שאלון לעורר את הפורום

Robin Sparkles

New member
../images/Emo117.gifשאלון לעורר את הפורום../images/Emo117.gif

שם: גיל: תאריך לידה: כינוי: איך היית רוצה שיקראו לך? שם אהוב לבנים: שם אהוב לבנות: מה אתה לובש עכשיו? החג האהוב עליך: החג השנוא עלייך: המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: באיזה שעה הלכת לישון אתמול: באיזה שעה קמת היום: יש לך פירסינג/ קעקועים? אם כן- איזה ואיפה: אוהב אותם? מתי בפעם האחרונה: התקלחת? נרדמת בשיעור? אכלת משהו? שרת? אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? עשית קניות? עישנת? היית חולה? נחתכת? ראית סרט? החזקת תינוק? נסעת באוטובוס? התנשקת? שכבת עם מישהו? שתית משקה אלכוהולי? חיבקת מישהו? הכנת שיעורים? נסעת ברכבת? היית במסעדה? לא ישנת כל הלילה? האם היום: שתית קפה? אכלת עוגה? דיברת בטלפון? דיברת בפלאפון? שלחת SMS? אכלת במבה? שיקרת? התקלחת? שמעת מוזיקה? שתית אלכוהול? שתית מים? עישנת? צרחת? נסעת מחוץ לעיר? חשבת להתאבד? חשבת מחשבות פילוסופיות? עשית שיעורי בית? רבת עם מישהו? זה או זה: תפוז או תפוח? מלון או אבטיח? חסה או כרוב? אפרסק או שזיף? מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? אייסיקיו או מסנג'ר? שוקולד חלב או מריר? ביצה קשה או חביתה? לחמניה או פיתה? פיתה או לחם? תות או בננה? גלידה- בכוס או בוופל? שקיעה או זריחה? חוף או הרים? קרמבו- וניל או שוקו? אפרסק או שסק? לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? כמה פעמים: ישנת עם מישהו? התנשקת? לקחת סמים? היית בקרקס? שכבת עם מישהו? החזקת תינוק? החלפת לתינוק חיתול? אושפזת? היה לך יומולדת? חגגת יומולדת? ענית על שאלונים? רצית להתאבד? ניסית להתאבד? שתית תה? הלכת מכות? האם אתה: מאמין באלוהים? ובחייזרים? במכשפות? שדונים? פיות? אתה צמחוני? למה? מעשן? למה? מנגן על משהו? שר? מתחמק כרגע מלעשות משהו? בוכה הרבה? הבנאדם האחרון: שראית: חיבקת: נישקת: ישנת איתו במיטה: כעסת עליו: שיקרת לו: חיטטת לו בדברים: היית אצלו בבית: היה אצלך: שבכית בגללו: שהתגעגעת אליו: שצעקת עליו: שדיברת איתו: שדיברת איתו בטלפון: ששלחת לו SMS: שרצית: שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: אהבה וזוגיות: יש לך חברה? אם כן, כמה זמן יחד? אם לא, אתה רוצה? כמה זמן אתה אוהב אותו? פעם כמעט נפרדתם? בד"כ אתם מאושרים או רבים? אתה קנאי במערכת יחסים? והוא, קנאי? בסך הכל טוב לכם?

Robin Sparkles

New member
עונה!

