מחפשים ושואלים

bart21

New member
חיפוש מאמנ/ת תואמ/ת

הי, לא בטוח אם הפורום הזה הוא הנכון לשאול את השאלה, היות והתשובה תהיה שיווקית למדי, להנחתי. בנוסף, הבנתי שיש פה פורום נוסף בשם "אימון אישי" ויתכן ופורום זה נועד לדיאלוג בין מאמנים ולא מול מאומנים פוטנציאליים. Anyway, אני כבר פה ולכן אשאל את שאלתי המכווינה: אני דתי, צעיר יחסית, נשוי ועובד בהייטק כמנהל תחום יישום והטמעה. אני מחפש מאמנ/ת שיתאימו לצרכים ולסביבה שלי. אשמח לקבל רעיונות/הפניות וכו'. כרגע יש לי משהו אחד על הפרק ואני רוצה להיות בטוח שלא טעיתי ו/או להיחשף לאפשרויות אחרות. בתודה מראש ובברכה.

rba6

New member
מחפשת מאמנת סטאזרית

מחפשת בחורה בשלבים סופיים של לימודי הכשרת אימון למתן אימון אישי לצמיחה והעצמה ללא תשלום לבחורה צעירה בת 30 שעברה מהצפון הרחוק למרכז . היכן אפשר למצוא סאטאזים בתל אביב , רמת גן , גבעתיים ? אשמח לעזרה . יום מקסים ומלא אהבה ובריאות לכולנו rba

tlingit

New member
../images/Emo115.gif מחפשים ושואלים ../images/Emo203.gif

השרשור המיועד להודעות חיפוש ולשאלות שאינן שייכות ישירות לנושאי הפורום אנא, מקדו את תשובותיכם בנושא השאלה והמנעו מפרסום (כללי הפורום
) מזכירה לכם את קיומה של מערכת המסרים האישיים...

kul1

New member
אימונים

היי,יהודי היקר אני נותן אימוניים אישיים ולקבוצות,באגרוך,קיקבוקס ופיתוח גופני מחולון,בימי שישי,בוקר,צהריים שוכר עולם,אם זה נשמע לך מעניין נייד שלי 0547501435 רומן

למעלה