מחפשים ושואלים

tlingit

New member
../images/Emo115.gif מחפשים ושואלים ../images/Emo203.gif

השרשור המיועד להודעות חיפוש ולשאלות שאינן שייכות ישירות לנושאי הפורום אנא, מקדו את תשובותיכם בנושא השאלה והמנעו מפרסום (כללי הפורום
) מזכירה לכם את קיומה של מערכת המסרים האישיים...

nn2621

New member
מאמן עסקי

שלום לכולם אני מעוניין לקבל ליווי עסקי, וברצוני לדעת אם מאמן עסקי יוכל לעזור לי. מה הן דרכי הפעולה של המאמן, ואיך אדע לבחור את המאמן הנכון. אשמח לקבל המלצות על מאמנים עסקיים. בברכה מוטי

tlingit

New member
הי ../images/Emo13.gif

דרכי הפעולה של מאמנים שונות מאחד לאחד, גם משום שיש כמה דרכי אימון וגם משום שכל אדם יוצר ניואנסים שונים משלו לעניין ההמלצות (שאני בטוחה שחברי הפורום ישמחו לשלוח אליך במסרים אישיים) שתי שאלות: 1 - באיזה איזור בארץ? 2 - אילו דגשים בליווי העסקי מעניינים אותך? ואולי יועיל לך המאמר הזה לבחירת המאמן/מאמנת המתאימים לך
אני חושבת אתה נותן לעצמך מתנה גדולה בכך שאתה מתחיל אימון אישי

nn2621

New member
בוקר טוב

1 . אני משוהם. 2. דגשים בנושא ניהול שוטף, שיווק ,וגידול מחזורים. נושא נוסף הוא, גדילה והתרחבות לאפיקים נוספים.

goforward

New member
ליווי עסקי

בוקר טוב. אתה צריך לשאול את עצמך האם אתה צריך מאמן עסקי או יועץ עסקי. או גם וגם. ליווי עסקי מאפשר לך "לשכור" מקצוען שיעשה חלק מהעבודה ויקדם את החברה קדימה בשבילך תוך ניצול הקשרים והניסיון שלו. בכל מקרה- חפש אנשים עם ניסיון בתחום בו אתה פועל והגדר שפיתוח עסקי הוא אחד מיעדיך. אתה מוזמן לפנות אלי באישי- אשמח לתאר לך את אופן עבודתי (אני בעל חברה לפיתוח עסקים קטנים) ולתת לך טיפים נוספים. www.4ward.co.il

צור קשר להבנת הנושא לעומק

שלום, שמי איציק ואני בעל משרד יועצים. לאחרונה עברתי הכשרת מאמנים בתו"ת תקשורת ותוצאות. משרדי מתמחה במתן ייעוצים לעסקים ובמיוחד בתחום השיווק. אני בעל תואר ראשון לניהול ותקשורת וניסיון רב בתחום. כיום יש בידי את הכלים לתת לא רק ייעוץ עיסקי אלא גם אימון עיסקי. משרדי נמצא בנתניה אך הפגישות יכולות להערך בכל מקום. אם תרצה לשמוע יותר פרטים השאר לי את פרטייך במייל ואצור איתך קשר. תודה ובהצלחה. [email protected]

למעלה