מחפשים ושואלים

tlingit

New member
../images/Emo115.gif מחפשים ושואלים ../images/Emo203.gif

השרשור לשאלות שאינן שייכות ישירות לנושאי הפורום אנא, מקדו את תשובותיכם בנושא השאלה והמנעו מפרסום (כללי הפורום
) מזכירה לכם את קיומה של מערכת המסרים האישיים...

../images/Emo221.gifמבקשת המלצה

היי, אחרי שלש שנים שאני תרה אחרי קורס אימון אישי ואחרי אכזבות רבות מפרזנטציות עלובות של "מכללות" וכאלו, נתקלתי בקורס לאימון במכללת לוינסקי. מכוון שעלות הקורס היא נמוכה מאד(2800 בלבד). רציתי לשאול אתכם אם אתם יודעים עליו משהו? מנחות הקורס :כנרת פרדמן ואלה קנר

בדיקה בלשכת המאמנים.

היי הגיגית יקרה. כיום לשכת המאמנים בישראל יצאה עם סטנדרט מקצועי לנו המאמנים. לכן, אני ממליץ לך לבדוק עימם את הדרישות ולפיהם לבחור את המיכללה הנכונה( מיכללה שעומדת בדרישות הללו- היא המיכללה שכדאי ללמוד בא). באופן כללי , המחיר הוא לא אינדיקציה לכלום.ובכל אופן אני לא ממליץ לקבל החלטה חשובה כזו כאשר המחיר הוא הקריטריון הקובע. רצ"ב קישור לאתר של הלשכה www.coachinstitute.org.il שבוע טוב,

תודה(-: והבהרה

רק הבהרה, כמובן שלא התכוונתי שאבחר את מקום הלימודים על פי מחירו. אבל מאד הטריד אותי שהמחיר כ"כ נמוך ביחס למקומות אחרים.( אולי יש דברים בגו?) בכל מקרה , עשיתי כבר צעד ראשון וקניתי ספר נפלא ( שלא אמליץ עליו כאן כי הבנתי שאסור לעשות פרסומת) שהוא מעיין מכינה נהדרת , רצינית ואינטליגנטית לעולם האימון.

רצוי להמליץ.

לפי ההנחיות ניתן להמליץ, כל עוד ההמלצה היא לא על ספר שלך או קורס שלך. אני חושב שזב חשוב שתרשמי את שם הספר - זה יעזור גם לאחרים שרוצים להיכנס לתחום ויחסוך להם התלבטויות.

stu dent it

New member
קורס אימון בלוינסקי

הי, גם אני מתלבטת אם להירשם לקורס. כדי לבדוק הלכתי לסדנת קיץ שהן מעבירות (מתקיימת עכשיו), ואני מתרשמת לטובה. מסקר שעשיתי אני יכולה להגיד לך שממש קשה לבחור כי אין גוף מורשה בארץ. כך שנראה לי (בשבילי באופן אישי) נכון להתחיל ממשהו קטן ולא יקר ואז לראות. שאלתי לגבי המחיר ואמרו לי שהוא כזה בגלל שזו מכללה ציבורית שלא מנסה לעשות רווח בכל מחיר. מקווה שעזרתי!

תודה על תשובתך ושאלה נוספת../images/Emo221.gif

את חושבת שתרשמי לקורס? הבנתי שהוא מתחיל רק באוקטובר. אגב.. מהו הקורס שאת עוברת?? יום נעים הגיגית

yael1492

New member
אתר

השמות נראים לי מוכרים, אני בטוחה ששתי הבנות הללו מתחזקות אתר... תבדקי.

למעלה