התקדמות והצלחה בחיים-תהליך להגשמה
שלום רב, קוראים לי בני אני במקרה מצאתי את הפורום הזה אשמח להצתרף אליו, אשמח אם תעזרו ותכוונו אותי ותעזרו לי להגשים את חלומי להצליח בחיים מבחינה כלכלית וחברתית ומשפחתית. ככה קצת רקע עלי נולתי פג קילו 600 הכל היה תקים ללא בעיות ילד רגיל אלה שבבית חולים בזמן שהותי לאחר הלידה (רק ההיתי צריך לעלות במשקל ולהשתחרר הבייתה) הדביו אותי בדלקת כרום המוח ואחות הפילה התרשלה בעת מילוי תפקידה והפילה אותי מהאינקובטור כתוצאה מכך היה לי שבר וזעזוע מוח בגולגולת וכל ההתפתחות שלי התחילה מאוחר, אימי שתהיה בריאה השקיעה ביוהקריבה את חייה למעני היה לה עסק ומפעל מצליח במקצוע היא מעצבת אופנה היא מכרה הכל בכך שהיא תטפל בי רצה איתי ץלמיטב הרופאים והפרופסרים ברחבי הארץ כל שני וחמישי הגיע אלינו רופא הבייתה את הגן עשיתי בגן טיפולי שפתי שם עבדו איתי על הדיבור וגם הרבה עבודה בבית כשעליתי לכיתה א' הייתה ועדת השמה בה המליצו לשים אותי בבית ספר מיוחד אימי התנגדה לכך נחרצות ושכנעה את יושבי הועדה כעשרה איש שאני לא יהיה שם מכיוון שמצבי ידרדר מבחינה התפתחותית והיא רצתה שאני אשתלב בסביבה הרגילה ושאני יהיה מלומד כמו כולם וכמובן יהיה מוצלך ושאני לא אזרק בין הכיסאות. כהצאת פשרה שהועלתה בועדה ההיתי בהכנה לכיתה א' - כיתה מקדמת ואז עברתי לחינוך הרגיל שבו נילוותי בעזרה צמודה של מורה פרטית להוראה מתקנת לצורך הכנה למבחנים עזרה בשיעורי ביית וחיזוק החומר, בתיכון ההיתי במסלול בגרותי מלא (בגרות מלאה) במגמת ניהול וכלכלה שילוב של משאבי אנוש, כלכלה, וחשבונאות וסיימתי את התיכון בהצטינות! ( קיבלתי שני תעודות הצטינות ). צבא מן הסתם קיבלתי פטור רפואי- טעמי בריאות בגלל מה שעברתי ולכן אני ממשיך את לימודי המגמה ( חשבונאות) נורא אהבתי את לימודי המגמה ואיך בנוי המשק הישראלי תחומים נוספים המענינים אותי תקשורת,אינטרנט,מחשבים,טכנולוגיה. כעת אני לומד במכללה למנהל מסלול תעודת דיפלומה בחשבונאות ( הרמה הכי גבוה בחשבונאות לפני ראית חשבון) כעת אני מתכנן את הצלחתי בחיים אני רוצה שאימי תתגאה בי איך שהיא השקיעה בי אני רוצה לעבוד כ - 5 שנים כמנהל חשבונות ואז ללמוד באוניברסיטה היסטורית המזרח התיכון ומדע המדינה, לאחר מכן ללמוד ראיית חשבון/יעוץ מס ולהים משרד לחשבונאות ומיסים שתיהיה בעלת סניפים בחיפה ותל אביב מעין משרד של רואי חשבון, ויועצי מס. אני גם רוצה להצליח מבחינה חברתית בתיכון לא התחברתי עם אף אחד כי כולם פגעו בי סחטו ממני כסף , אימו עלי עם סכינים,צחקו והשפילו אותי בסוף לא יצא מהם כלום! כולם השתחררו מהצבא על נפשי ושלא נדבר על תעודת בגרות. אני רוצה להקים לי קבוצה של חברים עד חמישיה חברים טובים אני גם מאוד מופנם וסגור לא יוצא מהביית כל היום במחשב, אני רוצה להכיר חברים, להכיר חברה ( גיל 20 הגיע הזמן לא?) ולחיות את חיי ולהתגאות במה שעברתי ואיך שאני היום . ****עלי לציין שאני ינער רגיל ללא בעיות כלשנהן כגון פיגור שכלי, אוטיזים, תסמונת דאון**** אשמח לשוחח בICQ , מסנג'ר או סקייפ לרעיונות ועיצות! תודה בני.