התפקדות מאי

אושRתי

New member
../images/Emo117.gifהתפקדות מאי

שם:
ניק בסקנד לייף:
תאריך לידה:
מי הייתם רוצים שיופיע בסקנד לייף?:
המקום הבילוי החודשי שלהם שאהבתם במיוחד:
טיפ חודשי שיכול לעזור:
תמונה עדכנית של האווטר:
משהוא שעשה לכם את החודש ואתם רוצים להמליץ עליו:
שיר החודש שלכם:
משהו טוב שאמור לקרות לי במאי:
פינה כל שהיא שהייתם רוצים להיות אחראים עליה בפורום:
מסר לאומה:
סקרים-אני מחפשת רעיון לסקר חדש- אם יש לכם אשמח לקבל אותו במסר. המשך פעילות נעימה

אושRתי

New member
../images/Emo11.gif

שם: אושרת ניק בסקנד לייף:girl24 Abismo תאריך-5.10 מי הייתם רוצים שיופיע בסקנד לייף?: יהודית רביץ- נראה לי שזה יהיה דווקא מעניין חח המקום הבילוי החודשי שלהם שאהבתם במיוחד: לא היה כזה. טיפ חודשי שיכול לעזור:אין תמונה עדכנית של האווטר:אין כי לא תמיד יוצא להיכנס ולעדכן תאווטר. משהוא שעשה לכם את החודש ואתם רוצים להמליץ עליו: לא היה שיר החודש שלכם:ציפיה לאושר. משהו טוב שאמור לקרות לי במאי: אין לי מושג. פינה כל שהיא שהייתם רוצים להיות אחראים עליה בפורום:באמת הגיע הזמן שתתעוררו. מסר לאומה:יום טוב@

..

שם:שובל ניק בסקנד לייף:Shon123 Allen תאריך לידה:23/6 מי הייתם רוצים שיופיע בסקנד לייף?:לא יודע המקום הבילוי החודשי שלהם שאהבתם במיוחד:אין טיפ חודשי שיכול לעזור:אין תמונה עדכנית של האווטר:בדקו בשרשור משהוא שעשה לכם את החודש ואתם רוצים להמליץ עליו:אין שיר החודש שלכם:אין משהו טוב שאמור לקרות לי במאי:ל"ג בעומר פינה כל שהיא שהייתם רוצים להיות אחראים עליה בפורום:אין מסר לאומה:אין

פייי איזה שבוע ארוך.

שם: טל ניק בסקנד לייף: tal yer תאריך לידה: 11/4 מי הייתם רוצים שיופיע בסקנד לייף?: פרל ג'ם המקום הבילוי החודשי שלהם שאהבתם במיוחד: אין. טיפ חודשי שיכול לעזור: אין. תמונה עדכנית של האווטר: אין. משהוא שעשה לכם את החודש ואתם רוצים להמליץ עליו: אין. שיר החודש שלכם: כאילו שהיה לי זמן לשמוע שירים השבוע;-[ משהו טוב שאמור לקרות לי במאי: האירוויזיון והגמר של אמריקן איידול נחשבים? P: פינה כל שהיא שהייתם רוצים להיות אחראים עליה בפורום: הו אני אחראית על ההתחדשויות. מסר לאומה: בננה זה בריא.

למעלה