באה לי הברקה היום, מה אתם אומרים על שידוך בין איתי אנגל מערוץ 2 לקרן נויבאך מערוץ 1?
ו ורד * New member 30/11/01 #1 ../images/Emo115.gif באה לי הברקה היום, מה אתם אומרים על שידוך בין איתי אנגל מערוץ 2 לקרן נויבאך מערוץ 1?
../images/Emo115.gif באה לי הברקה היום, מה אתם אומרים על שידוך בין איתי אנגל מערוץ 2 לקרן נויבאך מערוץ 1?
G gal33 New member 30/11/01 #2 אחלה רעיון, רק שהיא חיה כבר כמה שנים טובות עם בן של חברים של ההורים שלי, וזה מאוד מאוד זה. כאילו נישואים וכזה.
אחלה רעיון, רק שהיא חיה כבר כמה שנים טובות עם בן של חברים של ההורים שלי, וזה מאוד מאוד זה. כאילו נישואים וכזה.
ש שלגיה** New member 30/11/01 #4 זה לא נכון רוייקו הטמבליזיה מעוותת ראיתי אותה באילנ´ס לפני כמה ימים והיא נראית ממש טוב במציאות. חוץ מזה מעוד מקור מוסמך שאומר שהיא נראית ממש טוב במציאות ובטלויזיה העיניים שלה נראות גדולות... לגבי איתי אנגל אני לא רוצה להיות מרשעת אבל אני לא חושבת שיש שוני בין המציאות לטלויזיה...
זה לא נכון רוייקו הטמבליזיה מעוותת ראיתי אותה באילנ´ס לפני כמה ימים והיא נראית ממש טוב במציאות. חוץ מזה מעוד מקור מוסמך שאומר שהיא נראית ממש טוב במציאות ובטלויזיה העיניים שלה נראות גדולות... לגבי איתי אנגל אני לא רוצה להיות מרשעת אבל אני לא חושבת שיש שוני בין המציאות לטלויזיה...