שאלון היהודים!

Tom 7

New member
../images/Emo115.gif שאלון היהודים! ../images/Emo115.gif

אז ככה אני יודע שהיה את השלאון הזה כבר כמה פעמים אבל מאז 'פורטה' לא נראה לי יצא אחד כזה.. באיזה שירים לדעתכם טיטי מפגינה את כישרון השירה שלה הכי טוב? באיזה שירים לדעתכם טיטי מפגינה את כישרון הכתיבה שלה הכי טוב? באיזה שירים לדעתכם טיטי מפגינה את כישרון ההלחנה שלה הכי טוב? באיזה שירים לדעתכם תום מפגין את כישרון השירה שלו הכי טוב? באיזה שירים לדעתכם תום מפגין את כישרון הכתיבה שלו הכי טוב? באיזה שירים לדעתכם תום מפגין את כישרון ההלחנה שלו הכי טוב? ולסיום באיזה שיר יש את הסולו גיטרה הכי טוב?

טל קארי

New member
עונה ..

באיזה שירים לדעתכם טיטי מפגינה את כישרון השירה שלה הכי טוב? ככה אני, WAU,גם כשלא בוכה באיזה שירים לדעתכם טיטי מפגינה את כישרון הכתיבה שלה הכי טוב?דונט לייק,SE באיזה שירים לדעתכם טיטי מפגינה את כישרון ההלחנה שלה הכי טוב?ככה אני, WAU באיזה שירים לדעתכם תום מפגין את כישרון השירה שלו הכי טוב? לעולם מצידי באיזה שירים לדעתכם תום מפגין את כישרון הכתיבה שלו הכי טוב?להיות, דונט לייק. באיזה שירים לדעתכם תום מפגין את כישרון ההלחנה שלו הכי טוב?תום פשוט חתיכת גאון.לא יכול אחרת, גם כשלא בוכה, דונט לייק. ולסיום באיזה שיר יש את הסולו גיטרה הכי טוב? הנה זה בא!

Pletzet

New member
יאללה

אז ככה אני יודע שהיה את השלאון הזה כבר כמה פעמים אבל מאז 'פורטה' לא נראה לי יצא אחד כזה.. באיזה שירים לדעתכם טיטי מפגינה את כישרון השירה שלה הכי טוב? חולמת,לרנינג באיזה שירים לדעתכם טיטי מפגינה את כישרון הכתיבה שלה הכי טוב?way באיזה שירים לדעתכם טיטי מפגינה את כישרון ההלחנה שלה הכי טוב?way באיזה שירים לדעתכם תום מפגין את כישרון השירה שלו הכי טוב?לא יכול אחרת באיזה שירים לדעתכם תום מפגין את כישרון הכתיבה שלו הכי טוב? לעולם מצידי באיזה שירים לדעתכם תום מפגין את כישרון ההלחנה שלו הכי טוב?כנ"ל ולסיום באיזה שיר יש את הסולו גיטרה הכי טוב?What About You

linor417

New member
אוקי....

באיזה שירים לדעתכם טיטי מפגינה את כישרון השירה שלה הכי טוב? תענה לי,חולמת,SE באיזה שירים לדעתכם טיטי מפגינה את כישרון הכתיבה שלה הכי טוב?חולמת, WAY באיזה שירים לדעתכם טיטי מפגינה את כישרון ההלחנה שלה הכי טוב?עד שזה יעבור נראלי... באיזה שירים לדעתכם תום מפגין את כישרון השירה שלו הכי טוב? לא קל... באיזה שירים לדעתכם תום מפגין את כישרון הכתיבה שלו הכי טוב?כל כך הרבה! הזמן שלך,מלחמה שקטה,פעמון מלחמה,לפעמים,לעולם מצידי,תענה לי..
באיזה שירים לדעתכם תום מפגין את כישרון ההלחנה שלו הכי טוב?כל הסיפור,ג'קי ולסיום באיזה שיר יש את הסולו גיטרה הכי טוב? פיוטה! איזו שאלה

השקעתי! ../images/Emo3.gif.

