לא השתמשת באקדח: כה סיימת פאזל: כה נכנסת לניתוח: לא שנאת מישהו/י: כה עשית טעות ענקית: כה ניסית סמים: כה מספר מספר מועדף: הא? הפעמים שליבך נשבר: 1 סמים שלקחת : הא? האדם האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני גרם לך לבכות: **** צעק עלייך: ואי כמה זמן לא צעקו עלי! בחרי אחד אדום או כחול: כחול אביב או סתיו: סתיו דברים אקראיים מדברת עוד שפות: אנגלית והולנדית פירסינג..ואיפה: 2 הרחבות, לשון, ואמפ, גבה זל עלייך בת כמה את נראית: 16 בת כמה את מתנהגת: תלוי. גשר: לא יש לך חיות מחמד: 3 ארנבים

:)

השם של... בית-ספר התיכון שלך: רודמן בית-ספר היסודי שלך: ימית שתייה מועדפת: קוקה-קולה/תות בננה להקה מועדפת: good charlotte חיה מועדפת: קוף/צפרדע פרי מועדף: תות מזג-אויר מועדף: חמים האם יש לך חבר: כה את חושבת שאחרים מוצאים אותך מושכת: אולי.. רוצה עוד פירסינגים: כה אוהבת לנקותלול: :Xמה? האחרון שדיברת איתו: חברה שלי שחשבת עליו: לא חשבתי:X פעם אחרונה שהתקלחת: בבוקר בעד או נגד יחסים רחוקים: תלוי..אפשרי..לא בעד ולא נגד להרוג אנשים: נגד צעירים מעשנים: לא בעד ולא נגד.. האם אי פעם בכית על מישהו/מישהי: כן נעצרת: לא מת חבר/ה קרוב שלך: לא השתמשת באקדח: לא שזכור לי סיימת פאזל: כן! =] נכנסת לניתוח: לא שנאת מישהו/י: כן עשית טעות ענקית: טעות כן..ענקית..אמ לא חושבת ניסית סמים: לא מספר מספר מועדף: 7/3 הפעמים שליבך נשבר: 1 סמים שלקחת : לא לקחתיי האדם האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני גרם לך לבכות: ממ.. צעק עלייך: חברה שלי =] בחרי אחד אדום או כחול: כחול אביב או סתיו: אביב דברים אקראיים מדברת עוד שפות: אנגלית פירסינג..ואיפה: אין עלייך בת כמה את נראית: 15-16 בת כמה את מתנהגת: לא יודעת גשר: לא יש לך חיות מחמד: הכלבה שליי

MoonyAvFreak

New member
עונהההה

השם של... בית-ספר התיכון שלך:מור בית-ספר היסודי שלך:ICS שתייה מועדפת:MD להקה מועדפת:THE USED חיה מועדפת:חתול פרי מועדף:תות מזג-אויר מועדף:גשם האם יש לך חבר: לאאאאא את חושבת שאחרים מוצאים אותך מושכת: לאאאאא רוצה עוד פירסינגים: כן אני עושה שבוע הבא אוהבת לנקותלול: מהה האחרון שדיברת איתו: אחותי שחשבת עליו:שששששש פעם אחרונה שהתקלחת:היום בעד או נגד יחסים רחוקים: אהה בעד להרוג אנשים: בעד...חח לא צעירים מעשנים: לאאאא איכס האם אי פעם בכית על מישהו/מישהי: המון נעצרת: לא מת חבר/ה קרוב שלך: לא השתמשת באקדח: לא סיימת פאזל: לא נכנסת לניתוח: לא יודעת שנאת מישהו/י: ברור עשית טעות ענקית: כן ניסית סמים: לא מספר מספר מועדף: 10 הפעמים שליבך נשבר:חצי סמים שלקחת : 0 האדם האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני גרם לך לבכות:אני צעק עלייך:אמא בחרי אחד אדום או כחול: BLUUE אביב או סתיו: אביב דברים אקראיים מדברת עוד שפות: אה הא פירסינג..ואיפה: שבוע הבא נו P: עלייך בת כמה את נראית: לר יודעת...17? בת כמה את מתנהגת: אין לי מושג גשר: לא.. יש לך חיות מחמד: כן :)

