מחפשים ושואלים

hadasazulay

New member
מחפשת מאמנת בשלב הסטאז

שלום מחפשת לעצמי מאמן/ מאמנת בשלב הסטאז אשמח לתת פרטים על עצמי במייל אני גרה באזור מודיעין תודה [email protected]

FreeFeeling

New member
מצאתי את המטרה../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif

הכותרת כך בשביל להיות חיובי
(צעד ראשון להסגת המטרה-(משמעות כפולה) כיצד אתם ממליצים, למצוא מטרות איכותיות ואמיתיות של הנפש? לפי הבנתי הרגעית הקשיים שעוצרים את ההבנות בנושא הם, 1. בגלל ADHD יש הרבה רעש פנימי והצפות. 2. רצון להיות מוצלח ופרודוקטיבי בעולם החומרי. 3. מטרה שאני יותר מידי מתמקד בא (רוצה חברה) ולא עושה דבר לקדם אותה. דבר שגורם להורדת ביטחון עצמי ולרעש נוסף ומיותר ,התחלתי להפסיק איתה. 4. כנראה יש לי Social Anxiety (הבחנה עצמית מלפני שבוע) א. אולי יש לכם המלצות לקשיים? ב. אולי יש לכם רעיון מבריק שעוקף בחצי עיגול את הבעיות ומגיע לנקודה האמיתית והרגישה שיודעת מה נכון ומה כן? בתודה תלמיד החיים

tlingit

New member
../images/Emo115.gif מחפשים ושואלים ../images/Emo203.gif

השרשור לשאלות שאינן שייכות ישירות לנושאי הפורום אנא, מקדו את תשובותיכם בנושא השאלה והמנעו מפרסום (כללי הפורום
) מזכירה לכם את קיומה של מערכת המסרים האישיים...

chen18

New member
קורס גישור

שלום, אני סטודנט חיפאי למשפטים (שנה א'), מתעניין מאוד בתחום הגישור. מספר שאלות: 1. כמה זה יוסיף הן לקבלה לסטאז' והן למקצוע עריכת הדין עצמו? 2. עשיתי בירור אינטרנטי קצר ומצאתי לא מעט אגודות או גופים שמספקים את הקורס הבסיסי. זה באמת משנה איפה עושים אותו? 3. איזה קורסים מתקדמים (אחרי הקורס הבסיסי) מתאימים יותר למשפטנים? 4. כמה (פחות או יותר) אמור לעלות הקורס הבסיסי? אשמח לתשובה מהירה, חן

Yin

New member
כמה תשובות

בשביל לגשר אתה צריך להיות 5 שנים אחרי התואר, כך לפי החוק+ועדת גדות. 1. כלום 2. כן, בגלל שיטת הגישור. לא, בגלל שאין משמעות ליכולת להתפרנס 3. פרקטיקום 4. 3-3.5K אני למדתי ולימדתי גישור בגומא, אני לא יודע לגבי קורסים בצפון. תברר. תהנה, עדי נ.ב. - אין לפורום הזה קשר לגישור.

chen18

New member
אז לפי מה שאני מבין ממך

אין לי שום טעם לעשות את הקורס הזה??

Yin

New member
תלוי

מדדי ההכנסה שלך בטווח הקצר עד בינוני לא יושפעו. לעומת זאת יכולות כמו הקשבה לאחר, ניהול הדיאלוגים בפלחי החיים השונים ואמפטיה יקבלו שידרוג רציני. קורס גישור הוא מתנה גדולה לחיים ללא קשר ישיר לפרנסה ממקצוע הגישור. עדי

chan007

New member
החוקים קצת השתנו

הי - שים לב החוקים קצת השתנו... לא צריך להיות חמש שנים אחרי סיום התואר, צריך שיהיה לך חמש שנות ניסיון באותו מקצוע (ולאוו דווקא באותו מקום עבודה, העיקר שיהיה אותו מקצוע) + שיהיה לך תואר ראשון. בהצלחה.

chen18

New member
אז זה אומר

שאני אצטרך להיות 5 שנים עו"ד כדי לעסוק בגישור משפטי, נכון? ואם כך, האם הסטאז' כלול בזה?

pardes1

New member
אימון עסקי

אני לומדת אימון עסקי בחיפה. אני מחפשת אנשים המעוניינים באימון בתחום התעסוקתי. אפשר ליצור קשר עימי במסר. יום מקסים.

למעלה