תכננתם כבר

O Boy

New member
../images/Emo117.gif תכננתם כבר../images/Emo35.gif ../images/Emo170.gif

תכננתם כבר מה לעשות בל"ג בעומר

א.....אפרופו מתכונת...

הוצאתי בסיב"מ 70 מתוך 80... והיום היתה לי מתכונת בשרטוט ידני, והלך מזה טוב.... אוף, נשארו לי רק עוד 2 במחשבים(יום שני) \והסטוריה(שישי) ואז הבגרויות...בעעעע

vashla

New member
כן,אחרי המדורה לחפוף שעתיים.

והיום לא ידעתי שיש מבחן בהיסטוריה. עניתי על 3 שאלות( ולא במלואן) מתוך 11. מה אני אשמה שהמורה פוסטמה?

O Boy

New member
אני...

לא יודע מה אני עושה בל"ג בעומר. לא ידעת שיש מבחן? לא נורא... במקרים כאלו אני נעזר בחברים (והמבין יבין)
וקרן, יפה... WE HERE WITH U

חחחח...תודה :) ו...

קודם כל,דברי עם המורה.... שלא תיתן לך נכשל.... אגב מה את לומדת? ואור?לא ציפיתי ממך.... חחח... סתם,איזה שכונה היה היום במתכונות,עשינו אתזה בחדר אוכל ולכל תלמיד יש שולחן, חחחח....והמורים עזרו....... ושוב תודה אור, א...וכולנו משתמשים בחברים מידי פעם:)

חחחח...ואור...זה היה נשמע

כמו בקבוצות תמיכה..... "את רוצה לדבר עלזה"? "כן,אנחנו מבינים" "כולנו פה איתך" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחח......במבחנים

השולחן הוא החבר הכי טוב שלי.... חחח..... בצחוק,תלוי באיזה מבחן....... אם זה אנגלית,אז לא.... רק הסטוריה(גם אם תעתיק,המורה לא תשים לב,הוא מסטולה) אבל לא לוקחים סיכון ןבספרות,מושגים... א....איזה חמוד המורה שלנו למתמטיקה, במבחנים,הוא אומר לנו "אל תעתיקו יותר מידי,תרגיל 1,2, לא יותר"... או ש...היה לנו מבחן והיו טורים, טז הילדים התחילו להעתיק... חחח...אז המורה עושה... "לפחות תעתיקו בשכל, סתכלו על תחילת הדף הראשון ותראו באיזה טור אתם" חחח...אז חצי כיתה פשוט קמה וזורקת דפים.... והמורה נקרע מצחוק..... מתה עליו...

vashla

New member
בטח אתם תחשבו שאני מה זה חננה

אבל אני חייבת להתבדות. אני בחיים שלי עוד לא העתקתי או ביקשתי עזרה מאחרים. ככה אני.המבחן היה על תקופת ימיי הביניים ותקופת והרנסנס. איזה שיעמום, רצח!!! אני אדבר איתה. חסר לה שלא תיתן לי מבחן חוזר.בטח הציון שלי הוא 07.

dark eyes

New member
גם אני

עדיין לא התעתקתי באף מבחן ואני חושב שככה זה עדיף...... אני נותם להעתיק ושונא לאני מעתיק
ולגביי ל"ג בעומר אני במסיבה בגינה ליתר דיוק מגרש של ידידה שלי שם נעשה על האש יש בריכה ויהיה אחלה נראה לי....

O Boy

New member
במבחן האחרון שלי בלשון...

שמו לנו מורה מחליפה שתשמור עלינו, כווולם העתיקו, זה היה מה זה מגניב... וכשהמורה גילתה אבל אמרה שבגלל שהיא לא נכחה היא לא עושה מבחן חוזר. כמה עזרתי במבחן הזה, חחח... קיבלתי בסוף תשעים ומשהו. אה, והמורה המחליפה עושה לנו: יאללה תעתיקו, אתם רוצים להישאר כיתה? איזה מגניבה!

