שרשור הכרות לעומק

yaakii

New member
../images/Emo115.gif שרשור הכרות לעומק

כל אחד ימלא את הפרטים הבאים על עצמו, ככה נוכל להכיר יותר טוב:
1. הגיל שלי הוא... 2. אני: חניך/ה / מדריך/ה / מגשים/ה / מרכז/ת / בוגר/ת / אחר + בסניף _____ 3. אני הכי אוהב/ אהבתי ללכת לסניף בגלל.... 4. עזרא בשבילי זה.... 5. התחביבים שלי....
6. המוטו שלי לחיים....
7. כשאהיה גדול/ה ארצה להיות....

yaakii

New member
ברשותכם אתחיל....

1. אני
16 2. מדריך בסניף גיגי ה-
|! 3. אני הכי אוהב ללכת לסניף בגלל: א. החניכים החמודים שלי ב. שאפשר לשבת ולדבר על הכל עם כולם 4. עזרא בשבילי זה מקום כמו בית שאליו הולכים גם כדי להנות בטירוף וגם כדי ללמוד
ולגדול לטובה! 5. החביבים שלי: עזרא, כמובן, בעלי חיים
, לקרוא, לשחות
, לבשל
, לשחק פינג-פונג ועוד... 6. המוטו שלי: תמיד תסתכל על הכל מהצד הכי חיובי!
7. אני רוצה להיות רופא/ וטרינר

ועוד כמה פרטים שנמחקו בשליחה מהפלאפון...

2. בוגר סניף רמות...כבוד~! 3. אהבתי ועדיין אוהב ללכת בגלל האוירה הפתוחה והמקבלת שיש
4.עזרא בשבילי: מקום שמגדלים בו אנשים אידיאליסטים. 5. התחביבים שלי-ללמוד תורה
, לצייר, נגן בגיטרה 6.מוטו שלי:"תאמין בעצמך-אתה יכול" 7.רוצה להיות ר"מ בישיבה תיכונית! ממש יישר כח על הפורום! בהצלחה!

סניף אשקלון כבוד!!

1.
10 2. הכניחה הכי של מורי החמוודה 3. הכי אוהבת בגלל פינת המיסטיקה הכי שווהה!! 4. עזררא בשבילי מקום שבו פוגשים חברות ונהנים! 5. התחביבים שלי: לראות טלויזיה, לטייל עם המשפחה, להתאפר, 6. לא יודעת מה זה 7. מעצבת שיעיר אשקלון ! חולים עליך הדר כהן!!

שלום שלום! הגעתי בעקבות חברי היקר ניסים

1. גילי כגילו (28) 2. בוגר רמות, גם כן 3. הערכים העומדים כאידיאל 4. מקום בו מתחנכים (לאו דווקא מה שהייתי רוצה שעזרא יהיה) 5. תחביבי: לימוד גמרא, לימוד גיאוגרפיה ולימוד שפות 6. המוטו שלי : אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו (לא בדיוק שלי (-: ) 7. לכשאהיה גדול ארצה להיות....אמממ. בהחלט שאלה מאתגרת! האם לא הגעתי כבר לכלל בגרות? אני חושב בכיוון בחור ישיבה.

והנה גם אני משתתפת בסבב היכרות ../images/Emo26.gif

. הגיל שלי הוא... 2. אני: חניכה בסניף פג"ז (פסגת זאב- ירושלים) 3. אני הכי אוהבת ללכת לסניף בגלל - שיש לי אחלה מדריכה והכרתי חברות חדשות וכייף לבוא לסניף, למרות שאין כזה. 4. עזרא בשבילי זה- חברות. 5. התחביבים שלי- לצייר, לקרוא, ללמוד וללכת לסניף.. 6. המוטו שלי לחיים- חייך- לא תאמין כמה שזה מדבק! 7. כשאהיה גדולה ארצה להיות- רופאה או מורה.

למעלה