הפרק השבועי!
|מיוחדת|

buffgirl

New member
../images/Emo115.gif הפרק השבועי! ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

1.08 - ליל בחירות
תסריטאי: אריק אולסון. במאי: קית' סמפלס.
היום (8.3.2005), 22:00, Xtra Hot (ערוץ 5 בממיר הדיגיטלי)
[ההודעה מכילה ספוילרים קלים לפרק הנוכחי הנכללים בתקציר וב'כמה דברים נוספים:']
תקציר הפרק
בובי שבור לב בגלל פרידתו מדקס ומחליט להתנקם בג'ק כשהוא מגלה שהוא האחראי לפרידה. תגובתו של בובי גורמת לג'ק, מיסי וקורטני מבוכה רבה וכעס המסתכמים באיבה וסכסוך בין שני האחים. בובי מזמין את עצמו לפגישה של ג'ק ומיסי. בינתיים, גרייס וטום מתחמקים ממסיבת ליל בחירות בקמפוס כדי לעשן חשיש, מה שמתברר כטעות ענקית לגרייס ומשפחתה. גרייס מחכה בקוצר רוח כדי לגלות מי זכה בבחירות לנשיאות בשנת 2004. ב-2040 מנהיגים פוליטיים מדברים על הנשיא מקליסטר ועל הלילה בו הוא זכה בבחירות לנשיאות ארה"ב בהפרש של כמה קולות.
שחקנית אורחים
• ג'נט ברוקס (דקס טרגמן). • איוון האנדלר (קארי דונובן). • דאקין מת'יוז (מרל הורסטד). • סקוט פואלי (לארס כריסטופר).
כמה דברים נוספים:
• שלושה סופים אפשריים הוקלטו לפרק בזה, כדי לדייק ולהיות נאמנים לתוצאות בחירות 2004 לתפקיד נשיא ארה"ב. סוף אחד כשבוּש מנצח, סוף שני כשקרי מנצח וסוף שלישי המתאר אפשרות של ספירה חוזרת. • הפרק הסתיים כשבוּש ניצח את קרי, כמו שקרה במציאות. • בשעת שידורו המקורית ברשת ה-WB בארה"ב, צפו בפרק 2.6 מיליון צופים. • הדמות לארס כריסטופר מזכירה שבחירות ב-2040 היו הצמודות ביותר מאז 2000, כשהנשיא ג'ורג' וו. בוּש נבחר באמצעות פסיקה של בית המשפט העליון. תורגם בעילגיות רבה מ-Tv Tome.

Thestral

New member
היה פרק טוב.

ממממממממ... בובי לגמרי חצה גבולות. וזה היה מצחיק כשג'ק התחיל להתנפל עליו
ממממ... את האמת שלמרות שאני לא מצדיק א ת מה שג'ק עשה עם גרייס. אני חושב שמה שבובי עשה יותר חמור. מאותם נימוקים של גרייס ב"ישיבת פיוס" שגם הצחיקה אותי משומה
זה מצחיק איך בסדרה הזו תמיד כולם בדיוק במקרה עוברים במקום כלשהו כדי לשמוע דברים. אני לא מבין למה קורטני כעסה על ג'ק. כי אוקיי הם התנשקו אבל הם החליטו להתעלם מזה בנתיים וזו לא היתה אשמתו של ג'ק. אלא של בובי. ומיסי ה ארררגגג הזו. לקחת יומן של מישהו זה כבר מצביע לחלוטין שהיא סתם בימבו ושהחברות שלה עם קורטני לא היתה לה כל-כך חשובה כמו שהיא אמרה אז במסיבת פיג'מות. גרייס לא היתה צריכה לעשן שוב. זה מראה על כח רצון חלש מעט כי היא הבטיחה כבר פעמיים. נשיא שמנצח ב21 קולות זה באמת צמוד. למרות שלא נראה לי שזה יקרה ממש אי פעם. הפרק היה מעין "חתול ועכבר" הוא היה מהנה. למרות שלשבת לראות עם אמא פרק שבו כל הזמן מזכירים את המילה "לשכב" לא היה מהנה
><

shiray

New member
פרק ענק!!!!

ואוו מעניין איך הרפובליקנים הגיבו עליו (למרות שדי ממזמן היה ברור שכדאי להם להתרחק מהסדרה)... היו משפטים שכ"כ צחקתי מהם, והייתי בהלם שהעיזו לעשות את הפרק הזה (ששודר גם ממש ימים ספורים לפני הבחירות בארה"ב)! גם גרייס ממש הצחיקה אותי בפרק הזה! גם כשהיא שוב עישנה, עדיין זה שזה היה שניה אחרי ה4 more years קרע אותי! והישיבת פיוס גם כן הייתה מצחיקה לאללה! כל הקטע של מיסי-ג'ק-קורטני היה ממש ממש עצוב, לכל אחד מהם. ומיסי ממש עצבנה אותי (חחחח אפילו בשלב מסויים אמרתי שפאדיחה שהיא דמוקרטית... חחח). דבר ראשון זה שהיא ישר סלחה לקורטני הראה שהיא לא לגמרי סלחה, אלא רק משחקת את עצמה, כי אי אפשר תוך שניה לסלוח על זה. כשהיא קראה לקורטני את היומן זה ממש חצה את הגבול! כלומר ממש ריחמתי עליה כשהיא שמעה את קורטני אומרת לג'ק שעכשיו הוא יוכל לשכב איתה, אבל כשהיא לקחה את היומן זה כ"כ עצבן אותי! למרות שזה היה ממש ממש צפוי, ידעתי שזה יקרה ברגע שהן דיברו עליו בתחילת הפרק.

