מחפשים ושואלים

היי לכם, האם מישהו

למד coaching במכללת וינגייט ויכול לומר לי עד כמה זה תאם את הציפיות שלו ובאם מקבלים לבסוף תעודה של מאמן או סתם של קורס.. תודה וחג שמח

tlingit

New member
../images/Emo115.gif מחפשים ושואלים ../images/Emo203.gif

השרשור לשאלות שאינן שייכות ישירות לנושאי הפורום אנא, מקדו את תשובותיכם בנושא השאלה והמנעו מפרסום (כללי הפורום
) מזכירה לכם את קיומה של מערכת המסרים האישיים...

tlingit

New member
שאלו אותי ואולי תוכלו לעזור

פנו אלי בחיפוש אחר מאמן/מאמנת המתמחים בנושא מכירות - התנהלות של אנשי מכירה באופן ספציפי האם אתם מכירים ותוכלו להעביר אלי המלצות במסרים אישיים?

tlingit

New member
תודה לכולם על המסרים - העברתי את ההמלצות ../images/Emo13.gif

להפתח אל העולם..

אם היו אומרים לכם להפתח אל העולם, שזה מותר ולא צריך להיות שום חשש לחיות את החיים וללקט את הדברים שהעולם מאפשר לנו לקבל ממנו.. מה הייתם מלקטים ממנו?

אוריק3

New member
מה שאנחנו צריכים עלמנת להתקיים פיזית ויש כאלו

שגם אולי ילקטו צרכים מטהפיזיים כמו צרכים נפשיים ל "קיום הנפש". כל אחד וצרכיו, ספרי אולי... מה את היית מלקטת?

אוריק3

New member
לקחת מאחרים זה בעיה קצת..אולי מה שנראה

ומתאים להם בפועל לא מתאים לך. וכך במקום להועיל לעצמך הזקת.. מה שמתאים לך מתאים רק לך.. עכשיו אולי נדבר על אייך ולא על מה. בואי נראה זאת כמו פאזל, רק החלקים החסרים בלוח הפאזל יתאימו בדיוק. כדיי לדעת מה את מחפשת בואי נבדוק קודם מה חסר. לפיכך אולי נבדוק קודם אילו חלקים חסרים לך בפאזל על מנת שתראי את מלא התמונה. ויצא שכרך בידך. שבי בנחת על כסא עצמי עיינים. נשמי 3 נשימות מאוד עמוקות ואטיות מאוד. לאחר מכן השארי בעיינים עצומות והמשיכי לנשום רגיל. הסירי כל מחשבה חולפת עד שיגוועו כולן. ואז שאלי את עצמך.."מה אני רוצה להשלים אצלי". וחדלי. חכי כמה שניות ופתחי עיינים. מה את מרגישה?

כוונתי היתה מהבחינה המטהפיזית.. ../images/Emo13.gif

כשהעליתי את ההודעה הראשונה כאן, בעצם הרגשתי שאני מחפשת ליצוק תוכן לזמן הפנוי שלי, אך נתקלתי בחושך מוחלט. באי ודאות ואפילו במין שיתוק. לכן החלטתי לנסות לתור אחרי תכנים שאנשים אחרים יוצקים לזמנם הפנוי. זה בעצם מה שאני מחפשת להשלים.

Rוני

New member
אנשים שונים יוצקים תכנים שונים לחייהם

כל אחד על פי העדפותיו ויכולותיו האם את מתכוונת ל"ניהול הפנאי"? כלומר - מה לעשות עם זמנך הפנוי כדי להרגיש שעשית משהו?

אז למה לא לשאול את השאלה הפשוטה?

איך אתם ממלאים את הזמן הפנוי שלכם??? (-; בדרך כלל יש לזה נטיה לתת גם תשובה פשוטה.. "אני מתנדב" "אני קורא ספרים" "אני מחבק עצים" "אני מפריח בלונים פורחים" לכל אחד יש תחביבים שונים ומשונים... מה את אוהבת לעשות? שהיית מוכנה לעשות במקום לעבוד לדוגמה? מיקי

טוב, אפשר לומר שהתעשטתי קצת..

