Happy Birthday- TAL!!!!!!

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gifHappy Birthday- TAL!!!!!!

היום יומולדת לטל!!!!!!! (Nerdy) קפרא שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 חופרת אחת!!!!!! שיהיה בהמון המון המון המון המון מזל טוב...!!!!!!!!!1 בעיקר אני רוצה לאחל לך בהצלחה בהתעמלות (מעניין למה
) והמון המון בריאות כי זה גם חשוב
חולה עלייך פגה!~!@@!#!!!!!!!!!!!!!!111
Danny: Say What?!Happy birthday PAG!!!!!!!!!!!!!

sweet shir

New member
יומולדת לטלושששש!! 3333333>

(N e r d y) אז ככה, המווווווןהמווווווווןהמוווווווןהמוןןןןןןןןהמוןןןןן מזל טוב-ים ליום הולדתךךךךך! אני לא יודעת בת כמה את, נשער שאת בת 17? XDDDD וואי, אני חברה גרועה. XD אניווואיייייייי! אמן ותזכי לשגל את הארי, דני ודאגי. (טום לא, זאת ברכה-לא קללה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם כפרות עליו3>) וש........ תיהיי בהופעה שלהם! ושתקבלי מתנות שוות ליומולדת! D: נמ, והרבה-הרבה כסף! כסף זה תמיד טוב. שתשמיני מלללללא מכל העוגות והאוכל שיביאו לך חחחחחחחחח XD הלכו לי הברכווווווות! ~חושבת חזק~ נו, אני חייבת לחפור מלא, אין דבר כזה שאני אכתוב משהו בלי חפירה רצינית!!!! טוב, בכל מקרה, שפשוט, כל מה שאת רוצה שיקרה יתגשם, שתמיד תיהיי מאושרת ו........ זהו! D: אוהבבבבבבבבבבבבת!
מגוון אייקוני יומולדת~
~מצרפת תמונה אקראית~

N e r d y

New member
טנקס שיר DDD:

קפראלייך!!!! מה הייתי עושה בפורום הזה בלעדיך?! מה?! מה?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתםXD טנקס
33333333>

sweet shir

New member
אשכרה, אני גולת הכותרת של העולם! מוהאהאהא! XD

~קפית~ 333333333>

butbut

New member
OMGאעאעאעע מזלט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo212.gif../images/Emo24.gif

גאש אני גרועה בברכות אז תסתפקי במזל טוב. אממ..בת כמה את?

OneStepCloser

New member
../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gifמזל טובD:../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

Yu vi

New member
המוןהמון מזלטוב!DD:../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

נמנמ אני גרועה בברכות, אז אני פשוט אאחל לך מזלטוב, שתזכי לפגוש את מקפליי ושאת ודני תחיו באושר ועושר [הו, המקוריות. D:] וממה שיצא לי להכיר אותך, וזה לא הרבה
[וחבל!
] את ממש אחלה, וקרועה! XD [בעיקר עם סיפור הפולקה/פולקע/איך שלא כותבים תקקי הזהXDDDDD]
^.^

קלילילילולולו מזל טוב!!../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

אני מקווה בשבילך שתפגשי את דאגי הארי דני וטום! (ושתקחי אותי איתך) אל תפסיקי לשמוע מקפליי!!!! תעשי הרבה כיף בחיים ושתגיעי ליותר מ-120...חיחי יצא חרוז.. אוהבת אותך המון איריס

DoLi it is Me

New member
מזל טוב ../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif

שיהיה לך את היומולדת הכי הכי כייפי שיש1 שתמשיכי לאהוב א תמקפליי ולהנות מהמוסיקה שלהם ^_^. ושכל חלומתייך יתגשמו
דורית

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo65.gifHappy B-Day!../images/Emo65.gif

כן, אני חייבת להידחף אחרי שכבר הודית לכולן..
אניווי, המון מזל טוב
אושר, עושר, שמחה, בריאות, הצלחה ואהבה.
שתצליחי להגשים את חלומותייך ועוד כל מיני ברכות קיטשיות למיניהן
יומולדת שמח

purple floyd

New member
טלללל ../images/Emo65.gif

מצטערת על האיחור העצום אבל לא הייתי כל היום בבית
אז שיהיה לך מזל טוב וכל מה שתרצי יתגשם ואמ, לא יודעת שכל מה שהבנות מעליי ביקשו
ואני אוהבת אותך המון אפילו שאת שרוקה
[כן אני הולכת לחרוש על זה!
]

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo68.gifמזל טוב!!

המון המון מזל טוב!! עד 120 שנה ויותר
ספיר

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifמזל טוב!!../images/Emo65.gifנרות../images/Emo212.gif

אושר ועושר בריאת ועושר וכדו' שכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה!!!=]]] *אני אצל חברה ואין לי כ'כ זמןןן... אבל מכל הלב!!!!!!!!!!!!!

loli kiss

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב כפרעע../images/Emo65.gif

וואי פתחתן 2 שירשורים XD טוב לאמשנה.. המון המון מזל טוב
עד 120 שיהיה לך ת'יומולדת הכי מדהימה בעולם D: וכמובן שמשאלת מקפליי שלך תתגשם [במהרה חח] ! אוהבת
3>

למעלה