מחפשים ושואלים

picbox

New member
אימון בתחום המקצועי

אני מקווה שאני לא חורג מקווי הפורום, אני מחפש מאמן/ת בתחילת דרכו/ה המעוניין/ת לאמן כסטאז' בהתחשב על כל המשתמע בשיתוף פעולה הנדרש. (משוב, המלצות,וכדומה...) תחום האימון הינו במישור המקצועי. אשמח לפניות מצד המעוניינים [email protected] או במערכת המסרים

מאומני

New member
דנמיקה חברתית אגרסיבית

אני נמצא בלימודים בסביבה מאוד מרפקנית, עם דינמיקה חברתית קשה. אני מחפש מאמן שהוא בעצמו אדם חזק וטוב בתחום של יחסים אישיים בדינמיקה של מאבקי כח בסביבה אגרסיבית. עדיף באזור ירושלים אפשר גם גוש דן. אשמח לקבל המלצות או הצעות כאן בפורום או במייל: [email protected]

מחפשת מאמנ/ת אישי מנוסה

אני צריכה עזרה. ומחפשת מאמן/ת אישיים מאיזור השפלה (רחובות-ראשל"צ). מנוסה, רצוי עם רקע כל שהוא מתחום הפסיכולוגיה. לאימון אישי לחיים לאישה בת 40+, תקועה, נוקטת בשיטת ההימנעות ,מתקשה ליצור יחסים חברתיים ותעסוקה.

tlingit

New member
../images/Emo115.gif מחפשים ושואלים ../images/Emo203.gif

השרשור לשאלות שאינן שייכות ישירות לנושאי הפורום אנא, מקדו את תשובותיכם בנושא השאלה והמנעו מפרסום (כללי הפורום
) מזכירה לכם את קיומה של מערכת המסרים האישיים...

natalie86

New member
שאלה לגבי לימודים

שלום , יש פה מישהו שלמד אימון אישי במחלקה לעבודה סוציאלית באוניברסיטת ת"א?

natalie86

New member
שאלה..

נהדר, תודה שענית.. את יכולה לספר טיפונת על הלימודים שם..? האם הם שמים דגש על איזושהי נישה ספציפית או מלמדים את הכל (אני מתעניינת בכיוון של הורים ומשפחה)? האם הלימודים אכן מתרכזים ביום אחד כפי שהם כותבים, או שפה ושם צצים עוד שיעורים? ובגדול- מה ההתרשמות שלך מהלימודים שם. בתודה מראש נטלי

twity28

New member
מתעניינת בלימודי אימון

שלום אני בוגרת תואר ראשון במדעי ההתנהגות ובעלת תעודת הוראה בחינוך מיוחד.. רציתי לדעת היכן לומדים את לימודי האימון וכמה זמן נמשכים הלימודים? תודה ויום טוב..

תמרי 22

New member
קורס במכללה למינהל בירושלים

ישנה חברה בשם "מאמנים", מציעה עכשיו קורס של כמה שעות בשבוע במכללה למינהל בירושלים, קורס שמסמיך אותך כמאמנת אישית ועסקית.

דרוש/ה מתאמן/ת לסשן אימון חינמי אחד

במרכז תל אביב. סיימתי לימודי אימון בשנה שעברה. השנה הצטרפתי לעוד קורס אימון (ב-CTI). אני רוצה לתרגל את החומר על מתאמן/ת אחד במפגש חד פעמי באורך 30-60 דקות.

traiNir

New member
מחפש מאמן תעסוקתי

שלום רב, שמי ניר, בן 35, מחפש מאמן תעסוקתי לעזרה במציאת עבודה הולמת את כישוריי. בברכה, ניר אופיר

tlingit

New member
אנא מכל הכותבים: שימו ../images/Emo23.gif לאיסור הפרסום ../images/Emo70.gif

זו בדיוק התועלת שיש במערכת המסרים האישיים אנא עשו בה שימוש
לפי כללי הפורום אין לשים חומר פרסומי בהודעות בפורום

kulupulu

New member
הפניה למאמן/ת אישי בירושלים

שלום, אני בחורה בת 27 וחצי ומחפשת מאמן אישי באיזור ירושלים. כמה דברים שהייתי רוצה מהאימון ומהמאמן - אתם תאמרו לי אם זה ריאלי או לא.... 1. ברצוני לקיים פגישות אישיות ולא לנהל אותם דרך הטלפון. 2. שהמאמן יהיה בירושלים 3. האם יש סיבסוד או הנחה למתאמן אשר הוא מבוטח ביטוח לאומי ונכה? תודה על התשובות.

אימון אישי בירושלים

שלום לך 1. אימון נעשה בדרך כלל בפגישות אישיות ולא בטלפון. אימון בטלפון הינו תולדה של אילוץ או התאמה ליכולת המאומן, אולם אני מאמינה שהאימון אפקטיבי יותר בפגישה אישית ובתקשורת אישית ישירה ומלאה. (אני למשל משתמשת בכלים שונים שעוזרים בתהליך האימון שאי אפשר לעשותם בטלפון). בנוסף, אימון בטלפון סובל לעיתים קרובות מהסחות והפרעות הן למאמן והן למאומן. יש לפנות את הזמן ואת הקשב לתהליך האימון ואין כמו פגישה אישית במקום שקט המזמן תנאים אלו. 2. יש לא מעט מאמנים בירושלים וחלקם טובים מאד 3. סיבסוד האימון נעשה על ידי הגוף המסבסד. למיטב ידיעתי המוסד לביטוח לאומי אינו מסבסד אימון אישי (וחבל). יש מאמנים מתחילים אשר מציעים אימון בחינם כחלק מהסטאז שלהם ויש מאמנים בעלי נסיון וותק אשר לעיתים מוכנים ללכת לקראת המאומן בפריסת תשלומים או הנחה. כדי להצליח באימון ולבחור מאמן טוב שמתאים לצרכיך יש להגדיר את התחום בו רוצים להתמקד. יש מאמנים שמתמחים בתחום העיסקי ויש המתמחים בתחום ההתפתחות האישית יש מאמנים שמתמחים בניהול זמן ויש כאלו שמתמחים במיומנויות חברתיות. כאשר את מגדירה את נושא האימון את יכולה לשאול את המאמן על נסיונו ודרכי עבודתו בתחום האימון שאת מעוניינת בו סיון בייבה מנהלת מרכז המג"ן

למעלה