שאלה למבינים בירוק...

• פותח הנושא k300m
  • פורסם בתאריך

k300m

New member
../images/Emo115.gif שאלה למבינים בירוק...

שקית של ירוק טחון הייתה מתחת לאדמה במשך מעל שנה וחצי ועברו 2 עונות של גשם...וגם עכשיו היה גשם... הוצאתי אתמול את השקית והכל היה טיפה רטוב...חבר שלי עישן מזה ואמר שזה חלש וכמעט לא השפיע עליו...אפילו לא מריחים את זה כמו שצריך להיות. השאלה,אם אייבש את זה אז זה יהיה עדיין רעיל או שכל הסם כבר כמעט ונעלם.... וזאת כמות בת זונה.....

FreeSpider

New member
לא יכולת למצוא מקום יותר מקורי?

למה שמת את זה מתחת לאדמה? אם האיטום טוב אני לא חושב שיהיה שינוי, אבל לדבריך כנראה האיטום לא היה טוב...

NoShadow

New member
אחי יש לך קפסולת זמן של גראס...

אם חיכית שנה וחצי להוציא את זה, בטח אין לך בעייה לחכות עד שהסטלה תגיע
... (אם בכלל)

Master of Green

New member
חומר ישן

החומר הפעיל במריחואנה הוא לא כל כך יציב והוא מתפרק עם הזמן מהשפעות חיצוניות (חשיפה לחמצן, טמפרטורה, לחות...). גראס אינו משביח עם הזמן, מומלץ לעשן אותו כמה שיותר טרי (אך לאחר ייבוש טוב) כי כך הוא במיטבו. יצא לי כבר לעשן גראס ישן בעבר וזה היה די גרוע אבל מה שעישנתי לא היה בן שנה וחצי וגם לא שכב בתוך האדמה, כך שאני ממש לא אתפלא אם החומר הזה שווה לתחת. הדבר היחיד שאתה יכול לעשות עם החומר, וגם מזה אני לא בטוח שיצא משהו זה למצות את החומרים הפעילים ממנו באיזושהי צורה. אפשר עם אלכוהול ואפשר עם מי קרח, מידע על התהליכים אפשר למצוא בקלות באינטרנט.

AppIeyard

New member
תמכור אותה לטירונים...

או שאם לא בא לך להסתבך תזרוק אותה

Bik101

New member
זה לא משנה

בדרך כלל פעם ראשונה לא מרגישים כל כך

Bik101

New member
בדיוק!

אני לא מבין למה אנשים מעשנים בכלל .. אני מצאתי משהו הרבה יותר טוב יש לי מכת נמלים בחדר וכבר איזה רבע שעה אני מרסס את החדר זה דופק את הראש פצצות החומר הזה

Robin DuDe

New member
ד-ו-ג-ר-י

ותזכיר להם שבפעם הראשונה לא מרגישים כלום ותארגן לעצמך אחלה כסף

lefteye1

New member
עדיין

כמו שלא תרצה שידפקו אותך ככה אז גם אתה אל תדפוק...

k300m

New member
קיצר...

החלטתי לזרוק את זה לים....:)....שהדגים של בת ים יעשנו את זה...

למעלה