סססססיכום שבועי

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo115.gifסססססיכום שבועי../images/Emo115.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: מה הפואנטה של האייקון
? פרסים לא יוגרלו בין העונים נכונה! סופ"ש מעולה

veredmp

New member
../images/Emo182.gif מססססססכמת ../images/Emo182.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "אל תלך מכאן", "ילדה שהתבגרה", "אף אחת"
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): אני תקועה על רשת ג' במשרד, אז כל המנוני החילות השונים בביצוע של יהורים גאון
נשבעת לכם, רשת ג' פועלים בשיטת ה"הו, הנה דיסק פה באולפן, בוא נשמיע אותו ורק אותו כל היום!! אין צורך ללכת לתקליטיה וממש לחפש דיסקים או אומנים נוספים"
תמונת/פליקס השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: יום שני, ההופעה של אורי ויום שלישי, הצגה.
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: 13.1 מירי בזאפה ת"א
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: פגשתי, ובאמת היה קסום.
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: אוי...........
שאלת בונוס: מה הפואנטה של האייקון
? פרסים לא יוגרלו בין העונים נכונה! מה? מעולם לא היית צריך אייקון של איש זקן כדי להעביר את המסר של דבריך בצורה נעימה יותר לעין??
סופ"ש מהמם לכולם! ואל תשכחו להתקשר בכל יום לטלמסר הבחירות 03-6066860 ולבקש את הדואט

veredmp

New member
אוי, שכחתי!

משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: יותר נכון, כמעט הוריד לי את מפלס המצב רוח והסיבה לאייקון שבחרתי - יום ראשון הסתפרתי ועשיתי פן (איך שהתגעגעתי!) ואיך שיצאתי מהמספרה התחיל לרדת גשם. שמתי טיל לאוטו, והפן ניצל. מזל שחניתי ממש קרוב

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):שני כוכבים שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):DEEP PURPLE – LALENA THE STREETS - DRY YOUR EYES תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:גיא פינס ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:יום א בית קפה עם חברים ויום שלישי טיול עם חברים לאזור רעננה לפארק והרצליה... משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:המלחמה משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:ככה בינוני שאלת בונוס: מה הפואנטה של האייקון ? פרסים לא יוגרלו בין העונים נכונה!

dxe בן

New member
מסכם ../images/Emo8.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): מאמי
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): Delerium ft. Sarah McLachlan - Silence
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע: יורם בא
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: רביעי היה טיול שנתי
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: מריבה בטיול השנתי
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: לא מצפה לשום דבר מיוחד
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- לא בצער רב
א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מעולה שאלת בונוס: מה הפואנטה של האייקון
? פרסים לא יוגרלו בין העונים נכונה! כניראה קשור לפסח

איריס מ

New member
מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): ערב חג, שיר תקווה, שלום לאמונות, עכשיו אתה חוזר בחזרה. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): הגשמה עצמית, שם קצר, מבול. תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: התכנית "נא להתנהג בהתאם" עם ארז טל, רמי קליינשטיין, אסי עזר וקרן פלס וכמובן איך לא חדשות... אני לא חושבת שצפיתי במשך כל חיי כל כך הרבה בחדשות. ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: יום רביעי אולי אני משערת, לא היה משהו ספציפי, זה היה יום טוב בסה"כ הכללי. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: המלחמה. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: שום דבר מיוחד. האם פגשתם את מירי השבוע?
האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: נחמד. שאלת בונוס: מה הפואנטה של האייקון
? פרסים לא יוגרלו בין העונים נכונה לי אישית זה מזכיר את התחפושת של איש זקן שהתחפשתי אליה באחד מחגי הפורים למי שזוכר, מעבר לכך זה אייקון חביב
בסיכומו של עניין... שיהיה סופ"ש רגוע, שקט ושתהיה הצלחה לחיילינו ושיחזרו בשלום יחד עם גלעד שליט... כשכל המבצע הזה יגיע לסיומו בע"ה.

מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):על הגשר הישן שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): השירים של אורי מההופעה תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:גלגל"צ ציטוט/י השבוע:אורי תעשה לי מירי איזה יום היה הכי מוצלח?יום שני ושלישי דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:לראות את מירי יום אחרי יום . לראות את מיקי משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:אני עדיין מצודדת. המלחמה. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: 13.1 האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל
הסבירו, פרטו ונמקו:אין צורך להסביר. זה ברור מאליו. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:מעניין. שאלת בונוס: מה הפואנטה של האייקון
? פרסים לא יוגרלו בין העונים נכונה. תחשוב לבד.

הילה 201

New member
סכמ"ש..חוזרת לעבודה!!!!!!../images/Emo22.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): שלום לאמונות שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): שיר של יום חולין - הביצוע של ירדנה ארזי ואבי פרץ מבין השניים (יש ביצוע של אילנית) תמונת/פליקס השבוע: אוי מירי..איזה חיוך מקסים!!!!! תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: החיים זה לא הכל! ציטוט/י השבוע: אין איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: לשמוע שירים יפים משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: מריבות עם ההורים... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: חוזרת לעבודה אחרי חודשיים בבית!!!!! :) האם פגשתם את מירי השבוע? לא. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: טוב שאלת בונוס: מה הפואנטה של האייקון ? והדרת פניי זקן! סופ"ש מעולה :)

ה 22

New member
שבוע טוף ומבורך לכולכם../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

בהצלחה בעבודה, בלימודים, בבית... ורד-

למעלה