הפרק השבועי!
|מיוחדת|

buffgirl

New member
../images/Emo115.gif הפרק השבועי! ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

1.09 - שיעורי שח-מט
תסריטאי: ג'ונתן ליסקו. במאי: דיויד פנטרקטרה.
היום (8.3.2005), 22:00, Xtra Hot (ערוץ 5 בממיר הדיגיטלי)
[ההודעה מכילה ספוילרים קלים לפרק הנוכחי הנכללים בתקציר וב'כמה דברים נוספים:']
תקציר הפרק
גרייס מבטיחה להתנהג כיאות כשהיא וג'ק הולכים לארוחת ערב אצל מיסי אך מאבדת את העשתונות כשהכומר (אביה של מיסי) מתחיל לתקוף את דעותיה הפוליטיות. מעוצבנת בעקבות האירוע, גרייס פונה אל תום והשניים חווים רגע מאוד רומנטי. בינתיים, בובי מפסיד בכוונה במשחק שחמט עם פיטר במטרה לבלות עוד זמן איתו. בנוסף, קורטני משתמשת במרקוס כדי להתנקם בג'ק. בעתיד, הנשיא מקליסטר משתמש בשחמט על מנת לקבוע אסטרטגיות מלחמתיות.
שחקנים אורחים
• הקטור אליזונדו (ג'רלד קרוז). • סם הוריגן (תלמיד קולג'). • פמלה רוילאנס (אוולין בלקנאפ). • סמנת'ה קוואן (מייגן). • סטיבן סי. נלסון (תלמיד קולג'). • אדם הנגרשוט (גארט). • אד בגלי הבן (הכומר בלקנאפ).
ציטוטים

Peter: "Bobby, how does it feel to lose for real?" Bobby: "It feels good." Tom: "Grace, be quiet." Grace: "Why does everyone always tell me to be quiet?" *muah*(aka...they kiss)​
כמה דברים נוספים:
• כשקורטני ומרקוס מגיעים מעט זמן לפני המסיבה, אפשר לראות מכונית כסופה עוצרת וחונה, אך כשמראים אותם בדלת, המכונית עוצרת וחונה שוב. תורגם בעילגיות רבה מ-Tv Tome. צפייה מהנה!

Thestral

New member
בדיוק באתי לשאול אותך מי עושה../images/Emo108.gif

חיח. תודה
מממ... נשמע כמו פרק טוב^_^

Thestral

New member
יאאא../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

אז ככה, תום וגרייס: איכסססססססססססס!!! בלעעכס כמעט הקאתי
זה היה כזה... איכס ומוזר מדי. אבל צפוי. מממ... אהבתיצ את התפרצות הזעם של בנדיקט
קורטני קצת התנהגה כמו כלבתא. אני חושב שהנקודה שגרייס ניסתה להבהיר לג'ק אכן היתה חשובה, כי מיסי היא באמת בימבו עמה ולא ברור מה הוא מחפש איתה. אממממ... כל הכבוד על הנסיון של גרייס להגמלות, נמראה אם זה יחזיר מעמד. הפרק דווקא היה די מוצלח, מבחינתי.

buffgirl

New member
גרייס וטום - ../images/Emo127.gif ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

כל כך מוצא חן בעיני. פרק חזק שנורא אהבתי. בהתחלה חשבתי שאיבדתי קצת מן ההערכה שלי כלפי קורטני, אבל אז חשבתי על זה שום ואני רק מעריכה אותה יותר על הטעויות שהיא עושה כבת אדם. זה קצת לא טיפוסי לה, אבל נתן לה להחליק. אני יותר ויותר אוהבת את גרייס, ואת הרעיון שלה יחד עם טום. בהחלט מוצא חן בעיני

r o n i1

New member
אוף גרייס מעצבנת אותי שהיא חייבת

להתערב בהכל! מה מפריע לה שג'ק עם מיסי. שתתן לו לטעות בעצמו ולא תגיד ל וכל הזמן מה טוב או לא טוב . לכל אחד יש מדדים שונים לטוב ורע.

למעלה