<5>

litaf1

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif../images/Emo77.gif<5>../images/Emo115.gif../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif../images/Emo77.gif

~תכתבו 5 דברים יעשו/עשו לכם את השבוע!!~

litaf1

New member
ראשונה^^

1. יומהולדת מחרתיים 2. חופש של יום העצמאות (!!) 3. חוזרת לחדר כושר! יאייי %$# 4. קניותת 5. גיליתי שהוריי לוקחים אותי לחול ליומהולדת 18+מתנת גיוס

Lyla Bellamy

New member
חופש!

חופש יום ראשון שני שלישי חמישי אולי יום שישי לא לומדת וזה כבר 5

IndieCindy

New member
טוהוב:)

פעולה רוקעצ על האש וויקנד מחליטים אם טסים לאנגליה בחופש או לא :):) *holding fingers*

ReaLostprophet

New member
אני אף פעם לא עושה את זה

אבל תמיד יש פעם ראשונה 1.עצמאות כמו כולם 2.אני לא הולך לרוק עצמאות אבל לפחות לאשקלון אני כן הולך! 3.לגלות שבגלל שכמעט אף אחד לא הספיק את התרגיל האחרון במבחן במתמטיקה מורידים אותו. 4.אפשרות לעל האש גם. 5.התבטל מבחן בהיסטוריה!

t a o t a o

New member
../images/Emo7.gif

שלכלבה שלי תחזור התחושה ברגליים האחוריות. שהכלבה שלי תחזור ללכת. שהכלבה שלי תחזור לאכול. שהכלבה שלי תחזור לשתות. שהיא תהיה מודעת לזה שהיא משתינה (במיוחד כשזה עלי). מה לעזאזל עושים כשיום בהיר אחד הכלבה שלך פתאום נהיית משותקת?

t a o t a o

New member
בלה.

מסתבר שלכלבים עם עמוד שדרה ארוך יש נטיה מוגברת לפריצת דיסק, והיא תחש מעורב אז זה די דפק אותה. היינו אצל הוטרינר היום, הוא נתן מרשם לסטרואידים ואמר שהוא אופטימי כי היא לא איבדה את התחושה לגמרי (הוא הכאיב לה והיא הרגישה). יכול להיות שהיא תצטרך פיזיותרפיה אח"כ ויש גם אפשרות שהיא תצטרך להישאר על תרופות למשך כל חייה אבל רק שתפסיק להיות כל כך אומללה :( היא רגילה לקפוץ ולהשתולל ולנבוח ופתאום היא כל כך אפאטית ולא מסוגלת לזוז (היא יושבת וגוררת את עצמה בצורה כל כך מעוררת רחמים), אין לה שליטה על הצרכים שלה ואני לא חושבת שהיא שותה מספיק (כי קשה לה להגיע). היא בד"כ ישנה איתי במיטה אז הורדתי לנו שמיכת פוך ואנחנו שוכבות ביחד על הרצפה אבל זה שובר לי את הגב ובכיתי כל כך הרבה היום שמתפוצץ לי הראש והיא מיללת ואני לא יודעת מה היא רוצה (לא אוכל ולא מים, ניסיתי) אני על סף ייאוש, למרות שאמרו לי שהסיכויים טובים. אני אבודה בלעדיה.

litaf1

New member
אוי לא../images/Emo10.gif מקווה שהיא תבריא ../images/Emo201.gif

GD ROCKS

New member
תקופה חרא.

הדבר היחידי שיעשה לי את השבוע זה בטח יום העצמאות.. פורום על האש אולי להתנחל אצל ידיד בחופש וזהו. חרא של תקופה ממש חרא.

למעלה