מושגי אליסה

spelling

New member
../images/Emo115.gifמושגי אליסה../images/Emo115.gif

זוכרים שפעם היהמשחק האותיות המעורבבות שמוצאים שם מושג של אליסה?? אז זה לא זה...חחחח כל פעם מישהו ייתן רמז למשהו שקשור לאליסה(קרוב משפחה,דמות מחייה,פרוייקט שהיא השתתפה בו,מקום שהיא ביקרה בו,כל דבר בעצם שקשור אליה)..הרמז יכול להיות בצורת חמשיר או משהו בסגנון אבל תהיו מקוריים! ולאלה שטוענים שהם לא מכירים את אליסה תנסו להשתתף סה"כ כולם פה כבר תקופה לא קצרה והמושגים לא כאלה קשים... אני אתחיל מי שמגלה מה המושג הוא הבא שנותן את הרמז... "תמיד משווים אותי למשהו אחר למרות שעל הברך של אליסה אני אוהבת לבקר סה"כ אני בכלל לא רעה..אבל עם הכינויים של אדם הוא לא משאיר לי ברירה"...מי אני?

always be me mc

New member
אני דיי בטוחה שזו לוסי הכלבה/עכברה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואחד חדש: "בסופו של שמי מופיע סימן שאלה והוא יכול להתייחס לכל אדם בסדרה ולמרות שאליסה גדלה והפכה להיות אישה נהדרת אצלי היא תמיד תשאר עוד ילדה מתבגרת" מי אני? וסחטיין לאדם על הרעיון

always be me mc

New member
פיבי האליוול../images/Emo9.gif

"אני אומנם איני אנושי אך אליסה אותי ייצרה ואני מתאים לכל קבוצת בייסבול שבה היא צופה"
מי אני

spelling

New member
בגד של touch?

עודחד עודחד... אחרי הרבה זמן שפיקפקתי במעשה בוקר אחד החלטתי שאני עושה אותה אחרי כוס קפה! קמתי התלבשתי ועשיתי שינוי.. למרות שהתגובות היו מזועזות מהגילוי!

Natali Milano

New member
התספורת של אליסה מ2003?

יש כ"כ שירים שהזמרים שרים על נשים יפות וזה כ"כ מבאס לשמוע תשירים האלה כי אני לא כזאת!

always be me mc

New member
רוז מקגוון :)

"אומנם איני אביה האמיתי אך כמוה גם אני איטלקי :) ואומנם כיום אנחנו קשורים קצת פחות אך לעולם נזכר ב'מי הבוס?' כקשורים עד מאוד" מי אני

Natali Milano

New member
טוני

לא יודעת איך לכתוב תשם משפחה שלו אני חברה טובה של אליסה פעם נשברה מראה בגללי מי אני?

spelling

New member
הולי...

אני דוגמנית יפה ומצליחה ובפניי אליסה התדוותה....

always be me mc

New member
טיירה בנקס ../images/Emo3.gif

"מעולם לא התחתנו אך להיות מאורסים בהחלט הספקנו"

Natali Milano

New member
סקוט וולף

שחקתי לצד אליסה שלוש שנים במכושפות וגם עזבתי בעונה 3 ועכשיו אנחנו בסיכסוך של שנים מי אני ?

למעלה