סיכום שבועי בסגנון מוזיקלי

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo117.gifסיכום שבועי בסגנון מוזיקלי../images/Emo117.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: ג'ון לנון או פול מקרטני?
סופ"ש ממממממממממממממממממממממעולה

veredmp

New member
../images/Emo167.gif all you need is love

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): הביצועים שלה בהופעה אתמול נחשבים? אם לא, אז "ילדה שהתבגרה" ו"סיפור של אהבה" בצרפתית
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): כל מיני, לא מצליחה לחשוב על משהו ספציפי
תמונת/פליקס השבוע: יצאו לי כמה תמונות ממש מהממות בהרצליה, שמתי באלבום
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: מחר, גל"צ בין 12:00-14:00
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: שני, שלישי, חמישי.
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: 22.5 עפר בשן בקפה ביאליק.
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: פגשתי אותה כמה פעמים. היה מהמם ביותר.
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: כיפי
שאלת בונוס: ג'ון לנון או פול מקרטני? רינגו סטאר (סתם כי יש לו את השם הכי מפוצץ, לא מבחינה מוזיקלית חס וחלילה
)

ady18

Well-known member
סופש...

שיר השבוע של מירי סיפור של אהבה ימים שעשו את השבוע א,ב תוכנית טלוויזה סוזנה הבוכיה משהו שמצפה הופעה של איה כורם\סרט

הילה 201

New member
סכמ"ש סוף כל סוף התחיל הקיץ!

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): סיפור של אהבה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): שמרי נפשך..כמה זמן לא נשמע השיר הזה ברדיו...אבל חווה אלברשטיין ללא ספק מעולה! תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: עד החתונה,סרוגים כל מיני סדרות ישראליות... ציטוט/י השבוע: וואי איזה לקוחה חפרה לי ביום שישי...פשוט הצגה בחינם... איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: מרגישה הרבה יותר טוב..הדלקת עברה ברוך השם..,זכרתי יום הולדת של ידיד שלי... מישהו שפעם היה ידיד שלי כתב לי בפייסבוק(נפרדנו לא יפה בכלל כי הוא אוגואיסט ברמות),איזה עלוב מצידו!... התחיל הקיץ! ישששששששש נגמר החורףףףףףףף!!!!!! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: תככים בעבודה,אנשים ששכחו מה זה יושר... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: לתת דחיפה אחרונה ולקחת את התחרות בעבודה..אני משקיעה את הנשמה ומגיע לי! האם פגשתם את מירי השבוע? לא סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: טוב ברובו! אין תלונות.. שאלת בונוס: ג'ון לנון או פול מקרטני? ג'ון לנון..ומזכיר לי שהיה מישהו שלמד בשכבה שלי בתיכון וכולם קראו לו ג'ון לנון והוא ממש מזכיר אותו!!

oranitoosh

New member
מסכמת :)

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "נובמבר" שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "אתן לך שנים"- סתם כי אני במוזת שירי חתונה בגלל החתונה של אחי. תמונת/פליקס השבוע: --- >>> השרוך היוצא- והשרוך הנכנס
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: חשופים, אני מתמכרת משבוע לשבוע ציטוט/י השבוע: "בסוף ימים ארוכים, באה הדאבה! " - הברקה של חברה שלי שלא ידעה את המילים. איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: יום חמישי, סיימתי קורס סמ"חים, והחלפתי שרוך- מירוק לכחול כהה!!! --> משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: שלא נשארו כרטיסים לעדי אשכנזי..חחח
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: מחר- אני מורידה את הגשר!! חיכיתי לזה שנה וחצי! ומחר זה קורה
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: טו-אוב !!! שאלת בונוס: ג'ון לנון או פול מקרטני? פול מקרטני!

למעלה