תחילת עבודה-קורס ..בדיוק הזמן לקואצ
שלום רב, עקב חזרתי ללימודים החלפתי עבודה קבועה ורצינית בעבודת סטודנטים במוקד ,4 משמרות בשבוע באחת מהחברות הגדולות .(שלא לומר פלצניות,אני הכי אוהבת את הקלישאה על כך שזו משפחה ...הצביעות.. כן בטח, משפחה יש לי רק אחת וזה מספיק בהחלט. נקלטתי לקורס של חודש ואז אמורה לעבור עוד חודש חפיפה במוקד וכו'. נכון להיום עברתי כבר שלושה שבועות מתוך זה ואת החומר הכי חשוב כבר למדתי ונבחנתי עליו. לצערי אני חולה מאוד ומשופעת +וירוס בבטן כבר משבוע שעבר ולמרות שניסיתי להחזיק מעמד בשיעור ,לא מן הנמנע שמיום רביעי אני בבית , ועוד לא עבר לי כל הסיפור . כל הזמן הזה הייתי בחששות מה יהיה יום ראשון , הפסדתי יומיים חומר וגם מבחן שהיה וסימולציות . לצערי גם אתמול הייתי במצב קטסטרופלי ולא הגעתי אך גם קיבלתי איום בהתאם מהמדריך ,שעד אתמול או עד יום רביעי מאוד חיבב אותי וטרח להזכיר לי את זה כל הזמן ואתמול התקשר אלי ואמר לי שהוא לא יודע מה קורה לגבי ההמשך שלי בקורס ושאני אבוא היום ונדבר עם האחראית . הוא דיבר בהאשמה , טוב שלא התנצלתי על היותי חולה,רועדת חום גבוה וכד' . טוב גם שלא נסחבתי עם אינפוזיה לשיעור (אפשר לחשוב איזה חומר מלמדים שם,אני לא מזלזלת אבל יחסית למה שהתעסקתי איתו עד עכשיו זה שטויות במיץ.) אני כל כך כעוסה ,ממש עשה לי אנטי, היום כבר קמתי מהמיטה והתחלתי ללכת לכיוון ואז עשיתי אחורה פנה לכיוון הבית כי אני לא מסוגלת לתפקד ככה . אני דואגת לפרנסה שלי, ולא רוצה להרוס לעצמי את זה ושוב לחפש משהו אחר,למרות שיש עבודות כאלה בשפע,אבל לא בא לי לעבור מעבודה לעבודה . העניין הוא שלפי מה שאמרה הבחורה בכוח אדם אליו אני משויכת ,שהדבר הכי גרוע הוא שאני אתחיל שוב קורס בסוף החודש .. למה??? אני מבינה את נקודת המבט אבל מה אני אמורה לעשות בינתיים ?? להתפרנס בבית ?? זה לא שהשכר גבוה ,הוא מינימלי ואם אני אתחיל קורס מחדש , מה אני אעשה שלושה שבועות אסתכל על הלמפה כי כבר למדתי את זה ועשיתי את הסנדנאות האלה ??? אני אשתעמם למוות וזה יהיה סתם בזבוז זמן , ביחוד כי אני מתחילה ללמוד עוד שבועיים ואני לא מוכנה לדחות את הלימודים. מישהו אחר כבר מזמן היה שם קצוץ על כל השטות הזאת אבל אני סתם מפחדת כל הזמן ודואגת מה יהיה במקום לדאוג לזה שאני אחלים. ולמה מדברים ככה לאדם שלא באשמתו הוא חולה , לא סתם מרגיש לא טוב ,במעין האשמה כזאת. או שתבואי או ש... אחרי השיחה עם המדריך החלטתי שזהו, אני אשלם אפילו מה שאין לי ופניתי לקואצ'ר . לא יתכן שאני עומדת שוב במצב הזה שעושים לי אנטי ואני מדרדרת את עצמי למרמור. לפני חודש או יותר החלטתי לשנות , החלטתי לחזור ללימודים ,לעשות מה שכל חיי רציתי ואני צריכה לקבל עכשיו ערך מוסף.. מה פתאום אני מפחדת מהצל של עצמי ועוד כי אני חולה