סכמ"ש עם ריח של מדורה

veredmp

New member
../images/Emo117.gif סכמ"ש עם ריח של מדורה ../images/Emo117.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: מחר ל"ג בעומר! אתם עושים מדורה? ואם כן, איזה שיר של מירי תשירו מסביב למדורה?
סופ"ש מהמם לכולם

איריס מ

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "מגדלור" ושאר השירים מההופעה אמש. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "כל היתר חולף", "פריחת הפקאן". תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: גל"צ/החופש האחרון/מצחיקונת/חברים. ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: אין יום ספציפי. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: אין משהו מתוכנן. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: שיגרתי. שאלת בונוס: מחר ל"ג בעומר! אתם עושים מדורה? ואם כן, איזה שיר של מירי תשירו מסביב למדורה? יתכן שכן וסביר שנשיר את "ביקשתי אש"

veredmp

New member
מסכמ"שת, ואפילו עונה כמעט על הכל ../images/Emo8.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): פעם, ילדה שהתבגרה, מגדלור וכמובן אהובי
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): שיר לאסף של קרן, שירים של נורית גלרון (עוד לא נרגעתי מההופעה
)
תמונת/פליקס השבוע: אחת חמודה מההופעה אתמול
ציטוט/י השבוע: פעם גיל 30 נראה כל כך רחוק......
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: אתמול, ההופעה. לגמרי!
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: כל השבוע מלבד אתמול
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: בתקווה שלא יהיו שינויים
כל יום נפגשת עם חברים אחרים
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: קסום ומרגש.
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: איכסה
שאלת בונוס: מחר ל"ג בעומר! אתם עושים מדורה? ואם כן, איזה שיר של מירי תשירו מסביב למדורה? האמת שאני לא מתכננת על מדורה, אבל "מפלס המצב רוח" ו"מה עשית" נשמעים לי שירי upper טובים למדורה. ב"מה עשית" יש גם את האלמנט האדום של האש

veredmp

New member
אוי, איך שכחתי את "מה עשית"?? ../images/Emo3.gif

גם הוא אחד משירי השבוע שלי של מירי...

נעהירחק

New member
סיכום השבוע

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): עיזבוני לנפשי, איילת חשקי,מגדלור 91% מההופעה. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): נשמתי - עמיר בניון, חולת אהבה - דיקלה. תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: 'מצב האומה', גל"צ אתמול. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: ברצלונה לא עלתה לגמר הצמפיונס. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הופעה של מירי. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: משתפר. שאלת בונוס: מחר ל"ג בעומר! אתם עושים מדורה? לא. אבל הייתי שמחה לשרוף כמה דברים אחרים.
שבת שלום לכולם.

מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):הוכחה, חדשות טובות, נטלי שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):אימא- נינט טייב תמונת/פליקס השבוע:אני צילמתי אתמול. התמונות הועלו לפייסבוק. יצאו מעלפות תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:סופר נני. עספור. נער החידות ממומביי. ציטוט/י השבוע:אני בהלם. איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:הופעה אתמול. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:להתקע אתמול עם האוטו אחרי ההופעה. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:איפור ניסיון , לקנות את נעלי הכלה שלי. איקאה. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל
הסבירו, פרטו ונמקו:השיחה, החיבוק סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:יפואי. שאלת בונוס: מחר ל"ג בעומר! אתם עושים מדורה? ואם כן, איזה שיר של מירי תשירו מסביב למדורה? אני עושה ביום ראשון עם התלמידים שלי. אנו נשיר את ביקשתי אש.

