פעולות לל"ג בעומר

../images/Emo117.gifפעולות לל"ג בעומר../images/Emo117.gif

ל"ג בעומר מתקרב ובא עלינו לטובה.
ושוב אוספים קרשים ושוב מדליקים מדורות. ולמדריכים ישנה תוספת מיוחדת: הכנת פעולה בנושא. אז...
האם יש לכם רעיון למקום הפעולה?
מה משחקים עם החניכים או/ו אילו משימות אתם יכולים לתת להם?
ומה עם הצ'ופרים? אם יש לכם רעיון מקורי, נשמח לקבל

הפעולה שלי ( בערך)

טוב אז מה שאני עשיתי בפעולה.. רק תרעיונות היפים חח... אז עשיתי מין משחק כזה.. שהמטרה שלו זה יצירת מדורה הכי גדולה.. עכשיו איך?? גוזרים לחניכים מלא ניירות ציבועניים בגוונים של אש.. מציירים על פלקט גזעים והם צריכים להדביק.. אממ... עשינו להם צ'ופר.. שיפוד עם מרשמלו עליו חח.. שעל השיפוד מחובר פתק וכתוב היום ל''ג בעומד היום היום ל''ג בעומד אוהבת המדריכות.. אמממ הפעולה עוד לא יצאה אבל הולכת ליהיות באסט ! חחח

ענבל יקרה,

קודם כל תודה רבה על השיתוף בפעולה שלך. היצירה נשמע מעולה. נשמח לקבל מערך פעילות בכדי להפוך את השירשור הזה לחלק מהטאגליינס בנושא פעולות לחגים. שיהיה לך בהצלחה ואם יש לך תמונה של הצ'ופר נשמח אם תעלי אותה.

חח כנסי

זה לא רק פעולה זה חלק קטנטן ממנה.. ואני יעלה לבית נוער ויביא כמה פעולות על חגים חח

רעיון שאפשר לעשות עם הקטנטנים..

להכין איתם צבעי ידיים (בצבעי היסוד- אדום, צהוב וכחול) תוך כדי הסבר שצבעי האש במדורה הם צבעי היסוד, לאחר הכנת צבעי הידיים נותנים לכל חניך דף לבן בגודל A3 ונותנים להם לצייר מדורה עם הצבעים. כצ'ופר ניתן לתת להם ציור של מדורה שתכינו מבעוד מועד שעליו כתוב- ל"ג בעומר שמח!!! בהצלחה!!!! נ.ב מתכון לצבעי ידיים חומרים- צבעי מאכל בצבעי יסוד קורנפלור מים הכנה- מבשלים את הקורנפלור במים על פי ההוראות המופיעות על גבי האריזה. מחלקים את העיסה לכמה כלים, כאשר בכל כלי צבע מאכל שונה. כעת צבעי הידיים מוכנים וניתן לערבב צבעים על מנת לקבל גוונים חדשים. כחול +צהוב = ירוק וכד'

למעלה