שם:כרמית גיל:עודמעט 17 תאריך לידה: 7.6 כינוי:כרמיתי איך היית רוצה שיקראו לך? שם אהוב לבנים:ירין,דניאל שם אהוב לבנות:דניאל,שרון מה אתה לובש עכשיו?פיג'מה החג האהוב עליך: חנוכה ופסח וסוכות החג השנוא עלייך:יום כיפור המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: דגים,זיתים,ארטישוק,נקניק באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? יש הרבה מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? מ"איך פגשתי את אמא" http://www.youtube.com/watch?v=9mJAsgIIfNM מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?מכניסה את הכלב והחתול מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? רואה קצת טלויזיה מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?צהריים מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב:ראיתי איך פגשתי את אמא (הפרק שיש בו את הסרטון עם רובין ספארקלס למעלה) מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב:אראה קצת טלויזיה ואלך לישון באיזה שעה הלכת לישון אתמול:1 ומשו באיזה שעה קמת היום: 7 יש לך פירסינג/ קעקועים?לא אם כן- איזה ואיפה: אוהב אותם? מתי בפעם האחרונה: התקלחת?היום נרדמת בשיעור?לפני חודש בערך אכלת משהו?היום בערב שרת?לא זוכרת אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?היום עשית קניות?היום עישנת?אף פעם היית חולה?בשביתה נחתכת?יום שישי מהחתול. אבל זה כבר נעלם ראית סרט?היום החזקת תינוק?מזמן נסעת באוטובוס?היום רביעי התנשקת?מזמן שכבת עם מישהו?אף פעם שתית משקה אלכוהולי?יום שישי חיבקת מישהו?היום הכנת שיעורים?מזמן חח נסעת ברכבת?מזמן היית במסעדה?מזמן לא ישנת כל הלילה?בחופש הגדול האם היום: שתית קפה?שתיתי תה אכלת עוגה? אתמול דיברת בטלפון?לא דיברת בפלאפון?כן שלחת SMS? כן אכלת במבה?לא שיקרת?כן התקלחת? כן שמעת מוזיקה?כן שתית אלכוהול?לא שתית מים?כן עישנת?לא צרחת?לא נסעת מחוץ לעיר?כן חשבת להתאבד?לא חשבת מחשבות פילוסופיות?מה?! עשית שיעורי בית?לא רבת עם מישהו?לא משו רציני זה או זה: תפוז או תפוח?תפוח מלון או אבטיח?כלום חסה או כרוב?חסה אפרסק או שזיף?כלום מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?פטל אייסיקיו או מסנג'ר?מסנ שוקולד חלב או מריר?חלב ביצה קשה או חביתה?חביתה לחמניה או פיתה?לחמניה פיתה או לחם?לחם תות או בננה?תות גלידה- בכוס או בוופל?תלוי שקיעה או זריחה?זריחה חוף או הרים? חוף קרמבו- וניל או שוקו?וניל אפרסק או שסק?כלום לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? לא לאהוב בכלל כמה פעמים: ישנת עם מישהו?לא יודעת התנשקת?לא יודעת לקחת סמים?0 היית בקרקס? אני זוכרת פעמיים שכבת עם מישהו?0 החזקת תינוק?לא הרבה החלפת לתינוק חיתול?0000000 אושפזת?2 היה לך יומולדת?16 חגגת יומולדת?לא יודעת. לא חגגתי כל שנה ענית על שאלונים?לא יודעת רצית להתאבד?0 ניסית להתאבד?0 שתית תה?הרבה מאוד! הלכת מכות?0 האם אתה: מאמין באלוהים?לא ממש ובחייזרים?לא במכשפות?לא שדונים? לא פיות?לא אתה צמחוני?לא למה?כי בשר זה טעים מעשן?לא למה?כי זה מגעיל מנגן על משהו?לא שר?לא מתחמק כרגע מלעשות משהו?כן מלישון בוכה הרבה?לא הבנאדם האחרון: שראית: נראה לי אבא חיבקת: הכלב חחחח נישקת: ישנת איתו במיטה: החתול חחחח כעסת עליו: אמא שיקרת לו: חיטטת לו בדברים: אני לא חטטנית היית אצלו בבית: דודים שלי היה אצלך: דודים שלי שבכית בגללו: שהתגעגעת אליו: שצעקת עליו: שדיברת איתו: אח שלי שדיברת איתו בטלפון: אין לי מושג ששלחת לו SMS: חברה שרצית: שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: לאמא בבוקר אהבה וזוגיות: יש לך חברה? לא אם כן, כמה זמן יחד? אם לא, אתה רוצה? לא כמה זמן אתה אוהב אותו? פעם כמעט נפרדתם? בד"כ אתם מאושרים או רבים? אתה קנאי במערכת יחסים? קצת והוא, קנאי? בסך הכל טוב לכם?

