מחפשים ושואלים

tlingit

New member
../images/Emo115.gif מחפשים ושואלים ../images/Emo203.gif

השרשור לשאלות שאינן שייכות ישירות לנושאי הפורום אנא, מקדו את תשובותיכם בנושא השאלה והמנעו מפרסום (כללי הפורום
) מזכירה לכם את קיומה של מערכת המסרים האישיים...

marryw

New member
תחילת עבודה-קורס ..בדיוק הזמן לקואצ

שלום רב, עקב חזרתי ללימודים החלפתי עבודה קבועה ורצינית בעבודת סטודנטים במוקד ,4 משמרות בשבוע באחת מהחברות הגדולות .(שלא לומר פלצניות,אני הכי אוהבת את הקלישאה על כך שזו משפחה ...הצביעות.. כן בטח, משפחה יש לי רק אחת וזה מספיק בהחלט. נקלטתי לקורס של חודש ואז אמורה לעבור עוד חודש חפיפה במוקד וכו'. נכון להיום עברתי כבר שלושה שבועות מתוך זה ואת החומר הכי חשוב כבר למדתי ונבחנתי עליו. לצערי אני חולה מאוד ומשופעת +וירוס בבטן כבר משבוע שעבר ולמרות שניסיתי להחזיק מעמד בשיעור ,לא מן הנמנע שמיום רביעי אני בבית , ועוד לא עבר לי כל הסיפור . כל הזמן הזה הייתי בחששות מה יהיה יום ראשון , הפסדתי יומיים חומר וגם מבחן שהיה וסימולציות . לצערי גם אתמול הייתי במצב קטסטרופלי ולא הגעתי אך גם קיבלתי איום בהתאם מהמדריך ,שעד אתמול או עד יום רביעי מאוד חיבב אותי וטרח להזכיר לי את זה כל הזמן ואתמול התקשר אלי ואמר לי שהוא לא יודע מה קורה לגבי ההמשך שלי בקורס ושאני אבוא היום ונדבר עם האחראית . הוא דיבר בהאשמה , טוב שלא התנצלתי על היותי חולה,רועדת חום גבוה וכד' . טוב גם שלא נסחבתי עם אינפוזיה לשיעור (אפשר לחשוב איזה חומר מלמדים שם,אני לא מזלזלת אבל יחסית למה שהתעסקתי איתו עד עכשיו זה שטויות במיץ.) אני כל כך כעוסה ,ממש עשה לי אנטי, היום כבר קמתי מהמיטה והתחלתי ללכת לכיוון ואז עשיתי אחורה פנה לכיוון הבית כי אני לא מסוגלת לתפקד ככה . אני דואגת לפרנסה שלי, ולא רוצה להרוס לעצמי את זה ושוב לחפש משהו אחר,למרות שיש עבודות כאלה בשפע,אבל לא בא לי לעבור מעבודה לעבודה . העניין הוא שלפי מה שאמרה הבחורה בכוח אדם אליו אני משויכת ,שהדבר הכי גרוע הוא שאני אתחיל שוב קורס בסוף החודש .. למה??? אני מבינה את נקודת המבט אבל מה אני אמורה לעשות בינתיים ?? להתפרנס בבית ?? זה לא שהשכר גבוה ,הוא מינימלי ואם אני אתחיל קורס מחדש , מה אני אעשה שלושה שבועות אסתכל על הלמפה כי כבר למדתי את זה ועשיתי את הסנדנאות האלה ??? אני אשתעמם למוות וזה יהיה סתם בזבוז זמן , ביחוד כי אני מתחילה ללמוד עוד שבועיים ואני לא מוכנה לדחות את הלימודים. מישהו אחר כבר מזמן היה שם קצוץ על כל השטות הזאת אבל אני סתם מפחדת כל הזמן ודואגת מה יהיה במקום לדאוג לזה שאני אחלים. ולמה מדברים ככה לאדם שלא באשמתו הוא חולה , לא סתם מרגיש לא טוב ,במעין האשמה כזאת. או שתבואי או ש... אחרי השיחה עם המדריך החלטתי שזהו, אני אשלם אפילו מה שאין לי ופניתי לקואצ'ר . לא יתכן שאני עומדת שוב במצב הזה שעושים לי אנטי ואני מדרדרת את עצמי למרמור. לפני חודש או יותר החלטתי לשנות , החלטתי לחזור ללימודים ,לעשות מה שכל חיי רציתי ואני צריכה לקבל עכשיו ערך מוסף.. מה פתאום אני מפחדת מהצל של עצמי ועוד כי אני חולה

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
כיצד לעזור לך?

marryw היקרה, לא ברור ממכתבך איזו עזרה את מבקשת. את מוזמנת לקומונה תמיכה אימונית, אם היית רוצה בשיחה עם מאמן.

or kaufman

New member
מאמן אישי מנתניה

חיפשתי בגוגל ומצאתי המון דברים אני כבר די מבולבל. אני מחפש מאמן שיעזור לי לחשוב חיובי ולשפר ביטחון עצמי. זה מה שמאמן אישי עושה כן? אני ישמח מאוד אם מישהו יכול להמליץ לי על מאמן אישי מנתניה או להפנות אותי לרשימה של מאמנים שמתאימים למה שאני מחפש.תודה רבה ושבוע טוב

raviv tnt

New member
שאלה

מחובתי לציין מראש על הטעויות שעלולות להופיע בתוכן התיאור שלי , לכן מעכשיו אבקש להתייחס לכך בגישה חיובית. שלום רב לכל חברי הפורום ,קודם כל הרשו לי להציג את העצמי. שמי רביב ,גר בצפון הארץ בן 20,בחור צעיר, אשר שואף לא מעט להעתיד הרחוק. הסיבה לפנייתי לפורום הנ"ל ,ובנוסף למספר פורומים בתחום , היא, שברצוני ללמוד משהו שקשור לכל עידן הגאדג'טים , בעייני הגאדג'ט זה סלולאר ,מחשבים ,מחשבי כף יד,כל הדברים הקטנים והעדינים , למען הדיוק הייתי רוצה להתעסק ,בניינת הסחמות עצמן כלומר להרכיב ולשלוח לשיווק. כמובן שהנני מודע לכל המגמות אשר קושרות את עצמן באופן כזה או אחר לתחום , אבל אינני מודע לאן צריך להפנות את העצמי ,על מנת שאקבל סיפוק עצמי ובמקביל יהיה אחד הגורמים החשובים להצלחה של אותו גוף שיהיה חלק ממנו . במילים פשוטות, כלומר מה בדיוק ללמוד מה כיוון של הלימודים, בהתאם לציפיות שציינתי ? תקנו אותי ,או בכלל תגדירו לי בבקשה מה זה עידן הגאדג'טים ? תודה מראש רביב.

למעלה