סיכום חודשי!

../images/Emo115.gifסיכום חודשי!../images/Emo115.gif

טוב חבר'ה, בואו נפתח קודם כל מתמונת השבוע
שאני מתה עליה
אבל העדפתי את התמונה עם הדלעת.. וול יכול להיות שזאת רק אני. באמת שאין הרבה דברים שקרו החודש, אבל כן אפרט- קודם כל, ארצה להזכיר שעוד מעט נסגרת ההצבעה לEMA אז מי שעוד לא הצביע או לא הצביע מספיק מוזמן לכפר על מעשיו מעכשיו והצביע-http://ema.mtv.co.il/artists/30-seconds-to-mars התחרות אוטוטו נסגרת, אני מקווה שעדיין לא - אבל מי שרוצה לעצב חולצה לסיבוב ההופעה של 30 יכול לעשות זאת כאן http://thirtysecondstomars.thisisth...-thirty-seconds-to-mars-tour-t-shirt-contest/ מי שדוברת צרפתית - 30 צריכים את עזרתכם! אם אתם רוצים להשתתף בקליפ של הוריקיין כמובן, הם ביקשו את האשלון הצרפתי, אבל אל תהססו להשתתף אם יש לכם צרפתית טובה הכל לפי ההוראות http://thirtysecondstomars.thisisth...lon-be-featured-in-the-hurricane-music-video/ כרגיל, מתקיים הסקר השנתי של מגזין קראנג! , אם חשבתי שאחרי הEMA אתם יכולים לנוח, אז אתם טועים כנסו לכאן http://poll.kerrang.com/ הירשמו והצביעו! ומחר כמובן, יוצאת גירסאת הדה-לוקס של THIS IS WAR, אתם יכולים להכנס החל ממחר לאתר של 30 ולהזמין אותו ועכשיו לחידון שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: מה אתם עושים בחיים כרגע: מה אתם שומעים עכשיו? שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: איך עבר עליכם אוקטובר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב מה אתם מתכננים לנובמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? וכמובן תמונה שלכם

SHIMRIT GENISH

New member
איזה כיף הראשונה שעונה... :)

שם: שמרית גניש גיל: 22 תאריך לידה: 28/7/88 לידע כללי התאריך העברי שלי הוא ט"ו באב...יום האהבה העברי :) מקום מגורים: בת-ים מה אתם עושים בחיים כרגע: חוסכת לחו"ל ומשלימה בגרויות (צעד קטן בדרך לגדולות חחחח) מה אתם שומעים עכשיו? לינקין פארק, מתכוננת להופעה שלהם... שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: Bruno Mars - Just The Way You Are איך עבר עליכם אוקטובר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: היה חודש עייף קצת ולחוץ וכמובן שהכי זכור ממנו זה המבחן בהיסטוריה ב' שהוציא אותי מדעתי....וכמו שהמורה שלי אומר ימחשמו של הקטן עם השפם (היטלר)!!!! מה אתם מתכננים לנובמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?.... אני מתכננת חודש מדהים בתקווה לאיזה אהבה חדשה :) וכמובן שלא נשכח ה-הופעה של לינקין ב-15 לחודש מצפה בקוצר רוח.... שיהיה לנו שבוע טוב וחודש מדהים

shachar47

New member
משום מה החודש חיכיתי לזה אז...

שם: שחר ויטולסקי :) גיל: עוד מעט 16 :p תאריך לידה: 8/1/95 מקום מגורים: חיפה מה אתם עושים בחיים כרגע: מה שבא לי בטוב לעשות מה אתם שומעים עכשיו? avenged sevenfold - a little piece of heven שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: avenged sevenfold - dear god איך עבר עליכם אוקטובר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב : מממממ..... התחלתי עם שיעורי גיטרה -שוב ... מה אתם מתכננים לנובמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? שאולי סוףסוף אני יפסיק להיכשל בכל המבחנים שלייי וכמובן תמונה שלכם : חחחחחחח זה היה על השולחן בבית ספר שלי :

Why So Serious

New member
ז'מה פל...