די יצאתי מהשיתוק שהיה וחלף.. אז אני מחפשת שתי סדנאות להיות שותפה בהן, בערב אחרי העבודה. מקוה להחזיר אל חיי לימודים אקדמאיים שהפסקתי קצת, אנסה את הצד המתמטי, מסתבר שאני ספוגת תיאוריות. ספרים ישנם שלושה שצריכה לקרוא. אמשיך את הרשימה המקיפה של כל הדברים שצריך לעשות - התחלתי אותה אתמול, כך שחוץ מבילוי, ישנם גם דברים אחרים שצריך לעשות, וגם זה חשוב וממלא את הזמן. הליכה כל ערב לשם הדיאטה והספורט לא פחות חשובה, גם היא תכנס לסדר היום. מקוה שאמצא את המסלול. תודה.

כשאת אומרת "מקווה"... זה מניח הנחה סמויה

שזה לא תלוי בך.. ואם זה לא תלוי בך, במי זה תלוי??? ואם זה תלוי בך, אז אין לפועל "מקווה" תפקיד במשפט בכלל.... (-; בהצלחה מיקי

אמר ה"מומחה" ולא יסף

במיוחד זה שגם כותב בחתימה שלו "המפה שבראש היא לא השטח" זה מראה את ההבנה שיש לך בהנחות היסוד של ה NLP. פחחחחחח

אם היית מכיר את הרקע, היית חוסך הודעה !!

כתבתי מקוה, כי אני נמצאת במצב של הפסקה מהלימודים האקדמאיים. אני ספוגה, כמו שכתבתי, תיאוריות. - ויתכן שגם מתמטית. לא לחינם לקחתי הפסקה מהלימודים. מבחינה מנטלית אני מרגישה שצריכה להתאוורר ולא לגעת בדברים מחייבים, אלא רק דברים שקשורים להנאה ולאוורור הנפש. כך שהסיבה שלשמה כתבתי "מקווה" היא, כי אני רוצה לנסות לחזור ללימודים האקדמאיים ולראות אם אני ספוגה רק תיאוריות או שגם מתמטית, ובעצם בכלל לימודים אקדמאיים.

אני לא מבין הרבה, רק קצת בעניני שפה

למילים בשפה יש תפקיד.. ובדרך כלל, אם לא תמיד למילים יש עולם שלם ומלואו מאחוריו שהינו משותף לקבוצות גדולות של אנשים. לדוגמה, כשאדם כותב "אני מקווה" - על משהו שתלוי בו, הוא בעצם נותן לעצמו פתח מילוט, בשפה זה נראה/נשמע כאילו זה לא תלוי בו - כאשר לפי האמונה שלי, זה תלוי בו.. לעומת זאת, אם הייתי כותב - שלחתי טופס לוטו ואני מקווה שאני אזכה, כאן המילה "מקווה", לדעתי, במקום, מכיוון שאין לי שליטה לחלוטין באם אני אזכה או לא... בעצם יש לי שליטה באם אני לא אזכה - זה אם אני לא אשלח טופס. (-; לעומת זאת, אם אני מנתח את המשפט שלך. כשאת אומרת "מקווה שאמצא את המסלול" - אם תחפשי עד שתמצאי, אז בסוף תמצאי - וזה תלוי רק בך! לעומת זאת אם תרימי ידים לפני שתמצאי - אז לא תמצאי - וגם זה תלוי רק בך. אך כשאת אומרת "מקווה שאמצה את המסלול" זה נקרא, כאילו שזה לא תלוי רק בך.. יכול להיות שזה לא תלוי רק בך - לפי אמונתך, ואולי בגלל שאני לא מכיר את כל הרקע, אם כי לפי מה שהוספת, הייתי אומר שזה כן תלוי בך
דוגמה נוספת שדרכה אנשים משתמשים בשפה בצורה (לדעתי) דפקטיבית, היא להשתמש בהטיות השונות של הפועל "לנסות" - מכיוון ש... יש לנו מעיין "הגדרה בראש" משנים של ניסיון לגבי המילה "לנסות" אם הייתי אומר לך ש"ניסיתי לסגור את הדלת" מה את יודעת בוודאות? - שהדלת כנראה עדיין פתוחה... בד"כ (אם כי לא תמיד) כאשר אדם אומר "אני אנסה" הוא בעצם מאפשר לעצמו פתח מילוט ולא הולך עד הסוף... כל זה רק על שימוש 'קלוקל' בשפה, כשאני אומר קלוקל הכוונה שלי הינה - שימוש בשפה שעושה עם האדם יותר נזק מאשר תועלת.. אבל זו רק דעתי, ואני רק דמות פיקטיבית בפורום... קחי מכולם רק את מה שמתאים לך לחיים ולדרך הפעולה שלך.. וכשזה לא עובד קחי דברים אחרים.. (-; בהצלחה מיקי

למעלה