היתה הופעה מ-ה-מ-מ-ת../images/Emo70.gif
לפני הכל, חייבת להגיד שהרגשתי היום כאילו אני נמצאת בסיבוב של "שלום לאמונות". היו לנו את מיקי (שאליו כבר התרגלתי
), את אייל הלר בגיטרות (בלי יניב דדון), את שוקו על התאורה! ב"אף אחת" הלר עשה את הסולו גיטרה שהוא תמיד היה עושה בסיבוב הקודם, והיה את מחיאות הכפיים האלה (מי שהיה בסיבוב הקודם יודע על מה אני מדברת). בקיצור, הרגשתי שהלכתי שנה אחורה בזמן
אמרתי כבר, ואני חוזרת ואומרת, אייל הלר פשוט מדהים! אין עוד נגנים כמוהו. עכשיו שהוא חזר ארצה למירי אסור לוותר עליו! ב"באה אליכם" אורי קצת האריך את הסולו שלו יותר מהרגיל, ומירי רשרשה לו בתוף מרים כדי שיפסיק. זה היה משעשע ביותר
ב"שיר לשירה" היא העלתה ילדה חמודה ביותר לבמה, וכששאלה אותה איך קוראים לה היא ענתה "אוצר". על זה מירי ענתה שזה ממש הולם אותה, ומצד שני הרי לא יקראו לילד "צרות"
גם באמצע השיר במקום "דברי מלאך שלי" היא שרה "דברי אוצר שלי". זה היה ממש מקסים
"ולרגע נדמה" היה עם עיבוד שלם, לא רק קלידים. פעם ראשונה שאני שומעת אותו עם עיבוד. היה מקסים ביותר! הרבה פעמים, כששומעים שיר כ"כ הרבה פעמים ופתאום עושים לו עיבוד אחר (או במקרה הזה, עיבוד כלשהו) מתאכזבים אבל זה ממש לא המקרה. העיבוד ממש מוסיף לשיר. הייתי עם אמא שלי, שכל פעם אחרי הופעה אני בטוחה שהיא מעריצה יותר גדולה של מירי ממני
היא מאוד שמחה שהיה "השיר שלה" (חוזר בחזרה) ובסוף ההופעה היא שאלה אותי מה היה קורה אם היו נותנים למירי לשיר את ספר הטלפונים
חייבת גם לציין את "על הגשר הישן". היה ביצוע מרטיט ביותר! הוא אחד השירים האהובים עלי בהופעה גם כך, אבל היום היה יותר עוצמתי ומרגש, לפחות בשבילי. תמונות יהיו יותר מאוחר. צילמתי מליון תמונות בערך, אבל היה כ"כ חשוך והייתי יחסית רחוקה, אני בספק שיצאו אולי 10% ממה שצילמתי......