שם: סתיו גיל: 17 תאריך לידה: 2.9 מקום מגורים: מרכז כזה..
מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדים ועובדים
מה אתם שומעים עכשיו? HIM- In joy and sorrow שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: Teeth של גאגא.. ממש אבל איך עבר עליכם אוקטובר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב- התחלתי עבודה חדשה, טיול שנתי אחרון ומדהים..
מה אתם מתכננים לנובמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? ללמוד ולעבוד קשה ולהצליח
וכמובן תמונה שלכם- נוותר

HARMONY224

New member
אזזזזז,

שם: je mapple harmony גיל: jai 15 ans מקום מגורים: j'habbite a' haifa זו בערך כל הצרפתית שלי ^_^ מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדים לומדים ולומדים מה אתם שומעים עכשיו? avenged sevenfold- dear god שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: התקווה 6- בפרדסים של גן עדן |לא מאמינה שיש לי באמפי שיר בעברית| איך עבר עליכם אוקטובר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב- חזרתי לצלם אחרי המון זמן שלא צילמתי ^_^ מה אתם מתכננים לנובמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? שיהיה טוב וכמובן תמונה שלכם

טוב אני ../images/Emo98.gif

שם: שני גיל: 20 תאריך לידה: 01.05.90 מקום מגורים: פתח תקווה מה אתם עושים בחיים כרגע: עובדים, תודה לאל סופסוף! מה אתם שומעים עכשיו? כלום, את הילדים מהבצפר ליד משחקים כדורגל שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:linkin park - waiting for the end איך עבר עליכם אוקטובר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב? אוקטובר היה נחמד, יצאתי עם חברות לטיול בכנרת מה אתם מתכננים לנובמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? שיגמר כדי שדצמבר יתחיל ואטוס לחו"ל, וזהו בערך וכמובן תמונה שלכם

STEMINEM

New member
Two weeks, too weak

שם: רענן גיל: 20 תאריך לידה: 15.9 מקום מגורים: ת"א מה אתם עושים בחיים כרגע: צבא מה אתם שומעים עכשיו? Rihanna Feat. Eminem - LTWYL Part 2 http://www.youtube.com/watch?v=X6NzcHukQFs להיט.. שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: אברהם טל - אורות איך עבר עליכם אוקטובר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב חודש צפוף.. סופשים וימי הולדת מה אתם מתכננים לנובמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? שהמפקד המאוס שלי יעזוב כבר תודה לאל !!! וכמובן תמונה שלכם אין לי כעת..

תורי :)

שם: עד אברמוביץ :) גיל: 15 תאריך לידה: 2.11.95 מקום מגורים:גני תקווה מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדים בכיתה מדעית .... |: מה אתם שומעים עכשיו? בובספוג ? D: שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: savior - 30stm איך עבר עליכם אוקטובר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב - יום שדה עם הכיתה בירושלים ! מה אתם מתכננים לנובמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? ציפיתי ליומולדת :) , כרגע הציפייה היחידה שלי היא לישון. וכמובן תמונה שלכם

DarkSecretLove

New member
מסכמ"שת..לא בא לי ארץ..

שם: אופקיטה גיל: שבוע הבא אהיה בת 18 =] תאריך לידה:11\14 מקום מגורים: קרית חיים[חיפה] מה אתם עושים בחיים כרגע: עובד בעבודות מזדמנות מה אתם שומעים עכשיו? את המאוורר..הראש מתפוצץ לי שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: Plan B-She Said איך עבר עליכם אוקטובר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: אנגליה אנגליה ושוב אנגליה..היה מדהים. מה אתם מתכננים לנובמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? לחגוג יום הולדת 18 עם האשלון המדהים שלי. וכמובן תמונה שלכם ..עם מעיל וצעיף במנצ'סטר

simsital12

New member
לא הייתי פה הרבה זמן אבל עונה:D

שם: לי טל לוי גיל:20>< תאריך לידה:27.7.90 מקום מגורים:גבעת זאב(?) מה אתם עושים בחיים כרגע:בצבא..יומיות.. מה אתם שומעים עכשיו?את הרעש של המחשב שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: האמ..>< איך עבר עליכם אוקטובר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב קרו כל כך הרבה דברים האממ שברתי תיד?:D(ועוד פעמיים!) וגם ההורים שלי רוצים לעבור לצפון!(ואני גרה סוג של ירושלים) מה אתם מתכננים לנובמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?בואו נגיד שנובמבר התחיל בזה שדודה שלי נפטרה?!.. ומתחילת החודש פשוט אני לא מפסיקה ליפול ושבור ולנקוע את הידיים וכל חלק אחר בגוף כאילו החודש הזה בא אליי ואומר לי "אולי פשוט תמוותיי ודיי!!" אז אני מקווה לא למות:D ואנימקווה שהחודש הזה פשוט יהיה פשוט טוב כמו הסופש שהיה :] וגם אני הולכת להגיד למי שאני אוהבת שאני אוהבת אותו סופ סופ!(שאני התאהבתי בו מתחילת 2010!) וכמובן תמונה שלכם האממ טוב תמונה מהסופש הפצצתי שעבר עלי:] הסבר קצרצר X: פאב,שיכורות,באתי לתת נשיקה בלחי לחברה שלי ובטעות דפקתי לה את הראש בקיר :]

למעלה