linoy7

New member
עונה../images/Emo41.gif

שם: גיל: עוד 4 חודשים 18. תאריך לידה: 17.9.90 כינוי: לין, ליני, לינלין, לינויוש, פיבי, לילי, אממ.. מה עוד?:D איך היית רוצה שיקראו לך? מרוצה מהשם שלי
שם אהוב לבנים: אוי, אני גרועה בזה חח שם אהוב לבנות: ^^ מה אתה לובש עכשיו? פיג'מה
החג האהוב עליך: פורים, חנוכה החג השנוא עלייך: אין המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: כל מה שאני שונאת לאכול טעמתי
אבל אממ.. אוכל לא כשר אני בחיים לא אסכים לאכול. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? רק קוראת? אין מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? linoy7 מה הסיפור? נחשו
מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? קמה לשירותים
מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מכבה את הטלוויזיה
מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: למדתי לתנ"ך. קצת
מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: לא יודעת באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 1 באיזה שעה קמת היום: 9 וחצי יש לך פירסינג/ קעקועים? לא אם כן- איזה ואיפה: אוהב אותם? מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול בערב נרדמת בשיעור? -- אכלת משהו? לפני כמה דק' שרת? ל"ג בעומר
אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? עשית קניות? לפני שבוע נראלי עישנת? היית חולה? לא זוכרת
נחתכת? ראית סרט? היום החזקת תינוק? אממ.. וואי, לפני מלא זמן.. כמה שבועות נסעת באוטובוס? אתמול התנשקת? שכבת עם מישהו? שתית משקה אלכוהולי? לא זוכרת חיבקת מישהו? אתמול הכנת שיעורים? פיייייייייי
נסעת ברכבת? לפני... 3 שנים
היית במסעדה? שבוע שעבר לא ישנת כל הלילה? ל"ג בעומר האם היום: שתית קפה? לא אכלת עוגה? לא דיברת בטלפון? לא דיברת בפלאפון? לא שלחת SMS? כן אכלת במבה? לא שיקרת? לא התקלחת? לא שמעת מוזיקה? כן שתית אלכוהול? לא שתית מים? לא עישנת?
צרחת? לא נסעת מחוץ לעיר? לא חשבת להתאבד?לא חשבת מחשבות פילוסופיות?לא עשית שיעורי בית?לא רבת עם מישהו?לא זה או זה: תפוז או תפוח?תפוז מלון או אבטיח?אבטיח חסה או כרוב?חסה אפרסק או שזיף?אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל אייסיקיו או מסנג'ר? אייסי שוקולד חלב או מריר? חלב ביצה קשה או חביתה? חביתה לחמניה או פיתה? לחמניה פיתה או לחם? לחם תות או בננה? תות גלידה- בכוס או בוופל? וופל שקיעה או זריחה? שניהם
חוף או הרים? חוף קרמבו- וניל או שוקו? וניל אפרסק או שסק? אפרסק לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? -- כמה פעמים: ישנת עם מישהו? התנשקת? לקחת סמים? היית בקרקס? שכבת עם מישהו? החזקת תינוק? הרבה החלפת לתינוק חיתול? מעולם לא
אושפזת? פעם אחת היה לך יומולדת? 17
חגגת יומולדת? ^^ ענית על שאלונים? הרבה רצית להתאבד? לא רציני ניסית להתאבד? מעולם לא שתית תה? הרבה הלכת מכות? הרבה
האם אתה: מאמין באלוהים?
ובחייזרים? לא במכשפות? לא שדונים?לא פיות?לא אתה צמחוני?לא למה? כי בשר זה טעים
מעשן? לא למה? כי זה מגעיל מנגן על משהו? לא שר? באמבטיה מתחמק כרגע מלעשות משהו? כן, מללמוד לתנ"ך ולסדר את הארון
בוכה הרבה? כן הבנאדם האחרון: שראית: אחי הקטן חיבקת: אמא נישקת: אמא ישנת איתו במיטה: כעסת עליו: שיקרת לו: חיטטת לו בדברים: היית אצלו בבית: חברה היה אצלך: חברות שבכית בגללו: שהתגעגעת אליו: שצעקת עליו: שדיברת איתו: שדיברת איתו בטלפון: אמא ששלחת לו SMS: חברה שרצית: שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: חברה

just adiki

New member
הו, זה ארוך... עונה:

