תוספי מזון

sporTV

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo115.gif תוספי מזון

אני רוצה פרסובין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למי מכם שמכיר את השם, כנראה יכול להבין גם למה אני כל כך אוהב את זה. ולמי שלא - אני מחפש תוסף מזון חדש. עד כה הייתי עם איזי שייק - שזה כמו סקנדישייק, רק שיזי שייק זה מתאים יותר לחולי סכרת (אין בו תוספת סוכר...). אז אני מחפש תחליף מוצלח, בטעם וניל, שיהיה טעים (או לפחות לא מגעיל) - ושיהיה מותאם לסכרתיים. יש הצעות? רעיונות? המצאות? תודה

itamarc8

New member
בוקר טוב ידידי היקר עוז!!!!!

תקשיב עוז ידידי ניסיתי לאתר באינטרנט את החברה של פרסובין לצערי לא מצאתי אני יכול להמליץ לך על פולמוקאר כמו אינשור בפחית אבל משהו אחר טעים מאוד בטעם ווניל בפחית של 355 קלוריות אני לשמחתי הגשתי בקשה וקיבלתי הנחה של 5 שקל לערך לפחית במקום 15 שקל למשך שנתיים . תקנה תנסה ואם טעים תגיד בקשה ותקבל הנחה אני קונה כל חודש 72 פחיות במחיר של 320 שקל במקום 1250 שקל Aווה לנסות תקנה ותהנה ודווח לי אשמח לעזור לך בעזרה של בקשה מה לעשות מכל הלב ממני איתמר כהן ויום טוב לכולם והמון בריאות.!!!!!!!!

sporTV

New member
תודה רבה!

ראיתי שיש שני סוגי אנשור - אנשור או אנשור פלוס. מה אתה לוקח? אעדכן אותך על ההתקדמות. כשהייתי בשוויץ לפני 5 שנים בערך הזמנתי פרסובין מבית מרקחת מקומי בדבוס. זה היה כל כך טעים !!!!!!!! וגם יקר..................

ראשגדול

New member
תבדוק מגה שייק

לא יודע אם זה מתאים לסוכרת .. אבל מעולה .. ואיתמר .. איך קיבלת הנחה ? יש מצב גם לקבל למגה שייק ? כי זה די שוחט אותי מבחינת מחיר

itamarc8

New member
אהלן ספורטיוי וראש גדול!!!

אני רשמתי לך עוז אני לוקח פולמוקאר לא אינשו ולא אינשור פלוס כן זה דומה להם אבל בגלל הסכרת אני לוקח משהו פחות סוכר היום רכשתי 72 פולמוקאר במחיר של 310 שקל במקום 1236 שקל!!!! הנחה מקבלים ניגשים לרופא המטל שלך ואומר לו שאתה חייב לקחת את המעשרי מזון אם רשום על המעשיר (CF ) אז לא תהיה בעייה לקבל הנחה לחולי סי אף יש הנחה ולגבי מגה שיק אין לי מושג לא מכיר תברר בקופת חולים אם הם מוכרים ואגב את ההנחה קיבלתי בקופת חולים כללית !!!!!אין על פרסובין עוז אני הייתי שותה המון שהייתי בשוויץ הייתי משמין ממנו המונים חבל שלא משווק לארץ איזה באסה אבל כתחליף לוקחים דברים אחרים וטעימים תנסה עוז צריך מרשם מקופת חולים על מנת לקחת פולמוקאר אני התמכרתי לזה חחחחחחחחחחחחח
יאמי יאמי טעים אז כל שאלה או בקשה אפשר לדבר איתי בכייף והמון בריאות לכולכם ממני איתמר כהן..

ראשגדול

New member
אתר מעולה :)

עזר לי .. אופטימום חברה מעולה .. גם צ'מפיון :) ווואלה תומר .. טוב לדעת שיש עוד מישהו בעניין:)

די מספיק זה נעים לי...

אבל עם לחיצת כתפים עם 34 ק"ג כל צד ובחזה 95 ק"ג אז כן אני מסכים איתך...

sporTV

New member
ותודה לאתר של האיגוד.......

יש שם ריכוז של כל תוספי המזון (בערך...) ומידע אודות הרכיבים שלהם. ממש פישט את חיי... לפי מה שנראה לי - הכי מתאים לי זה הפולמוקר. אני אבדוק עם הדיאטנית האם אני צודק. בהצלחה למפתחי השרירים.

למעלה