שאלון יום פעילות

../images/Emo115.gifשאלון יום פעילות../images/Emo70.gif../images/Emo115.gif

שאלון יום פעילות חוזר
אולי כי היתה לי פעולה גרועה, ואולי כי סתם היה ממש גרוע, עזבו..פשוט תענווו
שם:
שכבה:
סניף:
תפקיד בסניף:
איך עבר יום הפעילות?
מה עשיתם ביום פעילות?
נהנהתם?
באיזו שעה הגעתם לסניף?
באיזו שעה חזרתם מהסניף?
אייקון לתיאור היום פעילות?
מדריכים
איזו שכבה אתה מדריך?
כמה חניכים הגיעו?
כמה נרשמו לסניף?
איזו פעולה העברתם?
איך היא עברה?
איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?
הבאתם מושמוש?
במידה וכן- צרפו תמונה:
נהנהתם בפעולה?
היה טקס ליום השואה בסניף?או פעילות מיוחדת?
לכולם
סתם משו שבאלכם להוסיף לכלל האומה:

Rioter

New member
הייתה פעולה מטוRRRRפת!!!

שם: שיר
שכבה: חמישיות!
סניף: ראשון מערב
תפקיד בסניף: מדריכה
איך עבר יום הפעילות? מעולה. מעולה. מעולה.
מה עשיתם ביום פעילות? פעולה תותחית, ו.. אז שיחות עם כמה אנשים, חלק עשו חזרות על טקס יום-השואה שיהיה ביומ"פ הבא - וישיבה.
נהנהתם? מאוווד.
באיזו שעה הגעתם לסניף? 15:25 +-, הגעתי באיחור כי הכנתי חלק מהעזרים בבית
באיזו שעה חזרתם מהסניף? קצת לפני שמונה
אייקון לתיאור היום פעילות?
מדריכים
איזו שכבה אתה מדריך? ד'
כמה חניכים הגיעו? כולן (4 מתוך 4), הגעתי למסקנה שכרגע זה הכי טוב בשביל הקבוצה. הן אומנם מעט - אבל אני מאוהבת בהן אחת אחת.
כמה נרשמו לסניף? לא יודעת
איזו פעולה העברתם? התחלתי היום תהליך של 'משואה לתקומה', וישבתי שלוש שעות (!) לבנות פעולה היום. התוצאות בהתאם
איך היא עברה? מ-ע-ו-ל-ה
איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? אממ.. הכל, באמת
יוסי ביקש ממני לעלות את הפעולה לאתר של מכבי, אז.. תכף
הבאתם מושמוש? לא
במידה וכן- צרפו תמונה:
נהנהתם בפעולה? יאאאאפ.
היה טקס ליום השואה בסניף?או פעילות מיוחדת? אממ, חזרות - הטקס בשלישי
לכולם ראשוןמערבאימפריה$#@
סתם משו שבאלכם להוסיף לכלל האומה: היה כיייייף היום! ------- חן, מה קרה שלא עבר טוב היום?
אוהבת אותך!

../images/Emo24.gif

היו כמה תקלות בלתי צפויות
[
] ואי, אייזה כייף לך!!חניכות בנותת
גמני רוצה!!!יש לי רק חניכים בנים
וח"ח על הפעווולה
שמחה שנהנתתתתתתת
ושיהיה לכם בהצלחה בטקס בשלישי

:)

שם: רותם שכבה: חמשושית סניף: חדרה תפקיד בסניף: לא מוגדר ;] איך עבר יום הפעילות? לא משהו למען האמת מה עשיתם ביום פעילות? עזרתי בהכנות לטקס של יום הזיכרון לשואה ולגבורה נהנהתם? היה כיף :p באיזו שעה הגעתם לסניף? 4 באיזו שעה חזרתם מהסניף? 7 אייקון לתיאור היום פעילות?
מדריכים איזו שכבה אתה מדריך? אני אמורה להדריך ו' כמה חניכים הגיעו? כמה נרשמו לסניף? איזו פעולה העברתם? איך היא עברה? איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנהתם בפעולה? היה טקס ליום השואה בסניף?או פעילות מיוחדת? היה טקס לכולם סתם משו שבאלכם להוסיף לכלל האומה: שיהיה סופ"ש נעים

anat135

New member
:)