שם:עדי גיל:18 תאריך לידה:2.5 כינוי:עדיקי איך היית רוצה שיקראו לך?אין משהו מיוחד שם אהוב לבנים:עומר, גיא שם אהוב לבנות:יובל מה אתה לובש עכשיו?חתונים וגופיה. חח סתם. ג'ינס וחולצת טי כחולה החג האהוב עליך: שבועות
החג השנוא עלייך: פסח המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: מיונז באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? הפורום שנאי מנהלת זה של שירי מימון והפועל ת"א וקוראת כגולשת בפורום אירוויזיון מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? just adiki. תחילה הכינוי של היה "שירי מימון היא דיווה" מכיוון שהצטרפתי לתפוז רק כדי לגלוש בפורום של שירי מימון ופורום אקזיט אז רציתי שם מתאים. אבל התבגרתי ורציתי להחליף כינוי וכולם קוראים לי עדיקי אז אני "פשוט עדיקי"
. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?מתמתחת, שולחת את ידי בסבל רק אל הכדורים לבלוטת התריס מתיישבת, נשכבת שוב, מתיישבת, בוהה והולכת לצחצח שיניים
. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? טלויזיה ומתהפכת לצד הקרוב לקיר חח בדר"כ נרדמת עם "מצלצלים" ברקע
מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?הצהריים, השקט שאחרי הסערה ולפני שהיום נגמר
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב:ירדתי עם הכלבה
מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב:אלך לעשות קפה [ואחזור למחשב
] אח"כ חד"כ כנראה... באיזה שעה הלכת לישון אתמול:12 וחצי בערך... באיזה שעה קמת היום:9 בצפר
יש לך פירסינג/ קעקועים?לא אם כן- איזה ואיפה:- אוהב אותם?- מתי בפעם האחרונה: התקלחת?היום בבוקר... נרדמת בשיעור?אתמול כמעט נרדמתי. רגע של אי שפיות:"מיטל, אין לי כח. אני רוצה לישון אני לא יכולה יותר בא לי להרביץ לעצמי!!
|עיניים נפוחות ואדומות מעייפות|". פעם שנרדמתי בשיעור נראה לי היתה בכתה ח' בשיעור מחשבים. אכלת משהו?לפני שעה שרת?הרגע
אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?היום בבוקר עשית קניות?היום בערב אני הולכת לעשות
עישנת?באתי לכתוב לא כי דברתי עם אמא ושכחתי מה שואלים אותי
. ולא עשנתי. היית חולה?לפני חצי שנה נחתכת?היה לי קילופונצ'יק מפומפיה ביום שבת חח ראית סרט?לפני שבועיים החזקת תינוק?הוו
עילאיוצ'קה
מממ.. ראיתי אותו לפני שבוע. נסעת באוטובוס?אתמול התנשקת?למי יש זמן להתנשק עכשיו עם כל הבגרויות והתכונות שיש
מתי הפעם האחרונה שהיה לי מישהו... שהיו לי חיים בערך לפני חודש
שכבת עם מישהו?like a virgon aho שתית משקה אלכוהולי?יום שבת שזה לפני 3 ימים. חיבקת מישהו?לפני 5 דק' חח.. אמא
. הכנת שיעורים?פחח.. מה זה?! נסעת ברכבת?רכבת.. לפני חודש. היית במסעדה?מסעדה מסעדה, שבועיים. לא ישנת כל הלילה?לפני שבועיים חח באוות יום של המסעדה חח האם היום: שתית קפה?
כן אכלת עוגה?
לא דיברת בטלפון?
כן דיברת בפלאפון?
כן שלחת SMS?
כן אכלת במבה?
לא שיקרת?
לא התקלחת?
כן שמעת מוזיקה?
כמובן שתית אלכוהול?
לא.. עוד א היה לי זמן בשביל זה
. שתית מים?
הרגע עישנת?
לא מעשנת צרחת?
לא נסעת מחוץ לעיר?
לא| חשבת להתאבד?
ואוו לא
! חשבת מחשבות פילוסופיות?ממ...
לא. עשית שיעורי בית?שוב... מה זה?
רבת עם מישהו?
לא. זה או זה: תפוז או תפוח?תפוח מלון או אבטיח?אבטיח עם הוא קשה וטוב