michmichonet

New member
אני

בית-ספר התיכון שלך:אני עדיין לא בתיכון.. אני בחטיבה בית-ספר היסודי שלך:תרבות שתייה מועדפת:קולה להקה מועדפת:מיי כמיקל רומאנס חיה מועדפת:חתולים פרי מועדף:נראה לי תפוח מזג-אויר מועדף:קיץ.. למרות שאני שונאת להשתזף האם יש לך חבר? חח לא את חושבת שאחרים מוצאים אותך מושכת? ממש לא רוצה עוד פירסינגים?כןןןןן והרבהה אוהבת לנקות?ממש ממש ממש ממש ממש ממש לאא האחרון שדיברת איתו:נופר שחשבת עליו:נופר פעם אחרונה שהתקלחת?יום שני בעד או נגד יחסים רחוקים:ככה ככה להרוג אנשים:תלוי מי
לא סתם.. אני נגד צעירים מעשנים:נגד נגד נגד! גם מבוגרים מעשנים האם אי פעם בכית על מישהו/מישהי? כן נעצרת?לא מת חבר/ה קרוב שלך? לא קרובה.. אבל מישהי שהכרתי מהכיתה השתמשת באקדח?לא סיימת פאזל?כן נכנסת לניתוח?כן שנאת מישהו/י?כן עשית טעות ענקית?כן.. החיים שלי הם טעות ניסית סמים?לא מספר מספר מועדף:2 הפעמים שליבך נשבר:0 סמים שלקחת :0 האדם האחרון ש... ישן במיטה שלך:שמנת גרם לך לבכות:ברט (ON MY OWN) צעק עלייך:ברט (צ'וק מי) בחרי אחד אדום או כחול? כחול אביב או סתיו?אביב דברים אקראיים מדברת עוד שפות?כע פירסינג..ואיפה?גבה, למעלה באוזן, אף, סיידליפ עלייך בת כמה את נראית?13 בת כמה את מתנהגת?לא יודעת.. קצת יותר לגילי גשר?משהו כזה.. יש לך חיות מחמד? כןן חתולה ושני כלבים

אני! ../images/Emo115.gif

השם של... בית-ספר התיכון שלך:נופי/קופי גולן בית-ספר היסודי שלך:מצפור-דליות שתייה מועדפת:מים/מיץ אשכוליות להקה מועדפת:יותר מידי.. חיה מועדפת:סוס פרי מועדף:מנגו מזג-אויר מועדף:חורף, גשם, קור. האם יש לך חבר:לא את חושבת שאחרים מוצאים אותך מושכת:לא רוצה עוד פירסינגים:רוצה!!עדיין אין..אבל אני רוצה!! אוהבת לנקותלול:תלוי מה.. האחרון שדיברת איתו:שקדע ורועי שחשבת עליו:שקדע פעם אחרונה שהתקלחת:לפני יומיים נראה לי..*פושעת* בעד או נגד יחסים רחוקים:נאמ..אנלי דעה..אבל אני חושבת שזה לא תמיד אמין.. להרוג אנשים:תלוי את מי צעירים מעשנים:יאק!נגד! האם אי פעם בכית על מישהו/מישהי:כן נעצרת:לא מת חבר/ה קרוב שלך:חס וכרפס!! השתמשת באקדח:כן!!היה כיף!! סיימת פאזל:ברור!!לקח לי שבוע..או 10 ימים.. נכנסת לניתוח:למזלי לא. שנאת מישהו/י:תמיד שונאת! עשית טעות ענקית:כן ניסית סמים:חס וכרפס!! מספר מספר מועדף:13 הפעמים שליבך נשבר:21654165464324324 סמים שלקחת :126546סמים שאמורים לעזור לשכך כאבים/לפטור צירון/אנערף.. האדם האחרון ש... ישן במיטה שלך:בדודה שלי גרם לך לבכות:שקדע צעק עלייך:אמא שלי בחרי אחד אדום או כחול:אדום אביב או סתיו:אביב גפן דברים אקראיים מדברת עוד שפות:ערבית קצת ואנגלית הרבה!! פירסינג..ואיפה:אין לי..אבל החלטתי שאני רוצה לעשות בגבה.. עלייך בת כמה את נראית:אמרו לי פעם שאני נראית בת 18
בת כמה את מתנהגת:לא יודעת..אבל נראה לי קצת יותר מבוגרת מהגיל שלי. גשר:יש לי..גומיות סגול ושחור...
יש לך חיות מחמד:איך לא?!שני כלבים וחתול. וכנראה שמשעמם לי..

למעלה