קוסמטיקה טבעית

../images/Emo115.gifקוסמטיקה טבעית../images/Emo115.gif

האם אתן מכירות אפשרויות טבעיות, זמינות וזולות לטיפול בפנים?
חוץ מלשים מלפפונים על העיניים להרגע.... אני מכירה למשל,
מסכת אבוקדו... מועכים אבוקדו ושמים שמן זית ולימון ומורחים על הפנים למשך למשך 15 דקות.
מסכה משמן זית,דבש וביצה נשמע
אבל עושה טוב לפנים....
וגם... למרוח יוגורט אל הפנים בשכבה דקה לתת לו קצת להתייבש ואז לשפשף בעדינות אותו מהפנים כמו פילינג ולשטוף. האמת הריח לא משהו...
אם אתן יודעות על עוד דרכים לטיפוח אתן מוזמנות לכתוב כאן ונשמור אחר"כ את השירשור בטאגליינס

אלונה ג1

New member
אהבתי את הרעיון טליה../images/Emo24.gif

לשתות המון מים!!! הכי טבעי והכי זול ו...להיות שמחות, רגועות ואופטימיות. כשבפנים טוב אנחנו קורנות

רותי 11

New member
מסכת פילינג

דבש, שמן זית, וסוכר למרוח על הפנים ולשפשף בעדינות לבסוף לשטוף במים

דגנית

New member
שמן זית ודבש.. אפשר גם בלי ביצה..

מערבבים שמן זית ודבש, מורחים על העור, מחכים שיתייבש.. משאירים כמה דקות.. אפילו עשרים דקות.. עושה נפלאות לפנים
[שנים שלא עשיתי זאת.. תודה על התזכורת]

זוהר69

New member
../images/Emo91.gif

אני אישית מורחת על הפנים כל יום שישי 2 קרמים. אחד פילינג לפנים,שמורחים ממתינים 5 ד"ק ואז מגרדים, הקרם השני הוא לניקוי חיצוני יותר מורחים ומיד שוטפים והתוצאות מדהימות זה נותן מראה חלק וזוהר, אני מאד אוהבת את זה וממליצה בחום

Fairy24

New member
יפה ../images/Emo13.gif גם לי יש כמה

אני מכירה חלק מהדברים שכתבת בתור מסיכה לשיער, בעיקר לקצוות מפוצלים, אבל נראה לי שבאופן כללי זה יותר משפיע מאשר על הקצוות- רבע כף שמן זית, חלמון ביצה... מומלץ לכסות עם כובע ניילון ואז לחכות 20 דקות ולשטוף... לפנים- 2 כפות גבינה לבנה 5%, 3 טיפות לימון ורבע כפית חלמון ביצה, ל10 דקות, לשטוף עם מים קצת חמים. כשאני עושה את זה, אני עושה את זה עם המסיכת שיער ביחד, כי מתסכל לשבור ביצה שלמה בשביל רבע כפית חלמון
הבהרת שיער- אחרי חפיפה למרוח מיץ של 3 לימונים + 20 טיפות של תמצית קמומיל... לעטוף את השיער במגבת 20 דקות. ואין צורך לחפוף אחר כך. כדאי לא ללכת על השיטה של לצאת לשמש, סתם מסוכן. אם יש עיגולים שחורים מתחת לעיניים, להעביר קרח זה טוב, גם שמעתי שטוב כפית מים רותחים וכפית סוכר, לחכות עד שזה מגיע לטמפרטורת החדר ולמרוח. חומץ זה טוב ותורם לברק השיער, אפילו שהריח מזעזע, טוב למרוח על השיער ולחכות 20 דקות. על חצ'קונים שמים לימון, החומצתיות די הורסת ומקטינה אותו, אם יש לי, אני עושה את זה, אחרי זה מוציאה עם צמר גפן ספוג במי פנים ואחרי זה מורחת משחת שיניים לכמה זמן, זה משמיד, או לפחות מקטין.

Fairy24

New member
ויש לי עוד כמה דברים להוסיף,

עיצוב נחמד בלי לשרוף את השיער, אם רוצים תלתלים נסיכתיים ויפים, כדאי לחפוף ראש, לעשות צמה או שתיים ולחכות עד שזה מתייבש לגמרי, אפשר גם לפני השינה. לדעתי יפה שהצמה או הצמות מתחילות יחסית למטה בקבוצת שיער, ככה שיוצא יחסית חלק ואז למטה התלתלים מסודרים יפה לפי הגודל... שיער חלק, או לפחות יחסית חלק, לחפוף ראש ואז לקבע את השיער עם גומיות או קליפסים בלי להשאיר חלקים חשופים יותר מדי בשיער, זאת אומרת לאסוף לסוג של קוקו ועד הסוף שלו לעטוף בקליפסים או קוקיות כשזה ישר. בקשר לבשמים וריחות טובים, שמנים ארומותרפים נותנים ריח מעולה וייחודי, כדאי לבדוק קודם כל הוראות ואזהרות, כי גם אפשר להשתמש מאד לא נכון. יש ערבובים שאפשר לעשות וליצור ריח מדהים, חוץ מזה, יש שם כמה סגולות טובות :)

וואו מגניב../images/Emo70.gif איזה מרשמים מדהימים יש כאן

אני לפעמים עושה פילינג לפנים כשאני מתקלחת שמה מעט סוכר בסבון הנוזלי לפנים ןמעסה בעדינות אפשר גם להשתמש בקוואקר הוא פחות שורט את הפנים

למעלה