הפינה לשומר השבת!

גוטשה

New member
../images/Emo116.gifהפינה לשומר השבת!../images/Emo116.gif

שיר השבוע של רם:
שיר השבוע בכללי:
אלבום השבוע:
דבר שהשגתם השבוע:
הגיג השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע:
משהו שהרס את השבוע: תמונת השבוע: (עדיין לא מצאתי אייקון) הזהרו מהקללה! ה"על האש" של מי שלא יענה על השאלון יהרס ביום העצמאות!
שבוע טוב
|

dsol

New member
חעחח ../images/Emo167.gif איזה ענק ! גם ../images/Emo164.gif שווה_../images/Emo189.gif

שיר השבוע של רם: ניצחון שיר השבוע בכללי: להקה
Explosions In The Sky אלבום השבוע: כל האלבומים של Explosions In The Sky דבר שהשגתם השבוע: כאב ראש ! הגיג השבוע: אה ? משהו שעשה לכם את השבוע: אין.. היה שבוע סתם משעמם משהו שהרס את השבוע: שהיה משעמם תמונת השבוע: (עדיין לא מצאתי אייקון) אין לי כח עכשיו... אני בתגובה מהירה

גוטשה

New member
נו באמת

שיר השבוע של רם: אינסוף כאילו ברור שיר השבוע בכללי: zero7- futures אלבום השבוע: האי פי של עמית ארז. סתם נפלתי עליו דבר שהשגתם השבוע: עעע! 3 חולצות מהטי מרקט. למרות שזה היה שבוע שעבר הגיג השבוע: אני לא אאחר יותר לבחינות תפקידים למסיבת סיום אף פעם. משהו שעשה לכם את השבוע: סמינר נוער מרצ, שביתה, הסינגל. וגם לפגוש מורה שלי בארבע בבוקר ברחוב. אחלה שבוע :> משהו שהרס את השבוע: השמנתי!
תמונת השבוע: (עדיין לא מצאתי אייקון)

שלמונזה

New member
|רבי|../images/Emo168.gif

שיר השבוע של רם: BMO שיר השבוע בכללי: טוקשואו של אסף ארליך אלבום השבוע: חדשות מהמגירה - אסף ארליך דבר שהשגתם השבוע: האממ כלום? הגיג השבוע: לא יודעת משהו שעשה לכם את השבוע: הופעות טובות משהו שהרס את השבוע: לא היה מושלם אבל לא היה משהו ספציפי שהרס תמונת השבוע: (עדיין לא מצאתי אייקון) אין הזהרו מהקללה! ה"על האש" של מי שלא יענה על השאלון יהרס ביום העצמאות! שבוע טוב |

למעלה