אני מתייחס רק ל-"פורטה" : באיזה שירים לדעתכם טיטי מפגינה את כישרון השירה שלה הכי טוב? Don't Like - משהו בעוצמה, בחיבור לנשמה, לצליל. מה שאני אוהב בשיר הזה שגם בהופעות לפי דעתי הוא בולט ומוצלח, ואת אורית פשוט משחררת מה שיוצא מהלב. בנוסף "גם כשלא בוכה" לפי דעתי מוציא מאורית משהו מאד חזק, ובכלל... אני חושב שב-"פורטה" אורית חזקה במיוחד. באיזה שירים לדעתכם טיטי מפגינה את כישרון הכתיבה שלה הכי טוב? "somebody else" באיזה שירים לדעתכם טיטי מפגינה את כישרון ההלחנה שלה הכי טוב? "Don't Like" "ככה אני" באיזה שירים לדעתכם תום מפגין את כישרון השירה שלו הכי טוב? "לעולם מצידי"- משהו קסום בכל שמיעה, בכל פעם ופעם מחדש. (לעולם מצידי
). "לא יכול אחרת" - בולט בעיקר בהופעות אבל גם בדיסק פשוט אחד השירים! וגם תום אני חושב נשמע מעולה במיוחד ב-"פורטה". באיזה שירים לדעתכם תום מפגין את כישרון הכתיבה שלו הכי טוב? "להיות" "גם כשלא בוכה" "Learning" באיזה שירים לדעתכם תום מפגין את כישרון ההלחנה שלו הכי טוב? "Don't Like" "Somebody Else" (וכל הלהקה ביחד שהלחינה) "ניורק סיטי" גם כשלא בוכה" ולסיום באיזה שיר יש את הסולו גיטרה הכי טוב? עוד לא הוחלט
.

נקווה שאזכור

באיזה שירים לדעתכם טיטי מפגינה את כישרון השירה שלה הכי טוב? WAY
, גם כשלא בוכה באיזה שירים לדעתכם טיטי מפגינה את כישרון הכתיבה שלה הכי טוב?
עד שזה יעבור באיזה שירים לדעתכם טיטי מפגינה את כישרון ההלחנה שלה הכי טוב?
עד שזה יעבור באיזה שירים לדעתכם תום מפגין את כישרון השירה שלו הכי טוב?
לא יכול אחרת, אין לך מקום באיזה שירים לדעתכם תום מפגין את כישרון הכתיבה שלו הכי טוב?
להיות, לא יכול אחרת, חופשי באיזה שירים לדעתכם תום מפגין את כישרון ההלחנה שלו הכי טוב?
להיות, לא יכול אחרת ולסיום באיזה שיר יש את הסולו גיטרה הכי טוב?
להיות

../images/Emo115.gif עונה לעצמי..

באיזה שירים לדעתכם טיטי מפגינה את כישרון השירה שלה הכי טוב? WDYG,המאה העשרים, קח אותי, דונט לייק, וואט אבואט יו, בעיקרון כולם באיזה שירים לדעתכם טיטי מפגינה את כישרון הכתיבה שלה הכי טוב? SE, KILL ME ועוד.. באיזה שירים לדעתכם טיטי מפגינה את כישרון ההלחנה שלה הכי טוב? LEARNING ועוד באיזה שירים לדעתכם תום מפגין את כישרון השירה שלו הכי טוב? לפעמים, עידן האלוהים, ליפול אקוסטי.. ועוד הרבה באיזה שירים לדעתכם תום מפגין את כישרון הכתיבה שלו הכי טוב? וואי אממ.. המאה העשרים, תענה לי, עידן האלוהים, בסוף תבכו.. כולם! באיזה שירים לדעתכם תום מפגין את כישרון ההלחנה שלו הכי טוב? המאה העשרים, הימים שלנו, הנה זה בא, דונט לייק וכו' וכו' וכו' ולסיום באיזה שיר יש את הסולו גיטרה הכי טוב? פיוטה

