זיכום שבועי

darklighter

New member
../images/Emo115.gifזיכום שבועי../images/Emo115.gif../images/Emo190.gif

הרשיתי לעצמי לפתוח כי מזמן לא עשינו...
שיר השבוע:
להקת השבוע:
אלבום השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
עוד המלצות:
איש השבוע:
הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע:
הביאוס של השבוע:
חג שמח, שבת שלומות ומועדים לשמחה לכולם

darklighter

New member
שבת שלומות../images/Emo190.gif

שיר השבוע: Sixx AM- Life is Beautiful ולמי שעוד לא ראה את הקליפ בMTV- http://www.youtube.com/watch?v=MJDDxHIaaVk להקת השבוע: Sixx AM (השבוע, לא של כל הזמנים, כן?) אלבום השבוע: The Heroin Diary Soundtrack של Sixx AM (כנ"ל, אבל זה אלבום טוב שמשלב כל מיני סגנונות של רוק) סרט השבוע: אני רוצה לראות את Bridge To Terabithia כי מבטיחים שהסרט הרבה יותר טוב מהטריילר המפגר שלו. אז בינתיים נגיד יורוטריפ שראיתי אותו השבוע בפעם ה100 בהוט פאן ועדיין צחקתי. סדרת השבוע: על טבעי עוד לא התחיל אז בינתיים אני אגיד סמולוויל כי הפתיחת עונה שלה הייתה פי אלף יותר טובה מהסדרות האחרות שהתחילו עד עכשיו... ספר השבוע: משוואה עם נעלם. שכחתי איך קוראים למחבר... עוד המלצות: לא לשכוח שיש על טבעי יום שישי בבוקר
איש השבוע: קשה לבחור אחד... הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: הברזתי אתמול ממסיבה מאוד גרועה שבערך הוזמנתי אליה (בשבילי שאומרים לחברה שלי אחרי שהיא שואלת שהיא יכולה להביא גם אותי זו לא הזמנה, לעומת זאת אנשים אחרים כשהם יודעים על מיקום המסיבה והזמן זה בשבילם הזמנה, אבל זה כבר עניין אחר..) הביאוס של השבוע: לא נעים לי שחברה שלי נתקעה במסיבה ההיא עם כל הערסים והפקאצות (זה גם לא ממש מסיבה הם סתם הלכו לאיזה מסעדה בים לחגוג למישהי שאני לא ממש מכירה יום הולדת. אנחנו זקנים מדי בשביל מועדוניםXD)

LeAnnDylan

Well-known member
שבת שלומות ../images/Emo140.gif

שיר השבוע: LeAnn Rimes - Family LeAnn Rimes - What I Cannot Change LeAnn Rimes & Reba McIntire - When You Love Somebody Like That Jewel & Beyonce - Proud Mary
להקת השבוע: Sugarland
אלבום השבוע: Family - LeAnn Rimes
סרט השבוע: 50 דייטים ראשונים (כן זה ישן אבל זה האחרון שראיתי)
סדרת השבוע: על טבעי (השלמתי מלאנת'לפים פרקים השבוע
)
ספר השבוע: לא קראתי
עוד המלצות: האלבום החדש של ליאן
איש השבוע: ליאן ריימס
הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: יומולדת
הביאוס של השבוע: אנשים טיפשים

darklighter

New member
הדבקתי אותך בשבת שלומות../images/Emo3.gif../images/Emo190.gif

השבת שלומות הולך להשתלט על העולם מואהאהאהאה
50 דייטים ראשוניים סרט חמוד ביותר...זה עם דרו בארימור לא? אגב השגתי את הסרט Date Movie שאמור להיות פארודיה על קומדיות רומנטיות... אליסון האניגן משחקת שם אז זה צריך להיות טוב...

LeAnnDylan

Well-known member
את רוצה מכות ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

זה ברימור $%^*#*#^*#*$Q%$*@#^)!%*&^%)*^%W)# עדי אני ככה קרובה להוציא את המקל שלי
וכן, שבת שלומות רולז

מסכמת..

שיר השבוע: Remy Zero - Perfect Memory להקת השבוע: ברייקינג בנג'מין אלבום השבוע: The All-American Rejects - Move Along סרט השבוע: הנעלם סדרת השבוע: על טבעי ספר השבוע: פיפס עוד המלצות: תשתו קולה עם מיץ תפוזים. סתם.. . ברצינות. הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: ערב סרט אצל חברה שלי הביאוס של השבוע: אותה חברה נוסעת עם המשלחת לפולין לשבוע וחצי תמונה - אוליביה ווילד

LeAnnDylan

Well-known member
אמג אלכס../images/Emo99.gif היא כזאת סקס!!!%$^$%@

נו בשבילי היא תמיד תהיה אלכס

יאהה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע:
through the monsoon של טוקיו הוטל...יש לציין שאני לא אוהבת ת'להקה המוזרה הזאת
אבל יש להם 2-3 שירים טובים
להקת השבוע:
BOYS LIKE GIRLS.. אלבום השבוע:
אין! סרט השבוע:
בעע אין לי..לא ראיתי סרט בזמן האחרון. סדרת השבוע:
הירוססססססססססססססססס
ספר השבוע:
אין עוד המלצות:
בכלליות או על ספרים? בכלליות: לראות הירוס..סידרה שווה! איש השבוע:
מישהו שחברתי מדברת איתו ומעסיק את כולנו
אממ מיילו ונטימליה וג'נסן אקלס..
הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע:
שיש חופש מהצבא
הביאוס של השבוע:
כל פעם שמתכננים לצאת ולא יוצא..ואז אני נזכרת ששבוע הבא אני חוזרת לשגרה ולא יוכל לקום כל יום בצהריים
תמונה מדהימה להנאתכן
חג שמייח!

רעותוש02

New member
שבת שלומות[חחחח]

שיר השבוע: as good as it gets-US5 להקת השבוע:US5 אלבום השבוע:------- סרט השבוע:לא ממש זוכרת את הסרטים שראיתי....אבל ראיתי קצת משודדי הקאריביים2 סדרת השבוע:דקסטר!! ספר השבוע:אה...לא קראתי עוד המלצות:ממליצה
איש השבוע:גרגורי האוס[
חחח] הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע:
לא יודעת הביאוס של השבוע:אני [עדיין] לא שומעת כ-ל-ו-ם [יש סרט המשך לנרניה קבלו תפוסטר הרשמי שלו....] [נרניה-הנסיך כספיאן]

darklighter

New member
אני רוצה לראות את הסרט המשך של נרניה../images/Emo190.gif

נרניה
אגב גנבת לי את השבת שלומות
חחח

למעלה