חסה או כרוב?כרוב אפרסק או שזיף?אפסק. שזיף. אפרסק. מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?פטל אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר שוקולד חלב או מריר?מריר. חלב לא מריר, חלב! ביצה קשה או חביתה?חביתה לחמניה או פיתה?לחמניה פיתה או לחם?לחם תות או בננה?תות. וואו איך בא לי שייק של תות בננה! גלידה- בכוס או בוופל?וופל, יש יותר מה לאכול
שקיעה או זריחה?קשה. זריחה. חוף או הרים? חוף. למרות שבהרים יש נוף חבל על הזמן. אבל חוף חח... ההחלטיות שהולכות פה מדהימה
!. קרמבו- וניל או שוקו?וניל אפרסק או שסק?שסק! חולה על המילה הזאת
. לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל?לאהוב ולפגע. כמה פעמים: ישנת עם מישהו?פףף... אני ממש ממש ממש ממש לא זוכרת. התנשקת?נראה לכם שאם יש לי חבר אני סופרת את הנשיקות איתו? חחחח לקחת סמים?פףף.. לא זוכרת. חח סתם, לא לקחתי. היית בקרקס?פעמיים נראה לי... שכבת עם מישהו?סטיל את וירג'ן. החזקת תינוק?לא זוכרת [השאלון הזה קשה!] החלפת לתינוק חיתול?לא החלפתי. מוזר... ראיתי אבל אנשים מחליפים והייתי מאוד קרובה למקום חח אושפזת?ממ.. תודה לאל!
עוד לא יצא לי. היה לך יומולדת?18 פעם
מן הסתם... חגגת יומולדת?נראה לי שחגגתי כל שנה.. כן.. אז 18 שוב
. ענית על שאלונים?לא יודעת רצית להתאבד?לא רציתי!! תפסיקו לשאול שאלות מפחידות!
ניסית להתאבד?
אף פעם. שתית תה?חחח אין לי מושג הלכת מכות?ממ... לא יודעת חח האם אתה: מאמין באלוהים?כן ובחייזרים?לא סגורה על זה במכשפות?לא שדונים?לא פיות?ממ.. לא חח אתה צמחוני?לא למה?כי ככה מעשן?לא למה?כי ככה מנגן על משהו?לא שר?שבא לי מתחמק כרגע מלעשות משהו?לא בוכה הרבה?לא ממש הרבה
הבנאדם האחרון: שראית:אמא חיבקת: אמא נישקת: הכלבה שלי
ישנת איתו במיטה: הכלבה שלי
כעסת עליו: חברה שיקרת לו: חברה
סתם עבדתי עליה לא שקר שקר ותוך שניה אמרתי לה סתםXP חיטטת לו בדברים: לא חטטתי לאף אחד בדברים היית אצלו בבית: חברה שהיו אצלך:חברות שצעקת עליו: לא זוכרת שדיברת איתו: חברה שדיברת איתו בטלפון: אמא ששלחת לו SMS: חברה שרצית: מישו
שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: יום טוב נחשב? אז חברה. אהבה וזוגיות: יש לך חברה? כן, אנחנו נשואות. אם כן, כמה זמן יחד? 3 שנים אם לא, אתה רוצה? כמה זמן אתה אוהב אותו? פעם כמעט נפרדתם? חס וחלילה! בד"כ אתם מאושרים או רבים? אנחנו תמיד מאושרות
אתה קנאי במערכת יחסים? לא והוא, קנאי? לא יו השלאון הזה מתיש אותי! בסך הכל טוב לכם?אההההההההההההההההההההההההה חח

linoy7

New member
מצלצליםםםםם 018-44- שש פעמים שמונהההההההה../images/Emo41.gif

just adiki

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וואוו קראת
!
. מצלצלים
! חולע על זה! ולא על החיקוי העלוב של ערוץ 2
.

linoy7

New member
../images/Emo6.gif נכון, וגם החידות של ערוץ 2 מטומטמות../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

just adiki

New member
הם מעתיקנים!../images/Emo46.gif

כפרה על המצלצלים של ערוץ 10!
כמה לילות זה העביר לי

just adiki

New member
זה פשוט מהדברים שלא אוהבים...

זה מגעיל אותי... הריח של זה לא יודעת, אני לא מסוגלת אפילו לגעת באריזה כדי שלא יגע לי ביד חח

NITSAN6

New member
:-Oהוא ממש ארוך..../images/Emo110.gif

אני אענה עליו אחר כך..אין לי כוח

linoy7

New member
חחחחח../images/Emo6.gif הנה, ענית על השאלה../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

למעלה