חח לא

התכוונתי מכולם.. אבל מאז פורטה לא יצא שאלון כזה.. התכוונתי מכול הדיסקים

טל קארי

New member
אאאה אז אם ככה:

באיזה שירים לדעתכם טיטי מפגינה את כישרון השירה שלה הכי טוב? סמי, TWTKM, הימים שלנו, מלחמה שקטה ,המאה העשרים, יובגטו באיזה שירים לדעתכם טיטי מפגינה את כישרון הכתיבה שלה הכי טוב? באיזה שירים לדעתכם טיטי מפגינה את כישרון ההלחנה שלה הכי טוב? תעזור לי, עד שזה יעבור,They Want To Kill Me, WAU באיזה שירים לדעתכם תום מפגין את כישרון השירה שלו הכי טוב? לעולם מצידי, אין לך מקום, לא קל, לעוף, עידן האלוהים. באיזה שירים לדעתכם תום מפגין את כישרון הכתיבה שלו הכי טוב? הכל הכל הכל. באיזה שירים לדעתכם תום מפגין את כישרון ההלחנה שלו הכי טוב? גם כשלא בוכה, לא יכול אחרת, FATHER, אלה הכי מיוחדים. כמובן שגם כל השאר. ולסיום באיזה שיר יש את הסולו גיטרה הכי טוב? הזמן שלך, הנה זה בא

TairAtias

New member
יאללה

באיזה שירים לדעתכם טיטי מפגינה את כישרון השירה שלה הכי טוב?עד שזה יעבור באיזה שירים לדעתכם טיטי מפגינה את כישרון הכתיבה שלה הכי טוב?WAY באיזה שירים לדעתכם טיטי מפגינה את כישרון ההלחנה שלה הכי טוב?תעזור לי, SE באיזה שירים לדעתכם תום מפגין את כישרון השירה שלו הכי טוב?לעוף באיזה שירים לדעתכם תום מפגין את כישרון הכתיבה שלו הכי טוב?לפעמים באיזה שירים לדעתכם תום מפגין את כישרון ההלחנה שלו הכי טוב?לא יכול אחרת ולסיום באיזה שיר יש את הסולו גיטרה הכי טוב?קשה... נתפשר על לעולם מצדי

רק מ'פורטה':

באיזה שירים לדעתכם טיטי מפגינה את כישרון השירה שלה הכי טוב?
עד שזה יעבור, דונט לייק. באיזה שירים לדעתכם טיטי מפגינה את כישרון הכתיבה שלה הכי טוב?
SE. באיזה שירים לדעתכם טיטי מפגינה את כישרון ההלחנה שלה הכי טוב?
WAY [היא הלחינה,כן?] באיזה שירים לדעתכם תום מפגין את כישרון השירה שלו הכי טוב?
לעולם מצדי, לא יכול אחרת, להיות. באיזה שירים לדעתכם תום מפגין את כישרון הכתיבה שלו הכי טוב?
להיות, לעולם מצדי. באיזה שירים לדעתכם תום מפגין את כישרון ההלחנה שלו הכי טוב?
לעולם מצדי. ולסיום באיזה שיר יש את הסולו גיטרה הכי טוב?
גם כשלא בוכה.

Z A M i

New member
עזבי!! אל תעני על שאלונים אם את עוברת ככה

על החוקים!

Z A M i

New member
לא מספיק השארת רק את פורטה באופציות,

גם משם בחרת יותר משיר אחד בכל שאלה..

Z A M i

New member
עדיין דיברת רק על פורטה../images/Emo11.gif

ו..לכי תזדייני יא נעל בית משומשת שהכלב שלי לעס.

למעלה