מה צריך לעשות בשביל לתרום איברים במותי? האם זה נכון שצריך לפתוח כרטיס אד"י בשביל זה?
H hadar146 New member 7/3/08 #1 ../images/Emo115.gif מה צריך לעשות בשביל לתרום איברים במותי? האם זה נכון שצריך לפתוח כרטיס אד"י בשביל זה?
../images/Emo115.gif מה צריך לעשות בשביל לתרום איברים במותי? האם זה נכון שצריך לפתוח כרטיס אד"י בשביל זה?
א אורנית 11 New member 11/3/08 #2 כרטיס תורם אדי מביע את רצון הנפטר גם אם לא חתמת בעודך בחיים על כרטיס תורם במידה והמשפחה תסכים לתרום את איבריך היא תוכל לעשות זאת גם ללא חתימה על הכרטיס. הכרטיס נועד להביע את רצון הנפטר ובכך לגרום למשפחתו לכבד את רצונו.
כרטיס תורם אדי מביע את רצון הנפטר גם אם לא חתמת בעודך בחיים על כרטיס תורם במידה והמשפחה תסכים לתרום את איבריך היא תוכל לעשות זאת גם ללא חתימה על הכרטיס. הכרטיס נועד להביע את רצון הנפטר ובכך לגרום למשפחתו לכבד את רצונו.
H hadar146 New member 11/3/08 #3 לאורנית11 איפה משיגים כרטיס כזה?ומי צריך לחתום עליו?רק אני או גם בניי משפחתי?אם הכרטיס הולך בטעות,האם נותנים אחר,חדש?
לאורנית11 איפה משיגים כרטיס כזה?ומי צריך לחתום עליו?רק אני או גם בניי משפחתי?אם הכרטיס הולך בטעות,האם נותנים אחר,חדש?
א אורנית 11 New member 12/3/08 #6 ניתן להצטרף באמצעות מילוי טופס הצטרפות יש קישור לטופס בקישורי הפורום או באתר של המרכז הלאומי להשתלות איברים. אם הכרטיס נאבד אפשר להנפיק חדש.
ניתן להצטרף באמצעות מילוי טופס הצטרפות יש קישור לטופס בקישורי הפורום או באתר של המרכז הלאומי להשתלות איברים. אם הכרטיס נאבד אפשר להנפיק חדש.
H hadar146 New member 13/3/08 #7 לאורנית 11 לא ראיתי איפה בדיוק נמצא הטופס בקישוריי הפורום. אנסה למצוא באתר מרכז לאומי להשתלות איברים דרך Google .
לאורנית 11 לא ראיתי איפה בדיוק נמצא הטופס בקישוריי הפורום. אנסה למצוא באתר מרכז לאומי להשתלות איברים דרך Google .
א אורנית 11 New member 16/3/08 #8 הנה הקישור מצורף http://forms.gov.il/globalData/GetSequence/[email protected]
H hadar146 New member 11/3/08 #4 לאורנית11 איפה משיגים כרטיס כזה?ומי צריך לחתום עליו?רק אני או גם בניי משפחתי?אם הכרטיס הולך בטעות,האם נותנים אחר,חדש?
לאורנית11 איפה משיגים כרטיס כזה?ומי צריך לחתום עליו?רק אני או גם בניי משפחתי?אם הכרטיס הולך בטעות,האם נותנים אחר,חדש?
H hadar146 New member 11/3/08 #5 לאורנית11 איפה משיגים כרטיס כזה?ומי צריך לחתום עליו?רק אני או גם בניי משפחתי?אם הכרטיס הולך בטעות,האם נותנים אחר,חדש?