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע של מירי מגדלור שיר השבוע לא של מירי:תמיד יחכו לך\באהבתנו יהודית רביץ תוכנית אחד נגד מאה\סרט כלת הים יום הכי מוצלח שישי ושבת של סופ"ש שעבר סרט מעולה עם ידיד\שבת שופינג לא היה משהו שהוריד מצפים לו שבוע הבא: על האש,טיול לצפון,הופעה של דנה ברגר ואיתי פרל השבוע במילה אחת :ספונטני בקשתי אש\מפלס מצב הרוח

איזהה שבועעעעע../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): כל השירים מההופעה!! מה עשית, היי אחותי וטיפה טיפה במיוחד!!
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): שלווה של נינט
תמונת/פליקס השבוע: מההופעה!
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: אני לא זוכרת אם ראיתי טלוויזיה השבוע
ציטוט/י השבוע: חברות שלי שונאות אותי כבר מרוב שחפרתי להן על ההופעה השבוע.. כמה שקיוויתי להגיע חח אז בטח משהו כמו "הלוואי שאני אלך להופעה!!" או משהו בסגנון!
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: כאילו זה לא ברור מאליו!! אתמוללללל!!! לפני ההופעה עוד הייתי בסטפס והיה ממש כיף וההופעה הייתה פשוט קינוח מממש מוצלח!!
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: שיעור אנגלית... אני לא אוהבת אנגלית... או את המורה שלי! (בעיקר שבשלישי הבא יש לנו מתכונת - היא מעצבנת במיוחד!)
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: טקס קבלת תעודות זהות! ואני מקווה לסיים את הסיפור שלי כבר!
האם פגשתם את מירי השבוע? כן, ולמרות שזה היה ממש קצר היה קסום ומקסים מהרגיל!
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: אפשר שתיים?! - לא יציב
שאלת בונוס: מחר ל"ג בעומר! אתם עושים מדורה? ואם כן, איזה שיר של מירי תשירו מסביב למדורה? עושה מדורה עם חברות שלי ואם הן ישמעו אותי מדברת עוד פעם אחת על מירי סביר להניח שאותי יעלו באש חחחח

בסוף עשינו מרתון שירים של מירי ../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

חח הבנות הביאו גיטרות, אז השתלטתי ושרנו את נובמבר, טיפה טיפה, לשם, אף אחת, באה אליכם (הביצוע החזק של הערב
) וכל הלילה זמזמתי, (למרות שבאיזשהו שלב זה הפך ממש לשירה) את טיפה טיפה בעיבוד ברודווי! היה ממש כיף!!

מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):טיפה טיפה הביצוע של ההופעה,חדשות טובות,באה אליכם,וכמובן!! שיר לשירה
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): גאון-אביב גפן, פנסים- עיברי לידר ושרון חזיז.. תמונת/פליקס השבוע:אין. תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:אחד נגד מאה העונה החדשה. ציטוט/י השבוע:"מול מראה גדולה אני שרה לעצמי שירים שיעזרו לי להבין,סוכריות קופצות בשביל האנדרנלין זה קסם שגדל על העצים"... איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:ההופעה אתמול של מירי! ועוד כמה שעות הופעה של אביב גפן בזאפה... (מתרגשת!!!!!) משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: מחשבות למינהם,אבל בקטנה כל חיבוק מהילדים שלי משכיח את הכל..
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:אין למה לצפות:/ רק עבודה ממה שזכור לי לגבי שבוע הבא... האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: כן!!!!! והיא אפילו זיהתה אותי בלי משקפיים, היא לא אמרה לי "את חדשה? בואי נצטלם" חחחח...פשוט זיהתה,וחיבקה ונישקה
... סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:מעייף.. שאלת בונוס: מחר ל"ג בעומר! אתם עושים מדורה? ואם כן, איזה שיר של מירי תשירו מסביב למדורה? עשיתי כבר ביום רביעי בערב עם הילדים של הגן.

אריה31

Member
מנהל
מסכם

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): נוצות שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): Crocket's theme - Jan Hammer http://www.youtube.com/watch?v=xuYtaXsrN_8 תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: הישרדות 20 - אחת העונות הגדולות ציטוט/י השבוע: איזהו חכם הרואה את הנולד איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: הניצחון של הפועל ת"א בחיפה. אני לא אוהד הפועל, אבל העונה אני בעדם וכל הזמן אמרתי שיקחו את האליפות וכמובן שגם ינצחו בחיפה משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: מצב רוח לא טוב של מכרה שלי משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: תחילת הפלייאוף בכדורסל האם פגשתם את מירי השבוע? כן, היה קסום! סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: ענק! שאלת בונוס: מחר ל"ג בעומר! אתם עושים מדורה? לא

למעלה