מחפשים ושואלים

שושה81

New member
אימון בסמינר הקיבוצים-מכירים?ממליצים?

הי אני מתעניינת בלימודים בסמינר הקיבוצים, האם מישהו מכיר את התוכנית?

tlingit

New member
../images/Emo115.gif מחפשים ושואלים ../images/Emo203.gif

השרשור לשאלות שאינן שייכות ישירות לנושאי הפורום אנא, מקדו את תשובותיכם בנושא השאלה והמנעו מפרסום (כללי הפורום
) מזכירה לכם את קיומה של מערכת המסרים האישיים...

מחפשת סטודיו לסדנאות אימון בתל אביב

שיש בו מקום ל-16 משתתפים חלל שמאפשר גם עבודה דרך תנועה ושאפשר לשבת בו בנוחות במהלך הסדנה (שיש תמיכה נוחה לגב. לאו דווקא על כיסאות). רק בתל אביב
אשמח לשמוע מכם מידע כאן או במסרים.

along29

New member
מחפש עזרה במציאת מאמן-חונך לאחי

שלום, אחי בן ה35 עם עיכוב התפתחותי, הוא נראה רגיל לחלוטין ומתנהג כמעט רגיל (הוא מעט ילדותי ולא מפותח מנטלית ושכלית בדברים מסויימים האופיינים לבני גילו). הוא חי בבית עם ההורים ואין לו חברים. הוא אינו מכיר ויודע את רזי ה"עולם הגדול" באופן שיאפשרו לו להתמודד עמו. בעבר ניסינו להיעזר במסגרות פסיכולוגיות אך אחי אינו משתף פעולה באופן שיכול לקדם את הטיפול. יצא לו מספר פעמים בעבר (בזמן היותו תלמיד) להיעזר בשירותיו של חונך ואלו תרמו לו מאוד. אני לא מצליח למצוא לו מסגרת מתאימה או מאמן-חונך אשר יכול לעזור לו. אני אשמח באם תוכלו לכוון אותי למקומות בהם אוכל למצוא כאלו (שמות יעזרו לי מאוד!!!). תודה רבה!!! :)

shaul8

New member
אפשר אימון אישי +

שלום רב, אמליץ לפנות לחברת אפשר www.fshar.co.il שמי שאול כספי ואשמח לשוחח איתך כדי לקבל פרטים נוספים על אחיך

מחפשת מאמנת /מאמן מקצועיים לילדים

ערב נעים, אני מחפשת לעבודה עם ילדים מאמן בעל נסיון בתחום ועם רקע מתחום הטיפול/ייעוץ עם ילדים. בתודה רבה ושבוע מוצלח, הילה הדר מכון קשת אימון עסקי אימון אישי (איזון חיים-עבודה, טיפוח הזוגיות)

אימון

חברה שלי למדה בשנה שעברה קאוצ'ינג בלוינסקי ומאוד נהנתה. תבדקי אם יש אפשרות עוד להירשם ומה התנאים השנה.

למעלה