i l0ve u

New member
אני עד כיתה ו' לא הייתי מעתיקה/מברי

זה וכו'.... אבל בכיתה ז' התחלתי להשתחרר לא שהייתי כזאתי מרובעת בכלל בכלל לא ההפך אבל פשוט העדפתי שכל עוד אני מסוגלת לבד אני יעשה לבד... אבל היום אני חופשי נעזרת בחברים-לא בכוח יעני אם ממש ממש ממש צריך אני לא ישאל סתם משו שאני יודעת...ואם יש לי אפשרות אני גם יעזור להם... בקשר לשליפים זה ממש ממש ממש מליחץ אותי אני מעדיפה להעביר לחבר פתק או לשאול בשקט אבל עם שליפים קצת קשה לי להסתדר.... בדרך כלל בשיעורים שקשה יש הרבה רעש כי יעני מרוב שהמורה מפגרת היא לא משתלטת על הכיתה אבל אנחנו גם לא יודעים ת'חומר אז אני כזה חופשי שואלת ת'חברים....בלי עין הרע טפו טפו טפו חחח

i l0ve u

New member
כן גם אנחנו תכננו על החוף...

אבל ויתרנו שגילינו מה הולך להיות שמה...

i l0ve u

New member
אויש חבל שהזכרת לי את זה בכלל..../images/Emo117.gif

שיו איזה באסה הייתי צריכה להיות בחו"ל וחשבתי להיפטר כבר מהיום הזה... אבל בסוף לא טסתי בגלל השביתה המחורבנת כי לא יכולנו להאריך ת'דרקונים...אקיצר עד כיתה ו' היה תמיד ל"ג בעומר סבבישן ועם כולם אבל מהחטיבה וגם בלי קשר זה תמיד היום שגורם כאן להכי הרבה מריבות! שיו כל 1 עם מי יעשה וכסף וקרשים ובלאגנים והכי חרא פו בכפר יונה זה של"ג בעומר זה יום הביצים!!! כאילו כל הערסים ויש פה מלאאא<ערסים צעצוע...> באים הורסים לכולם את כל הל"ג בעומר בזה שהם זורקים ביצים כמו חבורת מטורפים...זה כזה דפוק והם קונים ת'ביצים הקשות של לא זוכרת איזה ציפור וזה מאאאזה כואב! FUCK THEM!! אז כבר יש מריבות על כסף /מקום/אוכל/ביצים /קרשים אין פשוט שונאת ת'יום הזה!מצדי לשבת בבית ולראות טלויזיה.....אבל אין מצב שאני יעשה את זה כי בכל זאת זה ל"ג בעומר.... והכי מגעיל זה ה-
וה-
איכסססס לפני 3 שנים לקחתי סיכון וטעמתי ואז נשבעת לכם שהקאתי איזה 3 פעמים לא יכולה אפילו להריח מרשמלו על האש ותפוחי אדמה שעושים במדורה...בעע כבר יש לי בחילה...

O Boy

New member
אמממ...

סורי שהעלאתי את החויה המעזעת שלך... זה לא היום הכי אחלה או הכי מעאפן בגלל מה שציינת, זה דוגרי נכון. מרשמלו זה מגעיל אבל תפו"א במדורה זה טעים לדעתי...

i l0ve u

New member
בעיקרון-הל"ג בעומר עצמו הוא חוויה

בלתי נשכחת... אני פשוט שונאת את כל הויכוחים שלפני וכאילו מאי שזאת תקופת המבחנים אז ממש יש זמן לאסוף קרשים ... אל תחשוב שאני שלילית כזאתי או משו זה פשוט האווירה ששוררת אצלנו כל פעם שמזכירים ת'מילה ל"ג בעומר... אבל אני חושבת שאם לא היה ת'קטע עם הביצים וכולם היו יכולים לשבת עם כולם סביב המדורה ובסבבי זה היה הרבה יותר כיף....... זה לא תמיד כזה מהנה לחזור ספוגים ביצים הביתה...וזה גם מסריח!

בר צודקת...

זה ממש דפוק הל"ג בעומר הזה אצלנו בכפר.. כל הערסים לייט שיש פה מתעוררים ומתחילים עם השטויות שלהם.. בקיצור - אני לא יודע מה אני אעשה בל"ג בעומר הזה...

Finix7

New member
../images/Emo167.gif כן,

יש לחברה יום הולדת יומיים אחרי זה וגם גינה אז עושים אצלה ברביקיו..

למעלה