יאללה, שרשור דסקטופים~ ^_^ כי החלפתי אתמול, והוא כ-ז-ה יפה~~ *__*
O oracle New member 5/5/07 #1 ../images/Emo117.gif יאללה, שרשור דסקטופים~ ^_^ כי החלפתי אתמול, והוא כ-ז-ה יפה~~ *__*
ק קקטוס שכזה New member 5/5/07 #2 שלי מתחלף כל יום... אבל אני כל הזמן מחליף אותו בחזרה לזה. oracle, שלך גרם לי אוטומטית לחשוב על "ים השיבולים"...
שלי מתחלף כל יום... אבל אני כל הזמן מחליף אותו בחזרה לזה. oracle, שלך גרם לי אוטומטית לחשוב על "ים השיבולים"...
N Nurmidor New member 6/5/07 #5 יש לי קצת רקע על האייקונים תמונה שאבא צילם ב... פראג? אם זה היה המחשב שלי בטח היה כאן FF DOC או משהו
מ מ א י י ק New member 6/5/07 #6 שלי P:../images/Emo19.gif אני לא משנה את הרקע הזה,כמעט ולא,ואם אני משנה זה לכמה ימים בלבד XD סמדר איזה רקע יפה *____* אני יכול לעשות לו פוטושופ? P:
שלי P:../images/Emo19.gif אני לא משנה את הרקע הזה,כמעט ולא,ואם אני משנה זה לכמה ימים בלבד XD סמדר איזה רקע יפה *____* אני יכול לעשות לו פוטושופ? P:
D D N ANGEL GRIL New member 6/5/07 #7 אני פשוט כל כך אוהבת אותם שחרגתי ממנהגיי והם כבר איזה חודש על המסך שלי ולא בא לי להחליף~ במיוחד לא אחרי שסיימתי ארג'יוודה ;_____________; אשורה-או/יאשה= 3>~
אני פשוט כל כך אוהבת אותם שחרגתי ממנהגיי והם כבר איזה חודש על המסך שלי ולא בא לי להחליף~ במיוחד לא אחרי שסיימתי ארג'יוודה ;_____________; אשורה-או/יאשה= 3>~
נ נוגה ילדת האנימה New member 7/5/07 #9 וואטאשי נו~ זו הפעם הראשונה בשלושה חודשים האלו שהחלפתי לרקע שהוא לא של רוזן מיידןXD (החלפתי בערך 4-5 רקעים של רוזן מיידן)
וואטאשי נו~ זו הפעם הראשונה בשלושה חודשים האלו שהחלפתי לרקע שהוא לא של רוזן מיידןXD (החלפתי בערך 4-5 רקעים של רוזן מיידן)