סיכום השבוע

../images/Emo117.gif סיכום השבוע ../images/Emo117.gif

ברכות למצטרפים החדשים:
מאותגר רגשית, Cant Find A Nick, tbubhnh, רוכב על שחור, Black Box Recorder , Roberta Sparrow, BooBee
המתקמבקים בע"מ: revolution kid, ______________________________________________________________ ועוד שבוע חלף לו...
בפנינת הרופא בדקנו אם אנחנו בדיכאון. תור +
נקבעו למשנה תורן, ELP ולייזר פלס. Holy devil גבולי (אתה על הכוונת, מותק
) כל השאר במצב מצוין. ייפייייי.
סטרייט מחפש בחורה
בפורום של גייז?
מסתבר שכן. אה, הוא מוכן, בטוב ליבו, גם לתת לכן – בנות יקרות- צ´אנס לשנות את דעתן ו"לחזור למוטב"... יש מתנדבות? לא? לא, לא חשבתי שתהיינה... ואחרי ההזמנות החוזרות ונשנות לקפה, אתם מוזמנים להצביע האם .m צריכה לצאת לקפה עם דרור או לא. (לתשומת לכם רק תשובות מנומקות יתחשבו בספירה הסופית, ונימוקי "ככה" לא יתקבלו
)
הכי סקסיים... נפתחה הגלריה ע"פ הבחירות שלכם. ע"פ ההיענות ההנהלה שוקלת לקורא לגלריה "הכי סקסיים של עוגי עוגי"...
קדימה, לא להתעצל
שרשרו תמונות של הגברים הכי סקסיים שלכם. ובנג´מין בראט הוא הגבר הכי סקס באמריקה
מה דעכתם על הצעת נישואין וירטואלית
הרוב שוללים את הרעיון של הצעת נישואין למישהו שמעולם לא פגשת, ורק קראת הודעות שלו/ה באינטרנט.
פינת האינפורמציה החשובה
: All The Things She Said, של צמד הסטרייטיות הרוסיות tatu (לא היתה פעם להקה כזאת עם אלונה דניאל ודן תורן?
) מסתמן כלהיט הלסבי הרשמי
(באדיבות EyeSeeYou) שלל ברכות ואיחולים ל-ELP שחוזר אחרי שנת אבטלה למעגל העבודה.
השבוע בעלילות יניב הארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות: יניבי עולב בחצי (התכוונתי לכתוב הנשי, אבל תיקנו אותי
אז) הסטרייטי של ההנהלה בגלל בלונדינית!!! (חכה חכה... הסיפור מוכר וידוע
אני אגיע
כל ההומואים הכוסונים בסופו של דבר יגיעו אלי
אני לא אתן לך כלום
), לא מספיק שיכור כדי להשתתף בתחרות חשפנים חובבים, והולך הביתה עם אנטוני. לא רע לערב אחד... _____________________________________________________________
פינת התרבות גלריות חדשות: קתרין הייגל, ג´ייסון בהר, ברנדן פהר, ג´וד לאו וגלריה מדהימה של תמונות של הצלם-הגאון רוברט מייפלתורפ. מומלץ גם להכנס לקישורי הפורום לראות את כל הקישורים החדשים (טיפ: שימו
למדריכים למיניהם...) ______________________________________________________________ הסקר הרשמי יעודכן בשבוע הבא ______________________________________________________________ אל תשכחו להתקשר לאמא
איתי ומאי.

Yaniv-DC

New member
מתוקה שלי

בואי אני אספר לך קצת על איפה שאני גר. יש לי הומואים בבית. יש לי הומואים בחצר. יש הומואים בכניסה ובחנייה. יש הומואים בסופר, אפשר לעשות קרוזינג כשהולכים להביא חלב וקולה. יש 3 פאבים שהרחוק ביניהם 5 דקות הליכה ממני כולל הירידה במעלית, מה שמזכיר לי שיש לי גם הומואים במעלית (כמה שהם היו צריכים מיטה...). יש שני מועדונים באותם המרחקים, יש בלונדינים, חומים, מחומצנים, גלוחים, שריריים, חטובים, רזים, גבוהים, צעירים יותר ופחות ואתמול הבחור שהחלטתי שיש לו זין קטן כי הוא לא הסתכל עלי כנראה קורא את הפורום למרות חוסר הידיעה על קיומו כיוון שכשראה אותי - הדביק לי חיבוק ונשיקה והפטיר כמה הוא שמח לראות אותי (מאוחר מדי בלונדי, ג´ימי השיג אותך ויש לו פירסינג בלשון). אז את באה ומאיימת עלי??? עוד מעט גם על המיטה המתנפחת אני לא אתן לך לישון.

.m

New member
../images/Emo23.gif

אוף איתך. כואב לך שאני מלקקת את הפצעים? אז מה אם אני לא בלונדינית, זו סיבה לשלוח אותי למיטה מתנפחת?
mai

כל הכבוד על הגלריה של מייפלת´ורפ!

אם כי אישית חסרה לי התמונה המפורסמת של הפיסטינג, אבל עדיין - גלריה נהדרת!

.m

New member
תמונות של מייפלת´ורפ

אתה מוזמן לשרשר כל תמונה שתמצא (חוץ מתמונות של פרחים. יאק.) ואנימבטיחה להציב אותה בגלריה
mai

יופי ../images/Emo3.gif

אני רואה שכמו בחיי המין שלי, גם בפורום אני צריך לעשות הכל לבד

ELP

New member
אויי ואיי איזו טראומה...

עכשיו אני רואה בעתיד שלי עוד שנתיים של טיפולים פסיכותראפיים...

Holy Devil

New member
"נעלמים"- אנשים היו עסוקים בלריב פה

ולא היה לי שום דבר להגיב.. אז סתם הייתי לי בשקט- ´צופה פאסיבי´ (
? אני? פאסיבי?! נו טוב -לכל דבר יש פעם ראשונה (ולעוגי עוגי: ואחרונה~!~) בכלל, שמעתי קלות על העבר המיני שלך עם מישהו ידוע לשמצה בהודעה הזאת(^^) וזה בכלל צריך להיות משעשע טוב, אני אזוז לי למיטה (לבד, הלילה) ונראה, אולי יהיה משהו מעניין מחר.. (עוגי, כשאתה והידיד תהיו עם החמצן והאבקה בידיים, תרים לי |צלצול|..)

למעלה