השבוע שעבר

../images/Emo115.gif השבוע שעבר ../images/Emo115.gif ../images/Emo101.gif

הפינה נפתחה באיחור בגלל המיגרנות החוזרות שיש לי אז אני די משותקת לספה עכשיו
כן כן, כמו תמיד אתם יודעים מה לעשות D: ראשון - שני - שלישי - רביעי - חמישי - שישי - שבת - המשך שבוע נעים לכולם

3has3

New member
../images/Emo112.gif כפכף!

בתמונה D: ראשון - היה לי בית ספר עד 3 XD היה לי גם מבחן והייתי בטוחה שאני אקבל 50 כי ספרתי ככה בבדיקת מבחן ואז קיבלתי 93! שני - לא זוכרת D: שלישי - לא זוכרת D: רביעי - לא זוכרת D: חמישי - חברה הייתה אצלי XD שישי - הכנתי שיעורים XD גאד זה היה משעשע XD הייתה לנו טבלה בהיסטוריה שהיו בה 15 דברים שצריך למלא [זה היה המון לכתוב] אז כתבתי 7 D: ועוד ממש קצת XD ואחותי הזאתי... גררררר
שבת - התעסקתי בעצומה הידנית והמסוקסת ואני ממש מאושרת להגיד שבשבוע שעבר נוספו לפחות 3 אנשים XD ועכשיו אני אלך ללמוד למבחן מחר D: או שזה יותר נחשב ללכת לראות טלוויזיה XD

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifעונה../images/Emo23.gif

ראשון- בצפר כרגיל.. עשיתי שיעורים בפיזיקה וביקשתי משכנה שלי שתבוא לעזור לי אז היא כבר נשארה וקישקשה לי ביומן
שני- לא זוכרת שלישי- מבחן במתמטיקה רביעי-בצפר כרגיל.. חמישי- אני וחברה שלי חורשות על hit me baby one more time ועל הסרטון שברנדון שר אותו
שישי- מבחן באנגלית [הלך לי בסדר גמור
מקווה לטוב] יום שבת- אצל סבתאXD

../images/Emo41.gifתרגישי טוב../images/Emo24.gif

ראשון - שיעור גיטרה!
שני - יום רגיל :] שלישי - לא זוכרת =] רביעי - לא זוכרת =] חמישי - התכונתי להכתבה באנגלית והייתי אצל חברה שלי והיה כל-כך מצחיק!
שישי - הכתבה באנגלית. ויצאתי בערב והיה כיף, אבל ממש קרררר
אבל בסוף הלכנו לחברה שלי וראינו אצלה סרט והיה חמים ונעים
שבת - נחתי ובערב הלכתי לדודים שלי וראיתי "הישרדות"
הורדתי היום את הגשר!!!! ועכשיו אני יכולה לחייך עם שיניים ישרות ולבנות!
בלי העין הרע
המשך שבוע נעים לכולם

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifוואי מזל טוב על הגשר!!

לי יש להיתקע איתו עוד המון זמן
אני בטיפול מפאקינג כיתה ז' ואני עכשיו בט'.. ועוד יש לי כמה שנים טובות להיות איתו... טוב את השאר נראה לי אני כבר יכתוב בשרשור עצבים או משהו
אז בקיצור-אני מקנאה בך

3has3

New member
../images/Emo112.gif גם לי ../images/Emo69.gif

הוא אמר שכל כל כל הטיפול ייקח שנתיים XD עכשיו אני לא בטוחה למה הוא התכוון... לגשר או לכל מה שהיה לי חצי שנה לפניי XD כי עברתי ניתוח בשביל הגשר הזה XDDD אבל זה טוב, כי עכשיו הכל יהיה לי ישר D: ואם שנתיים הכל כולל הכל, יקח לי עוד שנה וחצי ואז אני אסיים איתו *מאושרת* ככה שבסוף כיתה ט' ככה יורידו לי XDDD ואתמול שמו לילד אחד שלומד איתי במתמטיקה והוא כל כך התבייש בזה
והוא צריך את הגשר לשלוש שנים! איזה מסכן XD *למה לעזאזל כתבתי את כל זה? ולמה לעזאזל צחקתי עליו? אני נמצאת באותו מצב XD*

3has3

New member
../images/Emo112.gif איזה כיף לך D:

מזל טוב D: הלוואי עליי
למרות שאני די נהנת מירוק המקרקר שלי

Be My Escape

New member
נהפכנו לקומונת מגושרים או משהו בסגנון?../images/Emo12.gif

כל אחד והגשר שלה.[גם לי יש,אבל ששששש-לא מדברים על זה]

fat lip

New member
ווייי איזה כיף לך! אני עשיתי יום ראשון..

[תכלס פורום מגושריםXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD] יש לי עוד שנה וחצי איתו, יורידו לי סוף י' ככה. אני עכשיו בט' וויהי.. היה לי בכיתה ג'-ד', היה שלב ראשוני וזה.. אני לא זוכרת כלום, אבל זה היה רק 4 קוביות בלסת העליונה מה שבטוח, הרבה פחות נורא מעכשיו XDD אני משתגעת בלי ללעוס נורמלי, נשבעת לכם. טוב, עוד 3 ימים וזהוו אני שבוע איתו. ואפשר ללעוס כמו כלום D:

3has3

New member
../images/Emo112.gif נכוןנכון!

הימים הראשונים פשוט מחרפנים XD וילד מהכיתה שלי כל הזמן ירד עליי. הוא מסתכלת ורואה שאני עושה תנועות עם הפה אז הוא כזה מתחיל לדבר איתי על זה ואז... כל הכיתה מסתכלת עליי XDD אבל לא נורא, ב-25 אני אהיה איתו חודשיים D: התרגלתי ^^ בעיקר כי החודש יש לי צבע יפהיפה D:

../images/Emo41.gifתודה!

אז אני רואה שאני לא הייתי המגושרת היחידה פה חחחח
וכל מי שעוד לא הורידה, אל תדאגו בסוף אתן בטוח תורידו את זה, ואני הייתי איתו בערך שנה מכיתה ח' ועד עכשיו, עכשיו אני ב-ט' והאמת שזה עבר לי דיי מהר. אז בהצלחה

chen010189

New member
טוב.

ראשון - עבדתי ונראה לי שעשיתי את העגיל השני בתנוך ימין או שזה היה שבוע לפני. שני - גם עבדתי. שלישי - סתם חרא. רביעי - הלכתי לעשות טסט בלייזר ולקנות פלאפון. חמישי - עבדתי. שישי - התבטלתי בבית כי מגיע לי. שבת - כנ"ל, בערב עבדתי.

אווווקי :)

ראשון - חוגים >< שני - כלום : D שלישי - הלכתי לחברה P: רביעי - חוג >< חמישי - יום השלמת שיעורים \: שישי - חגיגהD::: שבת - טיול P ;

DontWakeMeUp

New member
שכחתי מה עשיתי שבוע שעבר XD

ראשון - בית ספר שני - כנ"ל שלישי - כנ"ל רביעי - פעולה היה מצחיק D: חמישי - בית ספר שישי - נסעתי לבקר את דוד שלי.. שבא לביקור מחו"ל ובערב למסעדה שבת - ארוחת צהריים עם דוד שלי וזהו D: אני מפרטת חחח מה אני יעשה אני סנילית

למעלה