כדאי לקרוא בבלוגיה - 28/6/07

חהמן

New member
חה!

קומיקס יומי מצחיק! לפחות, אנחנו מקווים שמצחיק... והיום: ש' זה שקל ות' זה תנו לי בבקשה! מחר: דרשת השבוע - בדואים!

לרגל תקופת הבחינות הממשמשת ובאה

צריך קצת לצחוק לפני הטבח ההמוני של הבחינות, לא? http://www.tapuz.co.il/blog/viewentry.asp?EntryId=1023518

Shira Esther

New member
אפקט ההטרדה../images/Emo125.gif

"1) מאבקים כגון אלה, נתפסים משום מה כ`מאבקי נשים`. אנשים מחליטים שמאבקן של המתלוננות נוגע לחברה הנשית בלבד, ואינו מזיז להם את קצה הזרת. 2) נשים, במקרים כאלה, בורחות מכל מה שיזהה אותן כ`פמיניסטיות`, ולכן, מכיוון שפרשת הנשיא לשעבר נחשבת כמאבק של נשים, הן ממהרות לנער מבגדיהן של אבק של הזדהות עימן... ... מדוע, שואלים אנשים, מדוע לקלינטון סלחו ולקצב לא? התשובה מדהימה בפשטותה, ורק מעוותי שכל לא יבינו אותה: קלינטון בגד באישתו. קצב חשוד באונס.... מה יכולתי לעשות אז? נכון, כלום. הרגשתי חשופה, כאילו אני לא באמת שייכת לעצמי. אם אני, שאפילו הטרדה "משמעותית" לא עברתי, מרגישה ככה [כמעט התחלתי לבכות כשדיברתי על זה עם ההורים שלי], תארו לכם איך מרגישה אחת שהותקפה. איך מרגישה אחת שנאנסה." אפקט ההטרדה

סקס אחר - על מונוגמיה ואפשרויות אחרות

מתברר שגם זוגות מוצלחים, עם זוגיות ארוכת טווח פורחת, נוטים לפעמים לגוון. לא לבגוד, לגוון בהסכמה את חיי המין - ביחד או לחוד. יש סקס אחר, פוסט חדש בבלוג שלי.

למעלה