Thestral

New member
מיסי היא בכלל מעצבנת.../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

אני עד היום לא ממש הבנתי מה ג'ק מוצא בה|:

shiray

New member
גם לי לא ברור,

אבל לרגע נראה שהיא דווקא בסדר. לא כמו קורטני, אבל לא נעל פוסטמה כמו שחשבתי בהתחלה...

../images/Emo58.gifבסוף הוא יחזור לדקס<<???

מישהו יודע? אגב,חהחה. הצלחתי למכר את ספתא ואמא לסדרה,ייאי!!! :)

Thestral

New member
את התגובות האלה../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

להוסיף לשרשור הפרק השבועי בבקשה.

Thestral

New member
אני לא יודע בוודאות

אבל בשלב הזה, לפי דעתי, זה כבר לא יקרה.

buffgirl

New member
פרק טוב.. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אהבתי =) גם אהבתי את המסר שהם ניסו להעביר במשך כל הפרק, שכל קול נחשב, כל קול יכול להוות שינוי. פשוט הייתם שמים קליפ של Rock the Vote בסוף ובכלל זו היתה תעמולה מצויינת
. פרק באמת מדהים, מאוד נהנתי. מיסי לדעתי עברה את הגבול, באיזו זכות היא מסכלת וקוראת ביומן של קורטני? זה רק אומר משהו על החברות שלהן, היא סתמית כזו ולא באמת עמוקה ומיסי לא אדם כזה שמוכן להקריב את הרצון הפנימי שלו לידע בשביל להגן על פרטיות אחרים, אפילו אם הם חברים שלה. בכלל אני חושבת משיסי לפעמים די מטומטמת (שוק), היא מייצגת בשבילי את הנערה האמריקאית הטיפוסית, פלו מינוס כמה תאי מוח (תלוי במקרה). כל הפרק הם התעסקו אם היא תתן או לא תתן לג'ק שבעצם הוא בכלל אל רוצה אותה, אבל החברה אומרת לשניהם שהם כבר כמה חודשים ביחד והם צריכים לעשות את זה כי.. פשוט ככה. כי כולם עושים את זה בשלב כזה או אחר. ג'ק ברור שלא רוצה (היש עוד כאלו אנשים בעולם?
) וגם מיסי לא נראית לי כל כך כמוכנה לכך, אבל היי! הם ביחד כמה חודשים טובים, הגיע הזמן, לא? מיסי היא ילדה קטנה שחושבת שרק אם היא וג'ק ישכבו היא תוכל להחזיק אותו איתה, שלה. אני רוצה בעישון החשיש של גרייס נפילה צפוייה ביותר שעד שלא יקרה משהו ממש חמור (אפילו יותר מהמ שקרה לבובי היום), היא לא תצא מזה, וגם אז זה לא בטוח שזה יקרה. חבל לי עליה, היא דמות שאני ממש אוהבת. ג'ק לא היה צריך להתערב ביחסים בין דקס ובובי, אבל מה שבובי עשה באמת היה די מגעיל, אבל הוא ילד בן 13 בסך הכל והוא עשה זאת מכעס ורצון לנקמה, הוא פשוט נתפס ברגע ולא היה מי שיעצור אותו. והישיבת שלום הזו בין בובי-גרייס-ג'ק היתה משעשעת ביותר =) אני לא מבינה למה קורטני כועסת על ג'ק, בסך הכל הם דיברו על זה, היא יודעת שהוא עם מיסי ואז מה אם היא אוהבת אותו, הם סיכמו שלא קרה כלום, שתעזוב אותו בשקט. וגם כשמיסי קראה את היומן של קורטני, היא מאשימה את ג'ק ברגשות של קורטני כלפיו, כאילו הוא יכול לעשות משהו בנידון. יכול להיות שהוא הסתכל עליה בזמן שהם התנשקו ויכול להיות שלא, אבל גם אם כן, אז מה? אז הוא נתן לה מבט. ביג דיל. האם זה אומר שהוא של קורטני לעולמי עד? מיסי סתם פרנואידית לטעמי (אפילו שזה קצת מוצדק, בסך הכל, חברה של נישקה את החבר שלה). בסך הכל, זה פרק די טוב. אני אהבתי =)

האמא פשוט סקסית.

אני משתדלת לצפות בכל הפרקים, ותמיד הרגשתי שהיא מאוד מיוחדת, אבל אתמול היא הייתה מדהימה! אני והיא, כאן ועכשיו. (אז מה אם יש לי פאטיש לנשים מבוגרות?)

למעלה