שם: |אישלג|ענת שכבה:|אישלג| שישיות!! סניף:|אישלג| זכרוןן תפקיד בסניף:|אישלג| הדרכה- ג'. איך עבר יום הפעילות? |אישלג| חביב.. מה עשיתם ביום פעילות? |אישלג| הדרכתי. ?) נהנהתם?|אישלג| +- באיזו שעה הגעתם לסניף?|אישלג| 2 באיזו שעה חזרתם מהסניף?|אישלג| 6 וחצי אייקון לתיאור היום פעילות?|אישלג| אין כזה... :) מדריכים איזו שכבה אתה מדריך? |אישלג| ג'. כמה חניכים הגיעו?|אישלג| 11 כמה נרשמו לסניף?|אישלג| איזו פעולה העברתם?|אישלג| יום הזכרון לשואה. איך היא עברה?|אישלג| לא משהו . איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?|אישלג| החלק היחידי שהם (חצי קבוצה) הקשיבה. הבאתם מושמוש?|אישלג| לא. במידה וכן- צרפו תמונה: נהנהתם בפעולה?|אישלג| הנאה מיוחדת. היה טקס ליום השואה בסניף?או פעילות מיוחדת? פעולה וחדר זיכרון. |אישלג| יום נהדר.. (אצלי זה כבר יותר לילה... )

../images/Emo41.gif

שם:חן
שכבה:חמישיות
סניף:נ"צ
תפקיד בסניף:מדריכה
איך עבר יום הפעילות?לא משו
מה עשיתם ביום פעילות?העברתי פעולה והיה טקס ליום השואה
נהנהתם?פחות מהרגיל
באיזו שעה הגעתם לסניף?15:00
באיזו שעה חזרתם מהסניף?18:00[וזה מוקדם מאודד!!!!11]
אייקון לתיאור היום פעילות?=\
מדריכים
איזו שכבה אתה מדריך?ג'
כמה חניכים הגיעו?6
כמה נרשמו לסניף?אין לי מושג
איזו פעולה העברתם?פעולת יום הזיכרון לשואה ולגבורה[אותה פעולה ששיר העלתה לפה..של שכבה ג'
]
איך היא עברה?גרוע!!את אותה פעולה העבירו להם בביצפר!!!!בדיוק את הקטעים שבאתי להקריא..הם סיפרו לי את הפעולה שאני הולכת להעביר
ואז לא יכלתי להעביר אותה..
איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?את הקטעי קריאה
[אבל העברתי רק אחד
]
הבאתם מושמוש?לא..
במידה וכן- צרפו תמונה:
נהנהתם בפעולה?לא ממש
הם כל הפעולה דיברו והיו רעשנים ולא נתנו לי לעביר כלום..רק משחקים
היה טקס ליום השואה בסניף?או פעילות מיוחדת?כן..היה טקס
לכולם
סתם משו שבאלכם להוסיף לכלל האומה:שבתת שלוםם

עונה. :]

שם:נועה. שכבה: שישיות. סניף: ראשון מעיירב.
תפקיד בסניף: מדריכת ו'. איך עבר יום הפעילות? נחמד מאוד. מה עשיתם ביום פעילות? בר [חברת ילדות] באה לבקר..
נהנהתם? כן. באיזו שעה הגעתם לסניף? 14:58.
באיזו שעה חזרתם מהסניף? 19:32. יצא לי להסתכל בדיוק. אייקון לתיאור היום פעילות?
מדריכים איזו שכבה אתה מדריך? שכבה ו'. כמה חניכים הגיעו? לא הגיעוווו לי חניכים...
כמה נרשמו לסניף? 3 מתוך 4. איזו פעולה העברתם? הייתה אמורה להיות פעולת יום השואה, על ילדים בשואה... שממש שהקעתי בה.
איך היא עברה? לא עברה. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? שום קטע.. הבאתם מושמוש? - במידה וכן- צרפו תמונה: - נהנהתם בפעולה? -- היה טקס ליום השואה בסניף?או פעילות מיוחדת? יהיה ביום שלישי. היו חזרות לטקס.. לכולם סתם משו שבאלכם להוסיף לכלל האומה: שיהיה לכם רק אושר.

5may5

New member
פעעעוללהה

שם:מאי חנינא שכבה: שביעיות!!! סניף: עמידר תפקיד בסניף: מדריכת ח' איך עבר יום הפעילות? מדהים&מצחיק מה עשיתם ביום פעילות? העברתי פעולה לחניכים שלי נהנהתם? אכן... באיזו שעה הגעתם לסניף? 3 וחצי באיזו שעה חזרתם מהסניף? אממ..7... אייקון לתיאור היום פעילות? איזו שכבה אתה מדריך? ח'.. כמה חניכים הגיעו? 12 מתוך 15... כמה נרשמו לסניף? אמ אני לא יודעת מספר אבל הרוב... איזו פעולה העברתם? פרוייקט גיוס כספים לקורס מדריכים...(צמצמנו את הפעולה של השואה לפעולה אחת.. בגלל שאנחנו באמצע תהליך ח') איך היא עברה? אחלה איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? את השמחק פתיחה...שמתגלגלים אחד על השני... נהנהתם בפעולה? בהחלט היה טקס ליום השואה בסניף? אמ לא...ביום שלישי פינת זיכרון.. וו...זהוו

למעלה