התפקדות מאי

ב י ז י

New member
../images/Emo117.gifהתפקדות מאי../images/Emo117.gif

שם: גיל: מיקום: אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של דניאל: שיר החודש לא של דניאל: דיסק החודש: סרט החודש: ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

Simple Sam

New member
קוק בצהריים חרא של הרגל

שם:טל גיל:16 וחצי! מיקום:צורן
אייסיקיו:327252380 מסנג'ר:אין לי כוח בלוג/אתר אישי: שיר החודש של דניאל:אין כמו האהבה שלך שיר החודש לא של דניאל:קוק בצהריים,עץ אגוז של גבריאל דיסק החודש:בשדות של גבריאל
סרט החודש:קוראים לי סם,פשוט עכשיו נזכרתי בו. ספר החודש:נץ בשחקים(נו על איזה טייס) תכנית טלויזיה של החודש:הפיג'מות,האלופה,ו...האוס!!! התרגשתי לראות שזה חזר(אולי מזמן אבל עכשיו קלטתי.) ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:כלום,רק לסיים כבר את כל הבגרויות החודש. [כאילו,ביוני יש לי בגרות אחת ועכשיו יש לי בערך 1000000] תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

hodayoyo

New member
באיחור קל../images/Emo60.gif

שם: הודיה גיל: 19 מיקום: כרגע- רעות אייסיקיו: אין מסנג'ר: אין בלוג/אתר אישי: אין כאלו שיר החודש של דניאל: עדיף שיר החודש לא של דניאל: על ראש ההר, אוהד חיטמן דיסק החודש: אוהד חיטמן (יום אחד יצא חדש) סרט החודש: ממנטו (עתיק, אבל רק לאחרונה ראיתי אותו כמו שצריך) ספר החודש: אשתו של הנוסע בזמן
תכנית טלויזיה של החודש: חברים (קלטות של זה מעבירות את הזמן מעולה בדירה) ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: אין ממש

י yuval

New member
אני...!

שם: יובל גיל: 15 מיקום: חיפה אייסיקיו: 274007372 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: -- שיר החודש של דניאל: לבן! שיר החודש לא של דניאל: Karma Police דיסק החודש: ok computer סרט החודש: תחושה מוקדמת ספר החודש: הנסיך הקטן :) תכנית טלויזיה של החודש: נמלטים! ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: סמינרים, מסיבת סיום, ל"ג בעומר... תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): -------

BaRbiK

New member
../images/Emo170.gif

שם:בר גיל:עוד חודש וקצת 16 מיקום: חיפה אייסיקיו: בפרטיD: מסנג'ר:כנ"ל בלוג/אתר אישי: אין שיר החודש של דניאל: כשתחזרי שיר החודש לא של דניאל: dead meat דיסק החודש:Good Morning Revival-good charlotte רט החודש: מפלצות בע"מ >< ספר החודש: נהג חדש- שבתאי קור תכנית טלויזיה של החודש:אין משהו מיוחד ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: לא משהו מיוחד, בעיקר ללמוד לבגרויות/מתכונות-____-

למעלה